"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 20 septembrie 2011

PRM, PESTE TOT

Către,

Filiala Caraş-Severin a Partidului România Mare
În atenţia domnului preşedinte Tilică Pîrvulescu

Ca urmare a Deciziei Biroului Permanent al PRM din luna iunie a.c., Organizaţia Partidului Popular - Dan Diaconescu, în frunte cu preşedintele Viorel Bosnea, a fost primită în rîndurile Partidului România Mare. Pînă în prezent, am constatat că dvs. aţi refuzat şi refuzaţi în continuare integrarea membrilor acestui partid şi colaborarea cu domnul Viorel Bosnea, pentru a vă întări cît mai mult organizaţia şi a duce la îndeplinire sarcinile trasate de conducerea partidului.
Ca atare, vă atrag atenţia că, dacă nu veţi respecta sarcinile transmise de Biroul Permanent, voi fi nevoit să iau măsurile necesare, conform Statutului, pentru punerea în aplicare a deciziei de la nivel central.

     Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
    Membru al Parlamentului European,
    Preşedintele Partidului România Mare
    19 septembrie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/prm-peste-tot-32.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu