"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 6 mai 2011

Tinerii PRM: ,,Fără soluţii reale şi concrete, PDL ne distruge prezentul şi viitorul”

Majoritatea partidelor importante de pe eşichierul politic gorjean se bucură de implicarea şi sprijinul tineretului în activităţile specifice, dar recunosc faptul că nu au pîrghiile necesare în rezolvarea problemelor tinerei generaţii, atîta timp cît la Putere se află formaţiuni cu oameni controversaţi, care văd doar interesul personal sau rezolvarea unor obligaţii pentru anumite cercuri de interese. Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, susţine că la ultimele întîlniri pe care le-a avut, în ţară, cu tinerii colegi de partid, a constatat că în nici un judeţ actuala guvernare nu are soluţii pentru asigurarea unei vieţi decente, iar PDL nu oferă nici o şansă tineretului. „În calitate de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret România Mare (OTRM), am fost invitat la activităţi de tineret, în mai multe judeţe, iar tinerii au ridicat aceleaşi probleme: lipsa locurilor de muncă, birocraţia, lipsa locuinţelor, exodul masiv către alte ţări, unde românii prestează, de multe ori, cele mai degradante munci pentru a-şi cîştiga existenţa. Tinerii oferă continuitatea, siguranţa generaţiilor viitoare, dar, fără soluţii reale şi concrete, se distruge tot. Actuala guvernare a oferit tinerilor numai scandaluri, sărăcie, corupţie. Cazul fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, este unul din multele exemple negative care au demonstrat ce poate face PDL din tineret, nu pentru tineret”, a menţionat tînărul peremist gorjean. Tineretul este sărbătorit în România în ziua de 2 Mai, această dată fiind instituită prin Legea 425/25.10.2004 ca Zi Naţională a Tineretului. În fiecare an, autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, cu atribuţii în domeniul educaţiei, culturii, sportului, cercetării, turismului, protecţiei mediului, sănătăţii şi finanţelor au obligaţia să susţină financiar şi organizatoric evenimentul dedicat tinerilor. Datorită problemelor extrem de grave cu care se confruntă tineretul în această perioadă, în Gorj, Ziua tinerei generaţii a fost marcată destul de firav, singurele manifestări fiind organizate în Târgu-Jiu.

A. STOICA
(Preluare din cotidianul „Gorjeanul“, nr. din 3 mai 2011)

http://www.ziarultricolorul.ro/coltul-tineretului/tinerii-prm--fr-soluii-reale-i-concrete-pdl-ne-distruge-prezentul-i-viitorul.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu