"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 24 octombrie 2011

MAFIA IMOBILIARĂ A FOST ÎNVINSĂ DE AVOCATA TRIBUNULUI, MARIANA ŞTEFAN!



 
Era previzibil că acest dosar contrafăcut va fi întors la Parchet. Justiţia a luat o decizie corectă. Procuroarea Daniela Anton, din Reşiţa (pila lui Sorin Frunzăverde) n-a ţinut cont nici de probele din dosar, nici de martori. Totul a fost mai mult decît o făcătură - un abuz incalificabil. Graba Parchetului de a trimite acest dosar în instanţă dovedeşte faptul că Mafia imobiliară are la picioare nu numai Poliţia, ci şi Justiţia. La evacuarea sediului PRM au fost prezenţi 140 de poliţişti. Evacuarea a fost cu atît mai de neînţeles, cu cît în sediul PRM îşi avea biroul de europarlamentar domnul Corneliu  Vadim Tudor, care se bucură de imunitate.
PRM a depus Plîngere Penală împotriva executorului judecătoresc, pentru că dreptatea este de partea acestui partid europarlamentar. Aşa-zisul proprietar, George Caranfil, fusese, de fapt, proprietarul unui alt imobil, situat la aproximativ 200 de metri distanţă de Str. Emile Zola nr. 2, respectiv pe Aleea Modrogan nr. 17-19, exact în curtea sediului PDL. Felicitări doamnei avocat de prestigiu Mariana Ştefan, care a venit cu probe zdrobitoare, convingînd instanţa că dreptatea este de partea PRM şi a liderului său, domnul Corneliu Vadim Tudor.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2301 / 25.10.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu