"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 11 februarie 2011

Vasile Blaga despre Traian Băsescu: „O să vadă el pe dracu’! Roata se mai învîrte în viaţă…”

Atacul preşedintelui Traian Băsescu, de la TVR, la adresa „stelelor PDL“ s-a lăsat cu deranj mare în partid. Cel vizat în principal de criticile prezidenţiale, secretarul general Vasile Blaga, s-a ferit cît a putut de jurnalişti şi de camerele de luat vederi. A vorbit în schimb cu colegii săi, cărora le-ar fi împărtăşit supărarea sa.
„Nu-i corect să vorbească aşa de mine, la cîte am făcut eu pentru el! Oricum, roata se mai învîrte în viaţă“, mi-a spus un membru al Grupului PDL de la Senat că i-ar fi zis Vasile Blaga, în timp ce un altul susţine că Blaga era extrem de supărat pe preşedinte şi nu s-a putut abţine să îi promită lui Băsescu că „o să vadă el pe dracu’!“.
De altfel, cei mai mulţi democrat-liberali din Senat sînt de părere că Vasile Blaga nu va avea nici o problemă să obţină locul de preşedinte la Convenţia Naţională a PDL din luna mai. Pînă atunci, însă, săbiile se vor ascuţi în cadrul Consiliului Naţional de săptămîna viitoare, de la Palatul Parlamentului.

IOSIF BUBLE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu