"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 8 iunie 2011

La Congresul U.D.M.R., un lider al P.N.L.-A.T. a cerut sfîrtecarea României! PROTEST

Conducerea Partidului România Mare a luat cunoştinţă cu stupefacţie de declaraţiile de-a dreptul iresponsabile pe care unul dintre liderii P.N.L-Aripa Tînără, deputatul Horia Rusu, le-a făcut la tribuna Congresului ilegal al U.D.M.R. Pentru corecta informare a opiniei publice, vom preciza că vorbitorul a afirmat că partidul său „sprijină principiul autonomiei locale şi chiar FEDELARIZAREA ROMÂNIEI" şi că, totodată, „maghiarii din România sînt mai români decît mulţi români, ca de exemplu susţinătorii Partidului România Mare şi ai Partidului Socialist al Muncii, care reprezintă ruşinea noastră şi trebuie să ne luptăm cu ei". Este evident că, în scopuri politicianiste obscure, deputatul Horia Rusu pledează pentru dezmembrarea teritorială a României, poziţie incalificabilă, pe care n-au îndrăznit să o adopte pe faţă nici măcar cei mai radicali lideri maghiari. Ar fi recomandabil ca Televiziunea să prezinte integral intervenţia lui Horia Rusu la Congresul U.D.M.R., pentru a deveni clar, odată pentru totdeauna, ce politică iraţională practică unii dintre reprezentanţii Convenţiei Democratice.


În aceste condiţii, Partidul România Mare solicită cu fermitate ridicarea imunităţii parlamentare a deputatului respectiv şi chemarea lui în faţa Justiţiei pentru înaltă trădare de ţară. În ceea ce priveşte jignirea gravă a celor aproximativ 1 milion de cetăţeni cinstiţi care au votat P.R.M. şi P.S.M. îi lăsăm pe aceştia să se pronunţe, în virtutea libertăţii democratice de exprimare.

Stimaţi compatrioţi, a venit ora să recunoaştem deschis că aşa nu mai merge!

NOTA REDACŢIEI. În după-amiaza zilei de duminică, 17 ianuarie a.c., protestul de mai sus a fost înaintat la 3 instituţii: Radio, Televiziune şi Rompres. Aşa după cum era de aşteptat, numai Radioul şi Rompres-ul l-au difuzat integral, în timp ce Televiziunea a transmis numai cîteva cuvinte, în scîrbă şi asta dupăr epetatele noastre demersuri. În paralel, erau popularizate pretenţiile diabolice ale ungurilor, pe care nu-i mai cenzurează nimeni. Din păcate, într-un moment crucial pentru ţară, Televiziunea Română este condusă de un director general maghiar, Paul şoloc, a cărui principală sarcină este să pună căluş la gură forţelor româneşti. Cînd va începe, domnule Ion Iliescu, curăţenia generală în această instituţie care e nu numai a afacerismului deşănţat, ci şi a marii trădări naţionale?!


CORNELIU VADIM TUDOR
(„România Mare“, nr. din 22 ianuarie 1993)

http://www.ziarultricolorul.ro/pentru-improspatarea-memoriei/la-congresul-udmr-un-lider-al-pnl-at-a-cerut-sfrtecarea-romniei-protest.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu