"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 19 aprilie 2011

Atrocităţile împotriva cîinilor trebuie să ia sfîrşit!

Zilnic, hingherii, otrăvitorii şi şoferii nebuni ucid în toată România cca 2.000 de cîini. Inimi nevinovate, care caută cu disperare, în gunoaie, o bucată de pîine. Din punct de vedere al tratamentului barbar aplicat acestor vieţuitoare sfinte, cred că sîntem ultima ţară din Europa. Mai jos de atît nu mai putem coborî. Şi ne mai mirăm că ne bate Dumnezeu! Am primit un nou şi disperat apel al doamnei Raluca Monea, de la Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Animalelor. Atrocităţile comise în România împotriva acestor vietăţi lipsite de apărare au făcut deja înconjurul lumii. O mare parte de vină o au şi mişcările ecologiste, care se ocupă mai mult de politică şi de bişniţă neagră, decît de salvarea florei şi faunei ţării. Ştiu că într-un ziar occidental a apărut un articol care denunţa nişte crime înfiorătoare. Cîinii prinşi de hingheri sînt ucişi cu acid sulfuric sau prin spargerea ţestei cu pietre. Frumos ne mai şade! Unde ne vom opri? Ce fac primăriile, şcolile, bisericile? Nu ne mai creştinăm odată?

CORNELIU VADIM TUDOR

(Text reprodus din „România Mare“, nr. din 24 iulie 1992)

http://www.ziarultricolorul.ro/pentru-improspatarea-memoriei/atrocitile-mpotriva--cinilor-trebuie-s-ia-sfrit.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu