"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 27 aprilie 2011

Loteria Română, puşculiţa de partid a lui Traian Băsescu?

Cetăţenii României se întrebau cînd va fi următorul cîştig politic la Loto 6/49? Oare la congresul PDL sau la alegeri? Dar, din cauza pierderilor suferite de Mafia vămilor din Arad, răspunsul a venit mult mai devreme. Se pare că la ordinul lui Traian Băsescu, marele premiu la Loto 6/49 a ajuns în curtea lui Gh. Falcă de la Arad.  Se ştie că Aradul este judeţul celebrului fin prezidenţial, Gheorghe Falcă, amicul Elenei Udrea. Celebrul Gheorghe Falcă este cel care l-a trimis la Bucureşti, ca şef al ANAF, pe Sorin Blejnar. Ultimul mare premiu al Loteriei Române la  6/49 a fost cîştigat, aşadar, de un miliardar aflat pe locul 39 în Top „Forbes România - 500 miliardari”, cu o avere minimă estimată la aproximativ 150 de milioane de euro, în persoana lui Vasile Blidaru, un vechi prieten de nădejde şi partener de nebunii politico-financiare al PDL şi al finului prezidenţial Ghiţă Falcă.
Comunicatul sec al  al Loteriei Române confirmă faptul că marele premiu la Loto 6/49, în valoare de aproximativ 10,3 milioane euro, a fost cîştigat de un arădean. El a ghicit toate cele 6 numere norocoase – informează Loteria Română. Biletul cîştigător a costat 26,5 lei. La jocul Loto 6/49 din 24 aprilie au avut loc două trageri: o tragere „principală“ şi una „suplimentară“. Astfel, cu acelaşi bilet, jucătorii la Loto 6/49 au participat la ambele trageri de Paşti. Acesta este al treilea mare premiu, ca valoare, din istoria Loteriei Române. Oare cine îi mai crede ? PDL ne arată, încă o dată, la fel ca la alegerile prezidenţiale din 2009, cît de bine este pus la punct acest sistem. Dracul (Traian Băsescu) şi-a băgat coada şi în jocurile de noroc. Acum se confirmă faptul că toate premiile mari ale Loteriei Române se cîştigă numai şi numai de sărbători (fapt dovedit statistic în guvernarea PDL- istă). Iar cireaşa de pe tort a fost ca numerele cîştigătoare de duminică, 24 aprilie 2011, să iasă ca din joben la o tragere suplimentară organizată în premieră de această instituţie! Filme ca MATRIX sau AVATAR sînt depăşite de această regie PDL!   
Apare din nou în acest scenariu demn de marile romanele de science-fiction, împreună cu Partidul-Stat (PDL) + Cîştigător marele premiu la loto 6/49, numele “Editec” (compania care produce suflanta, bilele şi softul aferent). Din informaţiile noastre reiese că în interiorul fiecărei bile din cele 49 există o tăbliţă de indentificare cu un cod format din 22 cifre, aşa-numitul ARS, cod ce este citit de suflantă şi apare automat în calculator. De asemenea, toate cele 49 de bile trebuie să aparţină aceluiaşi set. În caz că una sau mai multe bile aparţin unui alt set, acestea nu sînt recunoscute de suflantă. Alt element foarte important. Fiecare bilă, înainte de a fi introdusă în suflantă, trebuie să fie verificată cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie să treacă fiecare bilă. Primul inel citeşte bila, astfel încît aceasta să fie din acelaşi set cu celelalte, inelul al doilea verifică dimensiunile şi al treilea greutatea. De ce nu a prezentat Loteria Română aceste lucruri? Nu demult, mai multe televiziuni din România au arătat cum se cîntăresc bilele jocului 6/49 , cu un cîntar  mic, de bijutier. Şi atunci s-au născut multe întrebări. De ce aşa – şi nu cu un cîntar calibrat, un aparat al producătorului, care, evident, le-a fost livrat împreună cu suflanta? Se ştie cu certitudine că sistemul de bile livrat de firma „Editec“ foloseşte o tehnologie RFID, comună, de altfel (asemenea sistemului de identificare de la ieşirea din supermarket), astfel încît un bun inginer de IT poate identifica bilele din apropierea porţii de ieşire din suflantă. În acest fel, el poate controla bilele cu numere ce ar „cădea“. Este o chestie banală şi funcţională. De ce niciodată Loteria Română nu a prezentat şi acest sistem al producătorului „Editec“? De ce nu s-a menţionat niciodată că turbosuflanta jocului poate identifica orice bilă? Se pune astfel întrebarea: Are Loteria Română ceva de ascuns? Se pare că da.
Suspect este faptul că, duminică seara, Loteria Română a făcut o primă tragere la jocul 6/49, la care, culmea coincidenţei, miliardarul portocaliu  Vasile  Blidaru a cîştigat un premiu la categoria a 2-a. A urmat din nou o suspectă tragere suplimentară la jocul 6/49, la care au ieşit tocmai numerele jucate de magnatul de Arad, care este, din cîte am aflat, şi proprietar al Companiei Astra Vagoane Călători şi al altor două societăţi comerciale din Bucureşti. Coincidenţa este demnă de Cartea Recordurilor. Mai mult decît atît, miliardarul este bun prieten cu Gh. Falcă. Acesta, în urma unor donaţii consistente către partidul portocaliu, a fost salvat în 2009 de la faliment, comandîndu-i, pe timp de mare criză bugetară, 10 tramvaie făcute la Astra, cu 1,5 milioane de euro bucata. Tot Vasile  Blidaru a fost invitat de Gh. Falcă în Consiliul de conducere al Municipiului Arad şi a primit de la el, în calitate de primar, cheia oraşului şi  titlul de cetăţean de onoare al acestuia.
Din surse sigure, am aflat că în cartea tehnică a maşinăriei vîndute de firma „Editec“ Loteriei Române, producătorul precizează că softul sistemului poate controla jocul. Cu alte cuvinte, maşinăria asta poate juca corect sau nu, în funcţie de cum decide Loteria Naţională. Asta poate că explică mai bine de ce poturile mari din istoria Loteriei s-au cîştigat doar în momente de sărbătoare (alegeri, Paşte, Crăciun sau Revelion)! Totodată, solicitarea de către Traian Băsescu a unor sume atît de mari, cum este ultimul mare report la jocul 6/49, în numele şi pentru un „partid politic“, arată pînă unde poate să meargă un şef de stat pentru a se menţine la Putere. Se confirmă astfel faptul că acesta este încolţit de către SUA să plătească, cu orice preţ şi cu prioritate, datoriile firmelor americane; de aceea a avut nevoie de aceşti bani, pentru a plăti măcar o compensaţie către SUA şi a primi un respiro de 3 luni pînă la achitarea restanţelor datoriilor acumulate către firmele americane.
Rămîne să vedem în următoarele zile cine revendică biletul cîştigător. Dacă informaţia noastră se confirmă, este necesar ca DIICOT să se autosesizeze din oficiu şi să înceapă urmărirea penală împotriva directorului Loteriei Române şi a membrilor Consiliului de Administraţie, care sînt părtaşi la această fraudă. Se pare că motivul lui Traian Băsescu de a-i aduce acasă în preajma Sărbătorilor de Paşti pe Necolaiciuc şi Popa Nicolae este acela de a doborî Opoziţia şi a închide gura tuturor. Toţi şi-au luat partea, iar ceea ce se va afla vor fi doar fărîme... Dacă Traian Băsescu a ordonat într-adevăr această ţeapă de la Loteria Naţională, cîţi ani credeţi că va primi el închisoare? Ce fac Serviciile de Informaţii române, de nu reuşesc să-l doboare pe acest mare rechin din fruntea ţării? De ce nu apar în ziare şi alte informaţii despre acesta?

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/loteria-romn-puculia-de-partid-a-lui-traian-bsescu.html



Un comentariu:

  1. Domnule Vadim Tudor,daca aveti curaj sa continuati acest articol,va pun la dispozitie date si informatii fara tagada precum si ce persoane sunt implicate,referitor la modul cum se fura,la Loteria Romana.
    Cu stima,

    RăspundețiȘtergere