"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 19 aprilie 2011

Aşa vă place Istoria? Regele Ludovic al XVI-lea a fost înşelat de soţia lui, Maria Antoaneta, cu un căpitan suedez...

În luna aprilie a anului 1777, tînărul împărat al Austriei, Iosif al II-lea, a venit în Franţa cu multă discreţie. El încerca să afle ce probleme macină relaţia sorei sale, Maria Antoaneta, cu tînărul rege al Franţei, Ludovic al XVI-lea. Cei doi nu aveau copii, şi nici o viaţă conjugală normală. Iar lumea începuse să bîrfească. După ce a stat de vorbă, cu mult tact, cu ambele părţi, Iosif al II-lea i-a scris fratelui său, Marele Duce Leopold de Toscana (care avea să-i urmeze la tron, în 1790): „Ludovic are erecţii puternice, care ţin bine; îşi introduce membrul, rămîne acolo cîteva minute, fără să se mişte, se retrage fără să ejaculeze, de fiecare dată, tot în erecţie, şi spune Noapte bună. Se mulţumeşte cu asta, declarînd, pur şi simplu, că o face numai din datorie şi că nu încearcă nici o plăcere. Ah, dacă aş fi putut fi de faţă măcar o dată, i-aş fi arătat eu! Ar trebui biciuit ca să ejaculeze de furie, ca asinii. Acestea fiind spuse, nici soră-mea nu are cine ştie ce temperament, iar amîndoi fac împreună o frumoasă pereche de nevolnici“.Aşa să fi fost, oare? Să nu fi avut odrasla Mariei Thereza „temperament“? Maică-sa făcuse nu mai puţin de 16 copii. În 1779, la 2 ani după „ancheta maritală“ făcută de fratele ei mai mare, Maria Antoaneta începe o relaţie pasională cu tînărul căpitan suedez Alex Fersen. După ghilotinarea reginei, la 16 octombrie 1793, amantul scandinav avea să distrugă, din păcate, toate scrisorile primite de la ea. Pamfletele Revoluţiei Franceze deja o aşezau pe austriacă alături de cele mai desfrînate femei ale Istoriei: Agrippina, Messalina, Caterina de Medici şi alte devoratoare de bărbaţi. Apoi, i s-a dus buhul că ar fi avut relaţii incestuoase cu propriul său fiu (minor), dar şi raporturi lesbiene cu Madame Polignac şi cu alte dame de companie.
În orice caz, moartea ei tragică şi demnă i-a spălat multe păcate.

CORNELIU VADIM TUDOR
17 aprilie 2011, Bran

http://www.ziarultricolorul.ro/special/aa-v-place-istoria-regele-ludovic-al-xvi-lea-a-fost-nelat-de-soia-lui-maria-antoaneta-cu-un-cpitan-suedez.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu