"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




duminică, 27 noiembrie 2011

PRM, peste tot - Tinerii din PRM Gorj au lansat site-ul oficial al PRM http://www.partidulromaniamare.ro

La aniversarea zilei de naştere a domnului preşedinte Corneliu Vadim Tudor, membrii Organizaţiei de Tineret Romania Mare din judeţul Gorj au pregătit membrilor şi simpatizanţilor partidului, din ţară şi de peste hotare, o plăcută surpriză, prin lansarea pe Internet a site-ului partidului nostru. Totul a fost posibil prin implicarea tinerilor din PRM Gorj, coordonaţi de preşedintele Filialei Judeţene a OTRM, Gheorghe Nueleanu, care a demonstrat, ca de fiecare dată, că nimic nu este imposibil. Soluţii se găsesc pentru orice, numai să îţi doreşti acest lucru. Tinerii PRM-şti gorjeni au primit sprijinul necesar şi de la conducerea PRM Gorj, care a răspuns cu promptitudine la toate cerinţele Departamentului de Comunicare Electronică din cadrul OTRM Gorj. Cu această ocazie, comunicarea pe Internet a Partidului România Mare începe să reintre pe făgaşul normal, iar publicaţiile „România Mare“ şi „Tricolorul“ pot fi accesate şi prin acest intermediu. O dată cu lansarea acestui portal de ştiri, Filiala Gorj a PRM îi urează domnului preşedinte Corneliu Vadim Tudor multă sănătate, fericire şi noi împliniri!
Prim-vicepreşedinte PRM Gorj,
GHEORGHE BUCĂLĂETE

Ziarul TRICOLORUL, nr 2330 / 28.11.2011

Un comentariu: