"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 23 noiembrie 2011

Declaraţia dată de liderul PRM la Antena 3 - „NUTRESC SPERANŢA CĂ ROMÂNII ÎŞI VOR APĂRA CĂŢELUŞII ŞI ÎI VOR CIOMĂGI PE SLUGOII HINGHERULUI-ŞEF, BĂSESCU!”






Este o mare ruşine ceea ce au făcut Băsescu şi echipa lui de hingheri! Aceşti oameni fără Dumnezeu nu ştiu altceva decît să taie, să suprime, să ucidă. Şi să mintă - fiindcă cele 200.000 de semnături adunate în Capitală sînt false, întrucît cetăţenii au fost dezinformaţi. Toate ţările civilizate din Europa au adoptat soluţia sterilizării – numai în România se aplică, pentru a doua oară, un program bestial, de măcelărire a acestor îngeri neprihăniţi. Dar, ce să ne mai mirăm: un regim terorist, care omoară oameni, omoară şi cîini, altceva nu ştie să facă. Nutresc speranţa că românii îşi vor apăra căţeluşii şi îi vor ciomăgi pe slugoii hingherului-şef, Băsescu, însetat de sînge. Mă mir cum îl mai rabdă Dumnezeu pe acest asasin!

CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
22 nov. 2011

Ziarul TRICOLORUL, nr 2326 / 23.11.2011

Un comentariu:

  1. Domnule presedinte Corneliu Vadim Tudor,
    Ma numesc Dragos si sunt un baiat de 15 ani din Pitesti care vede abuzurile care se petrec in Romania la ora actuala.In special abuzurile ,,hinghierilor" de la putere care nu stiu altceva sa faca decat sa omoare bietele patrupede canine.Ma doare sufletul cand vad asemenea lucruri la televizor.Cred ca dumneavoastra si echipa dumneavoastra sunteti singurii care ii pot salva pe ei de la crunta pedeapsa pe care iata sunt in aceste zile obligati sa o suporte.Totusi nu imi pot da seama ce vina au acesti caini ca nu le este oferita si lor o casa si nu le este construit si lor un adapost! Asa ca domnule presedinte ar fi o mare onoare pentru mine daca mi-ati recomanda un voluntariat pentru protectia animalelor din care sa fac parte si prin care sa ajut animalele cu ce pot. Cred ca sunteti singurul om politic din Romania care le poate salva si care ne poate aduce si noua siguranta zilei de maine si ne poate reda speranta!
    Va multumesc!
    Cu respect,
    Dragos

    RăspundețiȘtergere