"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 3 mai 2011

La 10 ani de la minciuna colosală cu „atentatele“ de la Turnurile Gemene JENĂ PLANETARĂ - AMERICANII MAI FAC, O DATĂ, DOVADA CĂ SÎNT NIŞTE COPII MARI: CICĂ L-AR FI UCIS PE OSAMA BIN LADEN, ARUNCÎNDU-I CADAVRUL ÎN MARE (?!)





Sincer să fiu, l-am crezut ceva mai inteligent pe noul preşedinte al Americii. În comparaţie cu acel Bulă pe nume George W. Bush, care debita nişte „perle“ antologice, acest Barack Obama părea echilibrat, cîntărindu-şi bine cuvintele, ca mai toţi avocaţii care se respectă. M-am înşelat. Probabil că intră în fişa postului de chiriaş la Casa Albă să spui, la un moment dat, aberaţii. Anunţul făcut de Barack Obama că ei, americanii, l-ar fi împuşcat, în cap, pe aşa-zisul Terorist nr. 1 al Planetei, după care l-au aruncat în mare, aşa încît mormîntul lui să nu devină loc de pelerinaj, a produs un sentiment de jenă planetară. Aceşti oameni conduc lumea? Ăsta-i nivelul lor? Atîta pot? Chiar ne iau de proşti pe toţi, miliarde şi miliarde de locuitori ai unei Planete care se află, totuşi, în anul 2011? Vai, vai, vai! N-are rost să despic firul în patru. În imensa lor majoritate, agenţiile de presă, televiziunile şi ziarele lumii au rîs de infantilismul anunţului respectiv. Dar, ceea ce s-ar putea să urmeze nu cred că va fi de rîs. Mă refer la fabricarea unor atacuri „teroriste“, drept „răzbunare“ (ca, de pildă, vreo explozie nucleară, Doamne fereşte!), după care să te ţii invadarea Iranului, poate chiar al III-lea război mondial. De aici încolo, orice e posibil. Fiindcă America nu găseşte altă soluţie de a evita criza devastatoare care o paşte decît inventarea unor pretexte globale, de luptă împotriva terorismului, deplasînd atenţia lumii înregi, inventînd primejdii fără precedent etc. În caz contrar, America ar putea fi zguduită de un război civil cumplit, mai sîngeros decît cel de Secesiune, din Secolul XIX. Mărturisesc că este pentru prima oară cînd mă tem că situaţia ar putea scăpa de sub control şi „cîinii războiului“ vor fi dezlegaţi. Dea Domnul să mă înşel...

CORNELIU VADIM TUDOR

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/la-10-ani-de-la-minciuna-colosal-cu-atentatele-de-la-turnurile-gemene-jen-planetar---americanii-mai-fac-o-dat-dovada-c-snt-nite-copii-mari-cic-l-ar-fi-ucis-pe-osama-bin-laden-aruncndu-i-cadavrul-n-mare-.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu