"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 17 martie 2011

Vadim despre spînzurarea lui Avram Iancu: Ofensă gravă asupra simbolurilor naţionale!

Corneliu Vadim Tudor a ripostat referitor la gestul sinistru al lui Csibi Barna de a-l spînzura pe Avram Iancu, susţinînd că acesta a adus o ofensă gravă simbolurilor naţionale. 

Preşedintele PRM a spus: „Era previzibil că se va ajunge la aşa ceva, după 20 de ani de cîrdăşie cu aceşti terorişti. Eu mă lupt din ’90 cu ei, de fapt din anii ’70, am scris seriale întregi pe această temă în revistele publicaţiile mele. Sînt doctor în Istorie, am o Teză despre Marea Unire. Toţi s-au milogit de unguri să-i ţină la guvernare. Acum două săptămîni s-au dus cei doi maimuţoi - Ponta si Antonescu – la aşa-zisul Congres al UDMR, de la Oradea, şi s-au compromis, şi ei, şi partidele pe care le reprezintă.

Nu mai sînt eu în Parlamentul României, nu mai e nici Gheorghe Funar, pe Adrian Păunescu l-au băgat în pămînt de inimă rea. Acest Csibi Barna trebuia fie arestat, fie expulzat. A adus o ofensă gravă simbolurilor naţionale! Este necesar să fie luate măsuri radicale; pe un asemenea descreierat îl aruncau francezii în Sena. Sînt revoltat, dar ce pot să mai fac? Sînt singurul europarlamentar care a protestat faţă de numirea lui Laszlo Tökes ca vicepreşedinte al PE pe un loc al Ungariei. Asemenea manifestări sataniste, precum cea de la Miercurea Ciuc, au mai fost în Istorie. Şi Oliver Cromwell a fost dezgropat şi spînzurat. Dar ce au ungurii cu Avram Iancu? Vă spun eu. Ei, ungurii, l-au băgat în temniţă şi l-au bătut pînă şi-a pierdut minţile. El, toată perioada în care a mai trăit după aceea, a colindat satele, cu minţile rătăcite. Nici mort nu mai au loc de el”, a declarat preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru Realitatea.net.

http://www.ziarultricolorul.ro/index.php/component/content/article/86-presa-relateaz-pe-larg-vadim-despre-spinzurarea-lui-avram-iancu-ofens-grav-asupra-simbolurilor-naionale 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu