"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 27 octombrie 2011

UMILINŢE DE 1 DECEMBRIE 2011

Se apropie 1 Decembrie 2011, Ziua Naţională a României. Agenda de lucru a Regimului Băsescu-Boc este bogată în obiective antiromâneşti, la care visau numai duşmanii Poporului Român, după 22 decembrie 1989. Aceste obiective fac parte din Holocaustul împotriva românilor şi vizează, în săptămînile viitoare, următoarele ţinte:
1.    Reîmpărţirea administrativ-teritorială a României conform poruncilor stăpînilor străini ai ţării şi şantajului aplicat de Ungaria şi UDMR. În mare taină, au bătut palma liderii PDL, UNPR, UDMR şi deputaţii minorităţilor naţionale, care s-au înţeles ca, pînă la 1 Decembrie 2011, să împartă România în mai multe regiuni, pe care le vor boteza judeţe. Fără ştiinţa şi consultarea Poporului Român, printr-un Referendum Naţional, fără o dezbatere publică şi fără a se vota în Parlament, Guvernul Boc V îşi va angaja răspunderea pe noua împărţire administrativ-teritorială a României. Poporului Român i se va aplica politica faptului împlinit!
Singurii care sînt mulţumiţi de stratagema Regimului Băsescu-Boc sînt conducătorii Ungariei şi ai UDMR, care susţin înfiinţarea celor două Ungarii mici în Ardeal. Proiectul de lege pe care îşi va angaja răspunderea Guvernul Boc V în Parlament vizează înfiinţarea a două regiuni-judeţe, formate prin unirea actualelor judeţe Covasna, Harghita şi Mureş, respectiv Bihor, Satu-Mare şi Sălaj. Liderii PSD şi PNL ştiu despre acest proiect de lege, şi se pare că şi-au dat acordul tacit. Singurul partid care se opune la pretenţiile Ungariei şi UDMR, precum şi la politica de trădare a Interesului Naţional este Partidul România Mare. Înţelegerea secretă dintre Putere şi Opoziţie preconizează ca proiectul de lege privind reîmpărţirea României, după modelul comuniştilor sovietici (adică în regiuni), să fie adus brusc în Parlament şi trecut de azi, pe mîine, fără dezbateri şi fără a fi votat. În prealabil, se va inventa un subiect mediatic cu care să fie abătută atenţia Poporului Român de la noua împărţire administrativ-teritorială. De fapt, se pune la cale o dezorganizare administrativă a României şi se pregăteşte cadrul legal pentru dezmembrarea teritorială a ţării noastre. Acest demers al Regimului Băsescu-Boc este corelat cu etapele proiectului „Israel în România”, asupra căruia liderii celor de la Putere şi din Opoziţie păstrează o tăcere suspectă. Nici unul dintre ei nu a avut şi nu are curajul să nege existenţa proiectului „Israel în România” şi nici etapele parcurse în perioada de după 22 decembrie 1989. În anul 1918, românii au luptat pentru Unirea cea Mare. Acum, înainte de 1 Decembrie 2011, liderii PDL şi UNPR au cedat şantajului UDMR pentru dezmembrarea teritorială a României şi dezorganizarea administraţiei publice locale, în apropierea alegerilor din iunie 2012 pentru preşedinţi şi consilii judeţene, pentru primari şi consilii locale.
Întîrzierea angajării răspunderii de către Guvernul Boc V pe noua împărţire administrativ-teritorială a României este, de fapt, principala cauză a nedepunerii la Parlament, pînă la 15 octombrie a.c., a proiectelor de lege privind Bugetul de Stat şi Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2012. Termenul de 15 octombrie este stabilit prin lege. Guvernul Boc V a încălcat legea, pretextînd că: nu au găsit bilete komisarii de la FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană ca să zboare spre Bucureşti; fiind toamnă şi ceaţă, nu văd bine komisarii cît va fi creşterea economică a României în anul 2012 şi ce deficit bugetar pot accepta; nu s-au întîlnit mai devreme conducătorii ţărilor din Uniunea Europeană şi nu au găsit soluţii eficace în problemele Greciei etc.

2. Bogăţiile naturale să fie date, în continuare, pe gratis la firme străine. Fără să întrebe sau măcar să înştiinţeze Poporul Român, Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, precum şi guvernele pe care le-au format şi tutelat, prin Agenţia Naţională de Resurse Minerale (ANRM), au dat aproape pe gratis numeroasele şi uriaşele bogăţii naturale pe care Bunul Dumnezeu le-a dăruit Poporului Primordial, dacilor şi urmaşilor acestora. Cu ştiinţa preşedinţilor Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, cu aprobarea Guvernelor României, ANRM a dat la firme străine (unele avînd sediul într-o căsuţă poştală din Insulele Barbados), o mulţime de bogăţii naturale, la preţuri derizorii, ca de exemplu: ţiţei la 3-10 dolari/baril; gaze naturale 5-15 dolari/1.000 m3; ape minerale la 4 euro/1.000 litri; aurul din Munţii Apuseni pentru o redevenţă de 4%, cea mai mică din lume; argintul, uraniul, metalele rare, inclusiv cel mai mare zăcămînt din lume de wolfram, din Munţii Apuseni, au fost date gratuit la firme străine. Dacia, cu mii de ani în urmă, era cunoscută ca „ţara aurului” iar în Biblie se scrie că în ţara asta este mult aur. România post-decembristă este ţara unde sînt jefuite toate bogăţiile naturale, cu ştiinţa şi acordul tuturor guvernelor, în urma unor acte de mare corupţie. Parchetul şi DNA au închis şi închid ochii la infracţiunile de trădare, la actele de diversiune şi la subminarea economiei naţionale.
Acum, înainte de 1 Decembrie 2011, Guvernul Boc V, la cererea FMI, vrea să vîndă firma de stat SC CUPRUMIN SA Abrud şi uriaşul zăcămînt de cupru, aur, argint şi metale rare de la Roşia Poieni, evaluat la peste 50 miliarde euro. La Roşia Poieni se află peste 60% din rezervele de cupru ale României. SC CUPRUMIN SA Abrud este o firmă rentabilă, care a înregistrat în anul 2010 un profit de 18,8 milioane lei noi. Regimul Băsescu-Boc, fără nici o justificare economică şi împotriva Interesului Naţional, se grăbeşte să vîndă SC CUPRUMIN SA Abrud pentru numai 50 milioane euro. Uriaşul zăcămînt de aur, argint şi metale rare de la Roşia Poieni va fi oferit gratuit unei anumite firme străine. Pentru zăcămîntul de cupru, ANRM a anunţat că Statul Român va primi cea mai mică redevenţă din lume, de numai 4%, şi aceasta în cazul unei mine aflată în producţie. Exploatarea minieră de la Roşia Poieni a început la 21 mai 1977. Cariera de la Roşia Poieni este cea mai mare din Europa şi una dintre cele mai mari din lume, cuprinzînd 2.190 ha şi avînd o rezervă de minereu de cupru de peste 1,5 miliarde tone. Producţia de cupru a fost la început de 250-300 t/lună şi a crescut la 500 t/lună în perioada 2005-2011. La această exploatare minieră lucrau 3.000 de angajaţi în anul 1989. După disponibilizările succesive din timpul Regimurilor Constantinescu, Iliescu şi Băsescu, numărul angajaţilor a fost redus la 490 la S.C.CUPRUMIN S.A. Abrud, unde activitatea poate continua fără subvenţii.
În condiţiile crizei internaţionale, care se va agrava în următorii ani şi cînd povara datoriei externe a României va trece, programat, de 200 miliarde euro, nici parlamentarii, nici alegătorii şi nici mass-media nu-i întreabă pe preşedintele Traian Băsescu, pe premierul Emil Boc, pe eternul guvernator al BNR, domnul Mugurel Constantin Isărescu (acceptat recent în Clubul Bilderberg, pentru serviciile făcute) şi pe komisarii-navetişti de la FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană, următoarele:

a) De ce, după anul 1989, Guvernele României au vîndut şi vînd bogăţiile naturale ale Poporului Român la cele mai mici preţuri din lume?
b) De ce nu acţionează şi nu impun maximizarea veniturilor la Bugetul de Stat de pe urma vînzării, la preţurile de pe piaţa mondială, a bogăţiilor naturale şi a energiei electrice?
c) De ce refuză să facă publice toate contractele referitoare la exploatarea bogăţiilor naturale din România şi cele ale „băieţilor deştepţi” din domeniul energiei electrice?
d) De ce acceptă şi se străduiesc să facă gheşefturi numai pentru ai lor şi pentru stăpînii lor, dar împotriva Poporului Român şi a Bugetului de Stat?

 În luna septembrie a.c., Regimul Băsescu-Boc, prin ANRM, a dat de pomană la Compania Mineco, înregistrată în Elveţia, uzina MOLDOMIN Moldova Nouă şi bogatul zăcămînt din zonă.
Niciodată, cei care au dat aceste bogăţii ale Poporului Român nu au precizat de ce le-au dat aproape gratuit străinilor şi cîte sute de miliarde de euro au obţinut aceştia în dauna Statului Român. Un exemplu este edificator. După ce firma de stat din Austria, OMV, a preluat SNP PETROM SA (pentru numai 669 milioane euro, cît profitul firmei pe un an) şi zăcămintele de ţiţei şi gaze naturale din România, a ajuns cea mai profitabilă firmă din lume în domeniul petrolifer.

3. Tăierea ajutoarelor sociale. După ce, la cererea stăpînilor străini ai României, guvernele post-decembriste au lichidat zeci de mii de firme de stat şi au furat dreptul la muncă pentru peste 6 milioane de cetăţeni români, pe care i-au păcălit şi amăgit cu salarii compensatorii şi diverse ajutoare, acum, la cererea expresă a FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene, pînă la 1 Decembrie 2011, Regimul Băsescu-Boc se străduieşte să modifice mai multe legi pentru a tăia circa 50 de ajutoare sociale de care beneficiază peste 8 milioane de români săraci şi foarte săraci. Genocidul provocat prin otrăvirea populaţiei cu aditivi alimentari cancerigeni şi amplificat prin închiderea spitalelor şi alungarea medicilor din ţară va avea consecinţe incredibile ca urmare a tăierii ajutoarelor sociale ! Consecvent în cinismul său, Guvernul Boc V se roagă de FMI să nu fie eliminat ajutorul de înmormîntare pentru milioanele de cetăţeni români care vor fi omorîţi cu zile. Holocaustul programat împotriva românilor este mult mai mare decît cel de care au suferit o parte dintre evrei în timpul celui de al II-lea război mondial. 

4. Noile şi substanţialele scumpiri ale gigacaloriei, carburanţilor, alimentelor, energiei electrice şi gazelor naturale, urmate de alte creşteri ale preţurilor şi tarifelor. Căutînd să-i păcălească, din nou, pe cetăţenii români şi bătîndu-şi joc de contribuabili, preşedintele Băsescu şi premierul Boc le-au promis, în ultima decadă a lunii octombrie a.c., că în anul 2012 nu vor avea loc tăieri din salarii şi pensii, nici impozitarea tuturor pensiilor. Pentru anul viitor vor fi „îngheţate” salariile şi pensiile, care nu vor fi indexate cu rata inflaţiei. În realitate, vor scădea foarte mult salariile şi pensiile reale, ca urmare a noilor valuri de scumpiri. În multe localităţi, ca urmare a tăierii de către Regimul Băsescu-Boc a subvenţiilor, se va scumpi cu 50%-300% costul încălzirii locuinţelor, în funcţie de culoarea politică a primarilor. Pentru a spori şi mai mult profiturile firmelor care jefuiesc ţiţeiul şi gazele naturale din România, vor creşte, în etape, preţurile la carburanţi şi gaze naturale, chiar dacă preţul acestora scade pe piaţa mondială, iar în ţara noastră rămîn fixate la 3-10 dolari/baril la ţiţei şi 5-15 dolari/1.000 m3 la gazele naturale. Se va mări, din nou, preţul la energia electrică livrată populaţiei şi IMM-urilor. Aceste noi scumpiri la energie vor determina creşteri în lanţ ale preţurilor la majoritatea produselor şi ale tarifelor. Regimul Băsescu-Boc, la comandă străină, vrea să le strîngă românilor, rămaşi în ţara-Mamă, cureaua în jurul...  gîtului. În România anilor 2012-2014 s-ar putea să înceapă mişcările indignaţilor, după modelele din Uniunea Statelor Americane (U.S.A.) şi România, cînd un demn urmaş al Eroului Naţional Avram Iancu va repeta comanda: ” No hai!”


Dr. GHEORGHE FUNAR
Secretar general al PRM
Preşedintele Filialei PRM Cluj

Ziarul TRICOLORUL , nr 2304 / 28.10.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu