"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 12 octombrie 2011

PRM GARANTEAZĂ CETĂŢENILOR O JUSTIŢIE CORECTĂ!

Partidele aflate în competiţie la promisiuni electorale deşuchiate se află în dilemă. Nici ele nu cred în ce spun. Un fel de campion al insolenţei este Dan Diaconescu, care îşi exploatează postul de televiziune într-un mod sfidător, vrînd să întreacă în minciuni şi false lozinci pe campionul absolut: PDL. Strigăte disperate şi tînguiri electorale auzim şi de la USL. Să vedem cine este campionul cinstei absolute şi al neimplicării în jaful României. Politica PRM, coerentă din toate timpurile, s-a detaşat ferm de partidele ticăloase ajunse la Putere pe diferite termene. Aici vedem voinţa de fier a Tribunului Corneliu Vadim Tudor, cel mai ferm şi cinstit politician al poporului. În deceniile triste prin care a trecut ţara, decenii de mare jaf, infăptuit cu neruşinare de partidele ajunse la Putere prin propagandă mincinoasă, Tribunul a denunţat necontenit toate nemerniciile. Cu un curaj de adevărat patriot, Corneliu Vadim Tudor a obţinut, cu imense riscuri, izbînda adevărului. Împotriva lui se ridică imense şi ridicole minciuni, ce aduc în menghina deznădejdii pe toţi cei ce vor cu adevărat binele patriei. Din zonele ferite şi întunecate ale Justiţei ne vin mereu veşti cutremurătoare, de mare primejdie pentru popor. Marii ticăloşi trec pentru puţin timp prin boxele de acuzaţi, apoi, la scurt timp, devin vorbăreţi pe la televiziuni. Mistificarea adevărului în Justiţie a atins cote înalte. Judecătoarea Bârsan de la Contenciosul Înaltei Curţi de Justiţie şi alţi 20 de judecători, adică jumătate din toţi, ne-au arătat cît de lacomi sînt dumnealor, că nu le ajung salariile de 3-400 milioane de lei lunar. Flagrantul i-a găsit la locul infamant al luării de mită şi pe alţi judecători, cum ar fi Florin Costiniu. Dacă vom merge mai departe, vedem că poliţiştii nu se sinchisesc deloc de plîngerile cetăţenilor; ei acţionează descreţionar şi invocă, alături de procurori, independenţa Justiţiei pe care n-o onorează. Strigătele de disperare ale nevinovaţilor din aresturile ţării ne cutremură mintea“ cum spunea marele boier Dinicu Golescu pe la 1828. Poporul aşteaptă mari schimbări în Justiţie, iar PRM este pregătit să le înfăptuiască. Partidul nostru nu se va implica în nici un fel în donaţii de ulei şi zahăr, în general în mita electorală care a derutat destul populaţia. Este necesar ca românii să facă o  comparaţie între Tribunul Justiţiei româneşti, Corneliu Vadim Tudor, şi ceilaţi politicieni, care, efectiv, batjocoresc poporul, minţindu-l şi sfidîndu-l. Să luăm aminte şi la figurile lor caraghioase, cînd ne fericesc” cu icneli provenite parcă din rîndul fiinţelor nedezvoltate. Pentru a lămuri pe cei mai puţini înzestraţi la minte ce sînt cinstea şi adevărul, ne trebuie destulă răbdare. Cei ce vor vota şi în viitor dezastrul ţării, aşa cum ne-au pricopsit partidele aflate la Putere timp de 22 de ani, vor avea o grea răspundere în faţa generaţiilor viitoare.

  Avocat NESTOR CĂLIN,
Vicepreşedintele Filialei Galaţi PRM



http://www.ziarul-tricolorul.ro/eveniment-2.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu