"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 14 decembrie 2011

Mare decepţie pentru justiţia şi presa băsistă: Parlamentul European n-a solicitat ridicarea imunităţii lui Vadim ci, dimpotrivă, apărarea imunităţii acestuia!


Comunicat de Presă

Purtătorul de cuvînt al Parlamentului European, Federico de Girolamo, a declarat, marţi seară, la orele 20,30, la Bruxelles:  „Am comis o greşeală - nu este vorba de o cerere de ridicare a imunităţii, ci de una de apărare a imunităţii domnului Vadim Tudor“.

În această situaţie, devine ridicolă campania întreţinută de TVR, care a inventat o pretinsă investigare a preşedintelui PRM de către... OLAF! În realitate,  însuşi liderul PRM a cerut, în scris, în iulie 2011, conducerii OLAF şi Justiţiei să clarifice denunţul calomnios pe care l-a făcut traficantul de minori Cezar Marin, folosit ca armă de răfuială politică de către Monica Macovei şi Laura Codruţa Kövesi. De asemenea, preşedintele PRM a adresat o cerere scrisă către preşedintele Parlamentului European, dl. Jerzy Buzek, cerere pe care acesta din urmă a pus o rezoluţie de apărare a imunităţii.  Ar fi cazul ca nişte oameni şi instituţii, dacă  au onoare, să-i prezinte scuze Tribunului. 

BIROUL DE PRESĂ AL PRM
14 dec. 2011

Ziarul TRICOLORUL, nr 2344 / 15.12.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu