"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 9 decembrie 2011

Agentul Mossad Elan Schwartzenberg - un păduche analfabet care se dă rechin de presă




Domnule Elan Schwantzenberg, ai început să te comporţi infect: zi de zi, postul Realitatea TV (pe care l-ai pus la picioarele satanistului Traian Băsescu şi l-ai distrus!) mă înjură ca la balamuc, dar eu sînt împiedicat să mă apăr. Nu eşti primul evreu cu apucături naziste pe care l-am întîlnit. Eu ştiu cu ce treabă ai fost paraşutat din Israel în România, dar o să-ţi rupi gîtul, fiindcă românii nu sînt proşti şi te-au mirosit. Mai ştiu şi că ai dat ordin slugilor cu foamea-n gît de la Realitatea TV (de teapa derbedeilor Cozmin Guşă şi Sergiu Toader) să cenzureze ştirea conform căreia femeia decapitată fusese împuşcată, de fapt, pe terenul de vînătoare care îţi aparţine - fiindcă eşti un mare ucigaş de animale. Te mai miri că te-a lăsat nevasta şi a fugit mîncînd pămîntul, îngrozită de afacerile murdare în care eşti amestecat, ca şi de faptul că nu te prea speli. Nutresc speranţa că nu va avea, şi ea, aceeaşi soartă macabră ca nefericita româncă. Nimic nu e mai ridicol ca un păduche analfabet care se dă rechin de presă! Mai bine te-ai căra înapoi, în Israel, fiindcă bate războiul la uşă şi e mare nevoie de spălători de morţi.
Dar, iată cum sună o NOTĂ, pe care am primit-o, chiar azi, de la nişte cadre specializate în munca de informaţii: „Cu un trecut oficial «romanţat», Elan Schwartzenberg, actualul patron al postului Realitatea TV, se screme să devină o figură publică onorabilă, pozînd în mare om de afaceri şi investitor. De fapt, puţini ştiu cine este, cu adevărat, Elan (în acte Emilian) Schwartzenberg. Surse din Serviciile Secrete ne-au dezvăluit că acesta este un individ născut în România, dar care a emigrat cu familia în Israel, unde a făcut liceul şi armata. Personajul se află încă dinainte de anul 2000 în vizorul SRI, fiind suspectat că este agent Mossad. Conform surselor noastre din Serviciile Secrete,  Elan Schwartzenberg a fost recrutat de Mossad încă de cînd şi-a satisfăcut stagiul militar în Israel, iar momentul în care a fost trimis la Iaşi, pentru a face Facultatea de Medicină, nu a reprezentat altceva decît o venire la post. Acest impostor şi mafiot internaţional este un personaj care, în anul 2000, în urma unor plîngeri depuse de nişte parteneri de afaceri din Marea Britanie, a fost cercetat de Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru fals, uz de fals şi înşelăciune sub semnătură privată. Englezii s-au plîns Statului Român că Elan i-a ţepuit cu aproape 1,5 milioane de dolari. Nu se cunosc foarte bine circumstanţele în care dosarul a fost muşamalizat în 2000. Ulterior, în 2004, aceeaşi instituţie - Parchetul de pe lîngă Î.C.C.J. - l-a cercetat din nou, de această dată sub acuzaţia de evaziune fiscală. Concret, Elan Schwartzenberg a fost acuzat că nu a înregistrat în contabilitatea firmei Exclusive Site Development suma de 1.341.808 dolari, bani pentru care nu s-au plătit taxele legale. Şi acest dosar a fost, discret, închis, prin Neînceperea Urmăririi Penale".

CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
9 decembrie 2011

Ziarul TRICOLORUL, nr 2340 / 10.12.2011


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu