"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 6 aprilie 2011

Un nou şi fulminant discurs rostit de liderul PRM la Strasbourg În România, absolut toate alegerile sînt fraudate!




Doamnelor şi domnilor,

în cartea sa de amintiri, intitulată „Cum s-a născut stalinismul“, fostul secretar al lui Stalin, Boris Bajanov, relatează o scenă petrecută la Kremlin, în decembrie 1923. Într-o discuţie cu colaboratorii săi, killerul gruzin a spus ceva care avea să facă epocă: „Important este nu cine şi cum va vota în partid; ceea ce prezintă o importanţă extraordinară este cine numără voturile“.

Prin urmare, să nu ne mire că, de pildă, zilele acestea, Nursultan Nazarbaev a fost reales în Kazahstan cu peste 95%. Aşa şi în România, unde absolut TOATE alegerile sînt fraudate! Această mascaradă, care maimuţăreşte democraţia, e regizată de Mafia autohtonă, sub protecţia directă a Ambasadei SUA în România, care stabileşte, ea, ceea ce e mai bine pentru Poporul Român. Iar cablogramele WikiLeaks demonstrează că România, din păcate, a devenit o colonie de mîna a patra a CIA, care îl demonizează pe Stalin, dar îi foloseşte metodele. Ruşine! (Aplauze)

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Membru al Parlamentului European
Preşedintele Partidului România Mare

(Discurs rostit în plenul Parlamentului European, luni,
4 aprilie 2011, şi transmis, pe Internet, în toată lumea)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu