"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 9 iulie 2011

Primiţi cu colindul?



Preşedintele PRM, care este, totodată, şi proprietar al ziarului „Tricolorul“, prezintă scuze realizatoarei Mirela Vaşadi, de la postul Realitatea TV, pentru unele rînduri maliţioase care au apărut în publicaţia lui. Textul care a durut-o pe drăguţa şi sensibila ziaristă se pare că a apărut la începutul lunii aprilie, cînd Tribunul se afla la lucrările Parlamentului European, de la Strasbourg, aşa cum a fost, de altfel, şi în această săptămînă. Este de prisos să mai precizăm că dl. Vadim nu numai că nu a scris acele rînduri (semnate cu pseudonimul Sorin Ovidiu Ghiţă), dar nici măcar nu le-a văzut şi habar n-are de ele. În orice caz, ca patron al publicaţiei, el îşi asumă răspunderea şi exprimă regretele sale. De asemenea, îi invită pe redactorii şi pe colaboratorii săi să nu-l mai certe cu toată lumea.
„TRICOLORUL“

http://www.ziarultricolorul.ro/special/primii-cu-colindul.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu