"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 23 noiembrie 2011

DEMENŢII, HOŢII ŞI PROSTITUATELE PORTOCALII SE APUCĂ, DIN NOU, DE MASACRAREA CÎINILOR!


Zi neagră pentru bieţii căţei aruncaţi de colo-colo… Ieri, plenul Camerei Deputaţilor a legiferat eutanasierea cîinilor comunitari, cu cele 168 de voturi favorabile ale parlamentarilor gestionaţi de caricatura vopsită şi umflată, specialista (printre altele) în turism, secondată de croitoreasa-cea-vitează din Focşani şi de manelistul parvenit de la Sectorul 5. Nedumerirea iubitorilor de animale şi a oamenilor de bine este cu atît mai mare, cu cît calculele şi rezultatele voturilor de pînă acum arătau limpede că necesarul de 166 de voturi, în cazul unei legi organice, nu se putea întruni pentru aprobarea vestitului „Proiect al Morţii”; Puterea nu avea destui „mercenari” în Camera Deputaţilor.
Se pare că nimicnicia unor deputaţi ai Opoziţiei a defectat scorul. Din nefericire, există accidente genetice cu duiumul, în Parlamentul României. Exemplare cu rol de mobilier, ca pesedista lui Mazăre, Marinela Marinescu (individa portocalizată e nedemnă de numele “MARINESCU”) au devenit complici la instituţionalizarea crimei ce va urma. Şi-au produs efectul promisiunile mincinoase transmise de Băsescu prin emisari portocalii, la fel de mincinoşi, fripturiştilor ieftini din Opoziţie. Încep să-l înţeleg pe Victor Ponta de ce vrea să-şi scape partidul de gaşca vîndută lui Băsescu. Bravo lui! Mizeria aceasta, cu pretenţii de lege, va fi atacată la Curtea Constituţională, deoarece conţine o sumedenie de articole aberante, în total dezacord cu Constituţia României, dar şi cu raţiunea, cu bunul-simţ. Să sperăm că, măcar acolo, minţi limpezi şi luminate vor îndrepta mîrşăvia scîrnăviilor din Dealul Cotrocenilor şi din Aleea Modrogan. Mă întreb: ce vor mai ucide nenorociţii, după decimarea populaţiei, prin tăierea ajutoarelor şi veniturilor mizere şi după masacrarea cîinilor? De altfel, ticăloşii şi-au făcut bine încălzirea cu acţiuni gen “gripa aviară”, sau “gripa porcină”; au ucis, barbar, milioane de făpturi şi s-au îmbuibat cu sute de milioane de euro. Oricum, dezaxaţii ăştia au reuşit să demonizeze chiar şi culoarea portocaliu. Ei compromit, murdăresc şi distrug tot ce ating! Mentalul colectiv asociază deja portocaliul cu jegul. Reţineţi numele principalilor vinovaţi: TRAIAN BĂSESCU, ELENA UDREA, MIHAI ATĂNĂSOAIE, SORINA PLĂCINTĂ, ŞTEFAN PIRPILIU, SULFINA BARBU. Dacă lucrurile nu se schimbă, aproape că mă cuprinde mila cînd îmi imaginez ce sfîrşit (doar politic?) dur îi aşteaptă. Eu cred în Legea Echilibrului Universal.

LILIANA MARINESCU

Ziarul TRICOLORUL, nr 2326 / 23.11.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu