"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 13 iulie 2011

Pentru împrospătarea memoriei - Trei copii dorm sub cerul liber

Domnului prof. univ. dr. Liviu Maior,
Ministrul Învăţămîntului

Stimate domnule ministru,

Vă rog să dispuneţi înscrierea la Şcoala nr. 11, cu profil cămin-internat, a copiilor VIERU PUIA, VIERU CĂTĂLIN şi VIERU NICOLAE, care provin dintr-o familie dezbinată. Menţionez că aceşti copii nu au, în prezent, nici o sursă de existenţă, sînt analfabeţi şi pot fi găsiţi într-un fel de cazemată din cartoane şi pietre, pe care şi-au amenajat-o singuri, sub cerul liber, pe un maidan de pe Strada Locotenent-colonel Constantin Marinescu, în dreptul numărului 6 (intrarea prin Drumul Sării).

În speranţa că veţi găsi soluţia optimă pentru recuperarea, socializarea şi salvarea acestor nefericiţi, vă informez că, la nevoie, îi pot transporta la şcoala respectivă cu maşina mea şi sînt dispus să achit costul şcolarizării lor pe anul 1993.

CORNELIU VADIM TUDOR
(„Politica“, nr. 73, din 17 iulie 1993)

http://www.ziarultricolorul.ro/pentru-improspatarea-memoriei/pentru-mprosptarea-memoriei-trei-copii-dorm-sub-cerul-liber.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu