"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 5 iulie 2011

Mesaj primit de liderul PRM la biroul său din Strasbourg

Domnule preşedinte,


Mai multe organizaţii de militari veterani, orfani, văduve de război, militari în rezervă, poliţişti disponibilizaţi, ofiţeri de Informaţii, prin mine vă adresează rugămintea de a participa cu Organizaţiile PRM din judeţele Iaşi, Vaslui, Botoşani, Bacău, Vrancea, Neamţ, Suceava, Galaţi, Braşov, Cluj, Timişoara, la Iaşi, pe data de 22 iunie 2011, orele 9,00 – 11,00, la Atheneul din Tătăraşi, la Comemorarea a 70 de ani de la Marele Război pentru Reîntregirea Neamului şi la un Remember pentru cele 800.000 de victime ce au pierit în această conflagraţie.

Este o manifestare istorică, la care participă prof. Gheorghe Buzatu şi alţi istorici de marcă. Iniţial, am cerut aprobarea să organizăm această manifestare la Cercul Militar Iaşi, dar din cauză că se suprapune peste vizita delegaţiei veteranilor şi rezerviştilor Armatei Rusiei, nu am obţinut aprobarea decît la Atheneul Român. Sala are aproximativ 250 de locuri şi am invitat mai multe personalităţi, care, în timp, au dovedit că sînt fidele şi loiale României Mari, ca şi concept istoric.

Ne cerem scuze că nu v-am anunţat mai din timp, dar am întîmpinat multe obstacole, venite mai ales din partea unor lideri locali politici, care au dorit să politizeze evenimentul. Nu am dorit atragerea unui capital de imagine pe seama victimelor de război, mai ales că actualii guvernanţi comit un veritabil genocid împotriva populaţiei majoritare româneşti şi încurajează cercurile iredentiste şi revanşarde la acţiuni publice de atacare a suveranităţii României.

Vor fi prezenţi preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti, Ambasadele SUA, Rusiei, Germaniei, Poloniei, Ucrainei, Republicii Moldova, Franţei, Marii Britanii şi rezidenţi NATO, precum şi istorici din Ungaria, Serbia, Rusia, Franţa etc.
Nu dorim să mediatizăm evenimentul pînă la consumarea lui deoarece prognozăm că anumite forţe retrograde vor boicota manifestarea ştiinţifică.
Pentru relaţii, mă puteţi contacta la numerele de telefon 0754 493065, 0742 494862, e-mail: mircea6591@yahoo.com , adpmold@gmail.com



Cu stimă.
MIRCEA NICOLAE VASILIU,
Ex-manager la Asociaţia Detectivilor Particulari din România

http://www.ziarultricolorul.ro/special/mesaj-primit-de-liderul-prm-la-biroul-su-din-strasbourg.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu