"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 12 septembrie 2011

Festivităţi emoţionante la mormîntul Eroului Naţional Avram Iancu

Aproape 20.000 de persoane s-au adunat, duminică, în localitatea hunedoreană Ţebea, cu prilejul manifestărilor comemorative dedicate împlinirii a 139 de ani de la moartea „Crăişorului Munţilor”, Avram Iancu. Prezent din nou la Ţebea, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, membru al Parlamentului European, a fost primit ca un adevărat erou, fiind de departe cea mai importantă personalitate care s-a aflat în această zi solemnă în inima Ardealului. Tribunul a fost însoţit de Gheorghe Funar, secretar general al PRM, preşedintele Filialei Cluj a partidului, de Marius Marinescu, Florin Simion (cu soţia) şi prof. Adrian Popescu, vicepreşedinţi, Silviu Crăescu, consilier personal al preşedintelui PRM, precum şi de preşedinţi de filiale judeţene: Costel Avram (Hunedoara), Emil Crişan (Alba), Mihai Drecin (Bihor), Dorel Filip (Arad), Ioan Trif (Timiş), Ioan Babiciu (Maramureş), Constantin Amza (Mureş), George Pop (vicepreşedinte al Filialei Bistriţa-Năsăud), Tilică Pîrvulescu (Caraş-Severin), Vasile Popa (Olt), Gh. Bucălăete (prim-vicepreşedinte al Filialei Gorj).
Au fost momente impresionante, legate de prezenţa numeroasei delegaţii a Partidului România Mare la manifestările de la Ţebea. Au depus coroane de flori cu panglică Tricoloră atît domnul Corneliu Vadim Tudor, cît şi reprezentanţii filialelor judeţene care au luat parte la comemorarea lui Avram Iancu. Mulţimea i-a ovaţionat şi i-a aplaudat îndelung pe reprezentanţii PRM. Discursul fulminant ţinut de Tribun a entuziasmat asistenţa, care şi-a exprimat, în repetate rînduri, bucuria de a-l primi, din nou, pe locurile natale ale lui Avram Iancu şi în Ardealul străbun, pe cel care şi-a făcut un ideal de viaţă din a lupta pentru binele românilor, pentru apărarea suveranităţii naţionale, pentru ca nimeni să nu mai îndrăznească vreodată să atenteze la independenţa şi integritatea României. Au fost momente deosebite, pline de mîndrie naţională, iar totul a decurs într-o atmosferă atît de înălţătoare, de parcă însuşi Avram Iancu înviase din morţi şi-i veghea, tot mai de aproape, pe românii săi dragi.
La manifestările de la Ţebea au mai fost prezenţi Crin Antonescu, preşedintele PNL, Liviu Dragnea, secretar general al PSD, Victor Ciorbea, preşedintele PNŢCD, Victor Berce, preşedintele Societăţii „Avram Iancu”, Florin Oproescu, preşedintele Uniunii Naţionale „Vatra Românească“, conducători ai „Astrei“. Delegaţia PDL a fost condusă de ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, care nu numai că n-a apucat să scoată o vorbă sau să se ocupe de buna desfăşurare a evenimentului, dar a fost nevoit să-şi ia gealaţii şi să plece cu coada între picioare, în huiduielile binemeritate ale celor prezenţi. Asta în timp ce preşedintele PRM şi numeroasa şi importanta delegaţie care l-a însoţit au stat de vorbă cu oamenii, s-au deplasat printre ei, le-au adresat cuvinte de îmbărbătare. Şi de această dată, s-a dovedit că Partidul România Mare este singurul care reprezintă adevărata Opoziţie din România, în măsură să salveze, în frunte cu liderul său istoric, Corneliu Vadim Tudor, ţara de la dezastru.
Domnul Corneliu Vadim Tudor  a acordat ample interviuri pentru posturile Realitatea TV, „Capital FM” şi „Capital TV” din Valea Jiului.
Numeroşi participanţi la aceste ceremonii vibrante au dorit să se fotografieze cu reprezentanţii celui mai iubit şi mai justiţiar partid din România. Prezenţa preşedintelui PRM a fost salutată şi de doamna Marioara Murărescu, care, aflată pe scena unui frumos spectacol folcloric, a rostit cuvinte de recunoştinţă, răsplătite cu aplauze de publicul spectator.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
11 septembrie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/festiviti-emoionante-la-mormntul-eroului-naional-avram-iancu-comunicat-de-pres.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu