"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 7 iulie 2011

Demisia, domnilor miniştri ai Justiţiei şi Internelor!

SMS. Domnilor miniştri Cătălin Predoiu şi Traian Igaş, de ce toleraţi trocul sinistru dintre unii subordonaţi ai voştri şi infractorul Cezar Marin, anchetat penal pentru proxenetism şi trafic de minori în Italia? De ce nu se aplică Legea, în mod egal? Acest fost şofer al meu, pe care l-am concediat tocmai cînd am aflat că a fost ridicat cu mandat de arestare şi anchetat de procurorii DIICOT (27 iunie a.c.), e lăsat în libertate pentru a debita minciuni de om nebun despre mine şi familia mea. E jenant. Aşa că să nu vă miraţi că luna aceasta forurile europene îi pregătesc României un Raport de ţară dezastruos, pe Justiţie şi Afaceri Interne - voi doi sînteţi principalii vinovaţi. Daţi-vă demisia, domnilor!



VADIM TUDOR
6 iulie 2011, Strasbourg

http://www.ziarultricolorul.ro/special/demisia-domnilor-minitri-ai-justiiei-i-internelor.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu