"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 28 aprilie 2011

Noi am avertizat încă din anul 2009… În dispreţul legislaţiei Uniunii Europene, PDL a adus în Portul Agigea 4 vapoare cu mită electorală din China (?!)

Zilele trecute au ancorat în Portul Agigea 4 vapoare cu mărfuri ilegale, din China. În cele cca. 2.000 de containere se găsesc imense cantităţi de produse: aparate electro-casnice, calculatoare, biciclete, pături, haine, jucării etc. Avînd în vedere caracterul pestriţ al mărfurilor, ca de talcioc, e clar că nu e vorba de un import. Toate sînt destinate cumpărării de voturi, pentru realegerea lui Traian Băsescu. Numai că acestea n-au forme legale, adică sînt mărfuri de piraterie. Primele 2 vapoare au fost deja descărcate. Celelalte 2 aşteaptă în radă. Mărfurile vor lua drumul judeţului Dîmboviţa, unde este dispeceratul şpăgilor electorale PDL, coordonat de mafiotul, umflat cu pompa, Florin Popescu (cunoscut escroc electoral). Tranzacţia s-a făcut prin firma unui cetăţean chinez, Wang Jan, care este, totodată, şi cetăţean român, sub numele de Ion Alexandru. Acesta a fost cununat de Vasile Blaga, iar copiii i-au fost botezaţi de un oarecare Cristian Alexandru. La toată această operaţiune sînt complici Mircea Băsescu şi şeful Vămii Agigea, Iulian Teşeleanu. Problema care se pune este nu numai cea a ilegalităţii operaţiunii, ci şi cea a sfidării legislaţiei Uniunii Europene - unde, în ce ţară din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, pot intra aşa, pe şest, uriaşe cantităţi de mărfuri din fundul Asiei, fără certificatele sanitare necesare? În lume bîntuie tot felul de epidemii şi molime, asta îi trebuia României acum? Şi încă ceva: deşi a fost informat în legătură cu acest subiect, ambasadorul Chinei în România, dl. Liu Zengwen, tace. De ce oare?

(Text reprodus din revista „România Mare“,
nr. din 2 octombrie 2009)

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/noi-am-avertizat-nc-din-anul-2009-n-dispreul-legislaiei-uniunii-europene-pdl-a-adus-n-portul-agigea-4-vapoare-cu-mit-electoral-din-china-.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu