"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 17 noiembrie 2011

Mesaje primite de preşedintele PRM la biroul său din Parlamentul European (Strasbourg)


Vă rog să-mi iertaţi îndrăzneala de a vă scrie aceste cîteva rînduri, însă, în acelaşi timp, vă rog să acordaţi puţin din timpul dvs acestei problme. Ştiu că sînteţi un iubitor de animale şi un susţinător al drepturilor acestora. Ştiu că în România de astăzi s-au întreprins multe acţiuni şi nimic concret, ştiu şi sufăr cînd văd că ne depărtăm încet, încet de calitatea de oameni, ne sînt aruncate în faţă tot felul de neajunsuri pentru a nu mai ajuta animalele. Eu am avut această discuţie cu cîţiva din amicii mei, dar îmi doresc să mă ascultaţi şi dvs, vă rog. Dacă fiecare dintre proprietarii de cîini de rasă - şi aici vorbesc despre persoane cu suflet, dornice să ajute - ar fi supuşi unei taxe, să-i spunem aşa, de 5 ron pe lună, banii aceştia ar ajunge (dacă ar fi gestionaţi corect şi verificaţi de oameni de încredere) pentru mîncare şi adăposturi, pentru plata angajaţilor, fără a fi nevoie să aruncăm în faţa oamenilor soluţii gen eutanasierea, fără măcar să gîndim, pentru că sîntem fiinţe superioare şi inteligente. Poate că este o soluţie oferită de o persoană oarecare, dar ştiu sigur că, dacă ar fi măcar propusă, ar avea succes. Vă mulţumesc pentru timpul acordat.
Cu respect.
ANA MARIA RUSS

====================

Mă numesc Nicolae Puşcaşu, provin dintr-o familie (zic eu onorabilă) de moldo-ardeleni, tata fiind din Dulceşti (Roman), iar mama din Săcele (Braşov), amîndoi foşti membri în vechiul regim (tata fiind preşedinte UTC pe Judeţul Neamţ şi directorul cabinetului judeţean de partid, iar mama secretar cu probleme organizatorice la municipiu). Împlinesc în decembrie 36 de ani, locuiesc în Piatra Neamţ şi am o fetiţă de 8 ani. Sînt înregimentat în PSD, dar de cînd am trecut de la tineret la aşa-zişii seniori nu am mai activat, cu toate că tatăl meu mai este, pînă la următoarele alegeri, consilier judeţean din partea aceluiaşi partid.
Vă urmăresc intervenţiile politice şi patriotice ce vă leagă de acest popor şi de acest tărîm numit România şi mă aştept ca dvs să formaţi cît mai mulţi oameni, şi chiar mai tineri, cărora să le explicaţi că pentru acest pămînt şi pentru libertate merită să lupţi cu toţi golanii politicii. Au ajuns în politică mulţi parveniţi (ţigani, unguri, evrei, manelişti şi femei deocheate), care numai de ţară nu le pasă. Părerea mea este că ar trebui să formaţi o grupă de tineri politicieni (ca o clasă de şcoală) şi care să ştie că ţelul lor în viaţă va fi păstrarea fiinţei naţionale şi nu dezbinarea pe regiuni. Un grup de tineri aleşi pe sprînceană, nu gen Boureanu, cu palate în America, sau Prigoană-jr, ci tineri patrioţi naţionalişti convinşi. Înaintaşii noştri au luptat pentru reîntregirea ţării, iar tembelii de politicieni de azi vor să o dezbine dar, culmea, se opun ungurii. Aşadar, uneori ungurii sînt mai români decît românii. Eu vă stau alături moral, urmărindu-vă şi, pe cît este posibil, măcar prin sentimente, întărindu-vă. Ştiu că sînteţi o fire vulcanică, dar merită să fiţi aşa pentru România. Ideea mea ar fi să vă înconjuraţi nu numai de generali şi avocaţi sau de oameni cu alte meserii, într-adevrăr onorabile, ci şi de tineri pe care să-i şcoliţi în ale politicii şi care să fie ca o moştenire ce o lăsaţi ţării. Cu drag din fieful pdl-ist al lui Pinalti (Piatra Neamţ).

PS: Nu vă lăsaţi cumpărat ca Victor Ciorbea!
NICOLAE PUŞCAŞU

Ziarul TRICOLORUL, nr 2322 / 18.11.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu