"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 16 noiembrie 2011

Traian Băsescu a pierdut a 61-a bătălie în războiul cu cîinii comunitari






Marţi s-a aflat, din nou, pe Ordinea de Zi a Camerei Deputaţilor „proiectul morţii”, care se referă la eutanasierea cîinilor comunitari. Noi, iubitorii de animale, am fost, ca de obicei, la balcoane, în număr de aproximativ 200 de persoane, încercînd să determinăm actuala Putere ca, acum, în Postul Crăciunului, să renunţe la tentativa criminală de a reintroduce în lege uciderea unor fiinţe sfinte.
Opoziţia, susţinătoare a iubitorilor de animale, a părăsit sala, rămînînd în plen numai criminalii portocalii, maghiarii şovini, o parte a minorităţilor şi UNPR-ul. Aceştia au adunat la un loc 161 de parlamentari, număr insuficient pentru a adopta legea noastră organică, ce prevede un număr de minimum 167 de voturi.
Pînă în momentul de faţă, „proiectul morţii” a fost întors de două ori la Comisia de Administraţie Publică Locală a Camerei Deputaţilor şi a fost supus spre votare de 61 de ori. În următoarea perioadă, vom face toate demersurile necesare, prin mitinguri, marşuri - şi nu numai, pentru a opri actuala Putere să reintroducă eutanasierea. Din punctul nostru de vedere, aceşti guvernanţi sînt nişte criminali şi ei trebuie să stea în puşcărie.

MARIUS MARINESCU,
Vicepreşedinte al PRM

Ziarul TRICOLORUL, nr 2320 / 16.11.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu