"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 22 iulie 2011

Aflat în vizită în Italia, preşedintele PRM s-a întîlnit cu prefectul Regiunii Milano

În cursul zilei de ieri, dl. Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, s-a întîlnit cu dl. Gian Valerio Lombardi, prefectul Regiunii Milano şi preşedinte al Uniunii Prefecţilor din Italia. În cursul dialogului celor doi oameni politici au fost abordate probleme ale relaţiilor bilaterale dintre România şi Italia, precum şi aspecte specifice ale comunităţilor de români care trăiesc în zona industrială Milano. Întîlnirea, care s-a desfăşurat în clădirea impunătoare a Prefecturii, construită în anul 1721, a prilejuit şi un moment cultural de o factură specială: gazda l-a condus pe oaspete în faimoasa cameră a lui Napoleon Bonaparte. În această încăpere obişnuia Împăratul Franţei să locuiască atunci cînd vizita Italia – cunoscut fiind faptul că, o perioadă, el a fost şi Regele Romei. Liderul PRM i-a dăruit domnului Gian Valerio Lombardi volumul său de „Maxime”, tipărit în limba italiană, precum şi un set de 5 CD-uri cu cele mai frumoase cîntece româneşti. Prefectul, la rîndul lui, i-a făcut un cadou europarlamentarului român: un monumental Album, în două volume, cu fotografii din regiunea pe care o păstoreşte.
La întrevedere a participat şi dl. Tiberiu Dinu, consulul general al României la Milano.

http://www.ziarultricolorul.ro/ultima-ora/aflat-n-vizit-n-italia-preedintele-prm--s-a-ntlnit-cu-prefectul-regiunii-milano.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu