"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 15 iulie 2011

Încă o minciună băsistă: nu există nici un comunicat oficial al Parlamentului European cu privire la delirul puşcăriaşului Cezar Marin! Comunicat de Presă

Ca orice bolnav psihic, fostul meu şofer e maniac: a bombardat Parlamentul European cu atîtea reclamaţii şi mesaje, încît, pînă la urmă, a fost băgat în seamă. Ce-i drept, cu sprijin politic din ţară: Monica Macovei, Traian Igaş, Traian Băsescu. Infractorul a fost ajutat şi de o parteneră de escrocherii a lui, avocata Diana Elena Agatha Nicolae, care a muncit pe brînci pentru intoxicarea Parlamentului European.

Iată o Notă pe care am primit-o, astăzi, de la oameni bine informaţi: „Ştirea referitoare la declanşarea unei anchete preliminare în problema sesizată de către numitul Cezar Marin nu apare în nici un comunicat şi în nici o declaraţie oficială a Parlamentului European. Publicaţia «European Voice» a cerut la Biroul de Presă lămuriri despre modul în care poate fi soluţionată de către Parlamentul European plîngerea depusă de fostul şofer. În acest context, ofiţerii Biroului de Presă au răspuns, precizînd faptul că «Parlamentul European, prin serviciul financiar, va declanşa o verificare prealabilă asupra celor sesizate de Cezar Marin şi dacă se vor sesiza nereguli plîngerea va fi înaintată Departamentului European de Luptă Antifraudă». Conform funcţionarilor din cadrul Biroului de Presă al Parlamentului European de la Bruxelles, acesta este răspunsul standard oferit tuturor celor care au sunat în cursul zilei de astăzi pentru a cere lămuriri. Dincolo de acest răspuns formal nu există altă poziţie a Parlamentului European cu privire la problemă. Repetăm: despre această chestiune nu s-a pronunţat pînă în acest moment nici un oficial al Parlamentului European şi nu există nici un Comunicat de Presă. Publicaţia «European Voice», care a readus în atenţia publicului această problemă, este un săptămînal obscur, cu redacţia în Bruxelles, înfiinţat în 1995 şi patronat de către ziarul britanic «The Economist».

Materialele din presa românească referitoare la anchetarea sau celelalte exagerări privind eventuale decizii ale Parlamentului European fac parte dintr-o campanie atent instrumentată împotriva europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor de către ziariştii pro-băsişti şi care au fost preluate de către toată lumea. Conform unor surse din Serviciile Secrete, acţiunea a fost stabilită la începutul acestei săptămîni şi ordonată de Sebastian Lăzăroiu lui Dan Tapalagă, redactor-şef la «Hot News», fost amant şi partener de beţii al Monicăi Macovei. Fără îndoială, Sebastian Lăzăroiu a acţionat la ordinele lui Traian Băsescu, iar Cezar Marin este în acest moment doar un pion, sau mai curînd un nebun, în mîinile lor, deoarece, şantajabil fiind, trebuie să se conformeze ordinelor primite".

Mă văd nevoit să repet pînă vor pricepe şi cei mai grei de cap:

1) Fostul meu şofer, analfabetul Cezar Marin, a fost condamnat de judecătoarea Amalia Bontaş, de la Judecătoria Sectorului 2, în anul 2005, la 2 ani închisoare pentru înşelăciune şi fals; 2) Invenţiile bolnave debitate de individ reprezintă un troc pe care el l-a făcut, la 27 iunie 2011, cu procurorul DIICOT Ilie Donţu, care l-a anchetat, timp de 3 ore, pentru trafic de minori în Italia şi implicarea lui în Dosarul de proxenetism al lui Petre Mimiş; 3) Procurorul Ilie Donţu a informat-o pe Laura Codruţa Kövesi, cerîndu-i instrucţiuni; 4) În dimineaţa zilei de marţi, 12 iulie, Laura Codruţa Kövesi i-a telefonat lui Traian Băsescu, întrebîndu-l ce să facă, iar acesta i-a răspuns să nu întreprindă Parchetul nimic pînă nu va da el un semnal; 5) Iar semnalul a venit, prin inventarea unei reacţii de la Biroul de Presă, care a dat un răspuns standard (şablon), că se vor efectua verificări. Mă aflu în posesia adresei oficiale, pe care dl. Paulo Campilho, Şeful Serviciului Financiar din Parlamentul European, i-a trimis-o, pe e-mail, doamnei Anda Stănescu („terţul plătitor", de firma „Spectrum Expert S.R.L."), solicitîndu-i hîrtiile şi dovezile necesare clarificării situaţiei.

Reamintesc că pe escrocul Cezar Cătălin Marin eu l-am dat în judecată pentru informaţii mincinoase şi denunţ calomnios, solicitînd despăgubiri de 100.000 de euro.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
14 iulie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/nc-o-minciun-bsist-nu-exist-nici-un-comunicat-oficial-al-parlamentului-european-cu-privire-la-delirul-pucriaului-cezar-marin-comunicat-de-pres.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu