"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 21 aprilie 2011

Mafiotul ţigan Marcel Opriş (bulibaşă peste STS) iar a primit ordin de la porcul Traian Băsescu să blocheze postarea pe Internet a ziarului „Tricolorul”!




Rău le mai stau în gît publicaţiile PRM celor de la Putere, din moment ce, tot mai frecvent, aceastea nu poate fi accesate pe Internet. Circa 150.000 de cititori parcurg zilnic, online, „Tricolorul”. Ei, bine, ultima agresiune săvîrşită de cei de la STS s-a produs miercuri, 20 aprilie a.c., cînd, numai după un efort deosebit al tehnicienilor noştri, ziarul a putut fi accesat din nou pe Internet, în jurul orelor 14. Şi de data aceasta, sarcina blocării accesului la site-ul ziarului „Tricolorul” a fost încredinţată mafiotului ţigan Marcel Opriş, bulibaşă peste STS, care în curînd va plăti pentru fărădelegile sale, culminînd cu furtul de voturi de la ultimele alegeri în favoarea Regimului criminal Băsescu-Boc. Asemenea atacuri informatice ţin de legea penală şi se pedepsesc, în orice ţară civilizată, cu ani grei de puşcărie. Locul acestui Marcel Opriş este mai degrabă lîngă Mihai Necolaiciuc. E ultima zvîcnire a acestor derbedei care au ajuns la Putere prin fraudă şi au nenorocit Poporul Român!

http://www.ziarultricolorul.ro/ultima-ora/mafiotul-igan-marcel-opri-buliba-peste-sts-iar-a-primit-ordin-de-la-porcul-traian-bsescu-s-blocheze-postarea-pe-internet-a-ziarului-tricolorul.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu