"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 februarie 2011

TREI ÎNTREBĂRI F.F. TARI

1) Este adevărat că Traian Băsescu a dat ordin slugilor din Justiţie şi Poliţie să-i aresteze pe fruntaşii PSD Gh. Nechita (primarul Municipiului Iaşi), Radu Mazăre (primarul Municipiului Constanţa) şi Marian Oprişan (preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea)?


Radu Mazăre l-a înfuriat pe dement fiindcă a sfidat-o pe amanta lui cu tenul carbonizat şi fundul lat (latifundiară), Elena Udrea, iar Gh. Nechita şi Marian Oprişan au devenit paratrăznetele turbării marinăreşti, după "baia de scuipaţi" de la Iaşi şi Focşani.

2) Este adevărat că la şedinţa Grupurilor Parlamentare ale PDL de luni, 31 ianuarie a.c., la care a participat şi Matrozul Chior s-a discutat revenirea la pragul electoral de 3%, pentru a se facilita intrarea UDMR în Parlament?

3) Nu-i aşa că mafioţii PDL s-au speriat degeaba, că atunci cînd vor pierde Puterea vor fi arestaţi? Fireşte că nu vor fi arestaţi, fiindcă populaţia îi vrea împuşcaţi sau spînzuraţi în piaţa publică. Nu-i apucă Paştele...

http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=5160&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu