"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 11 mai 2011

Liderul P.R.M. a rostit un nou şi important discurs în Parlamentul European - Nutresc speranţa că FMI nu vrea să ia locul Al-Qaida




Doamnelor şi domnilor,e lucru ştiut că, pe unde au trecut komisarii Fondului Monetar Internaţional, s-au produs mari revolte populare. Astăzi, aceşti gauleiteri îi impun României un acord aberant, în virtutea căruia, din 400 de spitale existente în ţară, să fie lichidate între 150 şi 200. Pînă acum, au fost închise 71 de spitale şi au murit oameni nevinovaţi. Pretextul e jenant: cică aceste spitale nu sînt rentabile. Dar nicăieri în lume spitalele nu produc bani, beneficiile aduse de ele fiind de altă natură. Iată de ce, alarmat de acest genocid, eu am depus Plîngere Penală împotriva reprezentantului FMI în România, Jeffrey Franks, precum şi a „cozilor de topor” autohtone. Fac apel la Parlamentul European şi la Organizaţia Mondială a Sănătăţii să ia atitudine, pentru a împiedica transformarea unei ţări membre a Uniunii Europene într-un lagăr de exterminare. Astăzi Marea Finanţă, care încearcă să instaureze o Nouă Ordine Mondială, ne extermină pe noi, dar mîine s-ar putea să vă extermine şi pe voi. Nutresc speranţa că FMI nu vrea să ia locul organizaţiei Al-Qaida.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare

(Discurs rostit în plenul Parlamentului European, de la Strasbourg, luni, 9 mai 2011, şi transmis de Internet, în întreaga lume, precum şi de posturile Antena 3 şi Realitatea TV)

9 mai 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/liderul-prm-a-rostit-un-nou-i-important-discurs-n-parlamentul-european-nutresc-sperana-c-fmi-nu-vrea-s-ia-locul-al-qaida.html

Un comentariu:

  1. Curajos ca intotdeauna, dl. presedinte al PRM. Ma bucur ca avem si noi, romanii, o voce autentica, responsabila in Parlamentul Europei, care ne ia apararea impotriva celor care ne cotropesc, prin toate, mijloacele, tara.

    RăspundețiȘtergere