"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 9 iulie 2011

În atenţia lui Cătălin Predoiu şi a Laurei Codruţa Kövesi: NU-I MAI PROTEJAŢI PE TRAFICANŢII DE COPII! NU FIŢI PĂRTAŞI LA CRIMA ORGANIZATĂ!

Comunicat de Presă

,,Hoţul care strigă, primul, «Hoţii!»" - aşa s-ar putea intitula serialul jenant, pe care, de 4 zile, se chinuieşte să îl fabrice infractorul Cezar Marin. Înspăimîntat de spectrul puşcăriei, pentru proxenetism şi trafic cu minori în Italia, acest borfaş înnăscut a negociat cu unii dintre aşa-zişii oameni ai legii să i se ofere protecţie, în schimbul unor minciuni scelerate, împotriva preşedintelui PRM. Iată că adevărul a ieşit la iveală cu mult mai repede decît puteam bănui: nu numai că dl. Vadim n-a falsificat, în viaţa lui, nici o semnătură - dar cel care se ocupă cu astfel de fărădelegi este chiar el, derbedeul Cezar Marin! Priviţi ce se poate citi pe site-ul Ministerului Justiţiei:

,,TRIBUNALUL BUCUREŞTI.

Număr unic de dosar: 26.001/3/2005 (3836/2005)

Înregistrat în data de: 17.06.2005. Obiect dosar: Art. 215 alin. 5 Cod penal. Materia juridică: Penal (...). Soluţie: În baza art. 290 Cod penal cu aplic. art. 74 şi 76 lit. e) Cod penal condamnă pe inculpatul Marin Cezar Cătălin la 15 zile închisoare pentru comiterea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată". Avînd în vedere că nu mai există nici o revenire, Sentinţa a rămas definitivă. Aşa după cum se poate constata, individul se îndeletnicea, printre altele, cu falsificarea semnăturilor. Este mai presus de orice îndoială că el şi-a falsificat propria semnătură, a încasat banii, după care a pretins că nu e semnătura lui, cerînd banii încă o dată!
În legătură cu trocul ordinar pe care puşcăriaşul Cezar Marin îl face cu anchetatorii săi, priviţi cum arată o NOTĂ care a parvenit pe adresa formaţiunii noastre, de la ofiţeri ai Serviciilor Secrete: ,,Procurorul DIICOT Bucureşti Ilie Donţu este cel care are în lucru dosarul traficanţilor de minori cu destinaţia Italia, dosar în care este implicat şi fostul şofer al preşedintelui PRM. Tot Ilie Donţu este cel care a pus botul la prostiile debitate de Cezar Marin despre liderul PRM. Surse din Serviciile Secrete ne-au informat despre faptul că, atunci cînd s-a văzut transportat cu mandat de aducere la sediul Poliţiei de Frontieră, Cezar Marin i-a spus procurorului că, dacă îl elimină din dosarul în lucru, va depune mărturie în respectivul dosar, dar că «îl poate da pe Vadim». În acest context, procurorul a amînat interogarea adevărată a lui şi l-a pus să se concentreze asupra liderului PRM. Între timp, Ilie Donţu a informat-o de situaţie pe Laura Codruţa Kövesi, care, la rîndul ei, aşteaptă să fie chemată la acest sfîrşit de săptămînă la Cotroceni, pentru a primi ordinele. Aceiaşi oameni mai precizează că în Parchetele din România s-a format un adevărat lanţ al slăbiciunilor. Prin ordine strict confidenţiale, procurorii de caz sînt obligaţi să raporteze către organul ierarhic superior orice fel de anchetă care poate avea în centrul ei personalităţi politice, cu precădere din Opoziţie".

Cum se numesc, oare, cei care oferă protecţie traficanţilor de copii? Tot traficanţi de copii! Din pricina unor astfel de nemernici a ajuns Justiţia „oaia neagră“ a României.

BIROUL DE PRESĂ AL PRM
7 iulie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/n-atenia-lui-ctlin-predoiu-i-a-laurei-codrua-kvesi-nu-i-mai-protejai-pe-traficanii-de-copii-nu-fii-prtai-la-crima-organizat.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu