"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 1 iunie 2011

Ultimul sondaj de opinie dezumflă „gogoşile înfuriate“ pe care le tot scot din burtă Dan Voiculescu, Vasile Dâncu şi alţi şmecheri: * PRM: 30% * VADIM: 42%

În intervalul 18-28 mai 2011, departamentele de analize şi sinteze ale Serviciilor Secrete au efectuat un nou sondaj de opinie, la comanda şi pentru uzul Administraţiei Prezidenţiale. Este primul sondaj efectuat după realegerea lui Boc în funcţia de preşedinte al PDL. Datele metodologice au fost următoarele: Eşantion: 1.850 de persoane; Marja de eroare: ±2%; Metoda de lucru: interviu telefonic. Sondaj efectuat exclusiv în mediul urban.


I. Dacă în ultima duminică a lunii septembrie ar avea loc alegeri prezidenţiale anticipate, cu ce candidat aţi vota?
1. Corneliu Vadim Tudor: 42%;
2. Crin Antonescu: 23%;
3. Victor Ponta: 20%;
4. Cristian Diaconescu: 5%;
5. Teodor Baconschi: 4%;
6. Traian Băsescu: 3%;
7. Nu ştiu, nu mă interesează: 3%.


II. Dacă în ultima duminică a lunii septembrie ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, cu ce partid sau alianţă politică aţi vota?


1. USL: 46%;
2. PRM: 30%;
3. PNG: 4%;
4. PDL: 4%;
5. UDMR: 4%;
6. PPM: 4% (Partidul Popular Maghiar);
7. UNPR: 3%;
8. Partidul Verde: 2%;
9. Nu ştiu, nu mă interesează: 3%.

Aşa după cum se vede, făcătura lui Dan Diaconescu (Udrea, Cocoş, Fota, Lăzăroiu) a dispărut complet.


http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/ultimul-sondaj-de-opinie-dezumfl-gogoile-nfuriate-pe-care-le-tot-scot-din-burt-dan-voiculescu-vasile-dncu-i-ali-mecheri--prm-30--vadim-42.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu