"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 6 mai 2011

UN NOU MARŞ DE PROTEST ÎN APĂRAREA CÎINILOR FĂRĂ STĂPÎN




Centrul Bucureştilor a fost străbatut ieri după-amiază de sute de iubitori de animale, care şi-au manifestat încă o dată preocuparea şi revolta faţă de intenţia guvernanţilor de a reinstaura masacrul cîinilor comunitari. Acţiunea a fost organizată de asociaţiile de profil, printre care s-au numărat „Cuţu-Cuţu” şi „ROBI”; printre persoanele publice participante s-a regăsit vicepreşedintele PRM Marius Marinescu, autorul Legii nr.9/2008, cu privire la protecţia animalelor. Marşul de Protest a pornit din Piaţa Romană, s-a desfăşurat pe Bulevardul Lascăr Catargiu, a continuat în Piaţa Victoriei şi pe Bulevardul Aviatorilor, pînă ce coloana de manifestanţi a ajuns în faţa clădirii din Aleea Modrogan nr.1, unde îşi are sediul central Partidul Democrat Liberal. În ciuda ploii nemiloase şi reci, la vederea pancartelor reprezentînd atrocităţile săvîrşite la adresa animalelor şi sloganurile pentru drepturile animalelor şi împotriva Puterii, zeci de trecători inimoşi s-au alăturat protestatarilor virulenţi. Claxoanele asurzitoare ale autovehiculelor încurajau şi ele demersul sutelor de oameni de ispravă. Odată sosiţi în dreptul “cartierului general” al PDL, iubitorii de animale şi-au exprimat, tumultuos, solicitarea către principalul partid de la guvernare de a renunţa la susţinerea modificării legislaţiei în vigoare prin introducerea eutanasierii cîinilor străzii. Mulţimea a huiduit la auzul numelor parlamentarilor care s-au pronunţat pentru eutanasiere, al prefectului Capitalei şi ale primarilor ucigaşi de căţei, scandînd, printre altele: „Vrem viaţă, nu moarte!”, „Udrea şi Sulfina/ Poartă toată vina!”, „Hoţii!’’, „Criminalii!”. Dar, nici o mişcare în clădirea boierească, de lux; nu se auzea nici „pîs” din vechea reşedinţă somptuoasă! Vitejia de pekinez a portocaliilor se dezumflase; stăteau ascunşi, cu sufletul la gură, ca şobolanii, aşteptînd, speriaţi, plecarea manifestanţilor. Aşa se face că dialogul cu vinovaţii s-a dovedit imposibil. În jurul orelor 16,30, manifestaţia s-a încheiat, şirul de proteste urmînd să se reia la începutul săptămînii viitoare, în faţa Parlamentului României, pînă la momentul soluţionării favorabile a solicitărilor iubitorilor de animale şi ale tuturor românilor cu frica de Dumnezeu!

LILIANA MARINESCU

http://www.ziarultricolorul.ro/special/un-nou-mar-de-protest-n--aprarea-cinilor-fr-stpn.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu