"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 30 septembrie 2011

La Mulţi Ani, Marius Marinescu!




Astăzi, vicepreşedintele PRM Marius Marinescu împlineşte 54 de ani. S-a născut la 30 septembrie 1957, la Piteşti, şi este de profesie inginer constructor. Ca senator, Marius Marinescu a avut o prezenţă activă în Parlamentul României, în legislatura 2004-2008, fiind autor a zeci de legi în vigoare. Între acestea, cele mai cunoscute sînt Legea 9/2008 pentru protecţia animalelor fără stăpîn, Legea 170/2008 privind declararea ca zonă de utilitate publică a Parcului Bordei şi Legea nr. 380/2006 referitoare la desecretizarea achiziţiilor publice. Marius Marinescu este cunoscut ca un politician puternic, drept şi curajos, care va fi din nou în Parlamentul României, în folosul semenilor săi. Cu ocazia aniversării zilei sale de naştere, îi urăm lui Marius Marinescu un călduros La Mulţi Ani, multă fericire şi sănătate alături de soţia sa Liliana şi de fiul lor Dănuţ, de mama şi de socrii săi, de toţi cei dragi şi apropiaţi.

http://www.ziarultricolorul.ro/special/la-muli-ani--marius-marinescu.html

Un comentariu:

  1. Domnle Vadim Tudor, cum pot lua contact prin mail cu colegul dvs. Marius Marinescu? Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere