"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 27 octombrie 2011

Lansarea cărţii „Din lumea sportului. Călcîiul lui Ahile”, a antrenorului emerit Silviu Dumitrescu




 

La Librăria „Mihail Eminescu“, din Bucureşti, a avut loc joi după-amiază, lansarea cărţii intitulate: „Din lumea sportului. Călcîiul lui Ahile“, semnată de antrenorul emerit Silviu Dumitrescu. Volumul a apărut la Editura pentru Sport din Bucureşti şi reuneşte o serie de articole interesante, despre fair-play, efortul fizic, autocontrol şi recompense. La acest eveniment au participat doamna Liliana Marinescu şi fostul deputat PRM Dumitru Avram, care i-au transmis autorului cele mai bune gînduri din partea domnului Corneliu Vadim Tudor, aflat, în aceste zile, la lucrările Parlamentului European, de la Strasbourg.
Între mulţii sportivi pe care i-a pregătit Silviu Dumitrescu s-a aflat şi tînărul atlet, cu reale calităţi, Corneliu Vadim Tudor. Multe dintre paginile reunite între coperţile volumului „Din lumea sportului. Călcîiul lui Ahile“ au apărut în publicaţia Tribunului, „Tricolorul“.
Silviu Dumitrescu a mai publicat cărţile „Jogging. Alergi pentru viaţă“ şi „Alergăm pentru sănătate: din tainele eforturilor fizice“. La lansarea volumului au participat personalităţi din lumea sportului. A fost prezent şi romancierul Nicolae Berban, care în tinereţe a fost alergător în probele de 800 şi 1.500 m, la Clubul Metalul, unde l-a avut ca antrenor chiar pe autorul cărţii, Silviu Dumitrescu. Pe parcursul a 158 de pagini, autorul descrie cîteva dintre cele mai interesante momente trăite în îndelungata sa carieră de tehnician în pregătirea unui mare număr de sportivi, mulţi cu performanţe deosebite. Sorin Matei, preşedintele Federaţiei Române de Atletism, a prezentat în cuvîntul său „energia debordantă“ pe care autorul acestui volum o demonstrează, după o experienţă impresionantă în depistarea şi valorificarea potenţialului atleţilor. În cuvinte calde a vorbit, de asemenea, despre Silviu Dumitrescu fosta mare glorie a sportului românesc, Valeria Răcilă.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2304 / 28.10.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu