"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 14 decembrie 2011

Mesaj primit de preşedintele PRM la biroul său din Parlamentul European Strasbourg


Domnule Vadim,

Dvs. trebuie să spuneţi în cadrul fiecărei emisiuni că, din cauza faptului că în 2000 nu aţi fost ales preşedinte, România a pierdut, în urma păguboaselor privatizări din perioada 2000-2004, toate liniile tehnologice. România avea mari unităţi industriale - Carbidul Tîrnăveni, Combinatele de la Baia Mare şi Cîmpia Turzii, Cristalul Mediaş, Combinatele de celuloză şi hîrtie Dej, Letea, Buşteni, Brăila, siderurgia din Reşiţa şi Hunedoara, Călan, Alumina Oradea, Serele Oradea - cele mai mari din Europa. Toate au fost date pe nimic concurenţilor europeni, care le-au închis. Serele Oradea sînt dezmembrate acum pentru sticlă şi aluminiu de către o senatoare PSD de Craiova. Astfel, România a rămas fără industrie şi fără locuri de muncă. Aceste mari unităţi existau de cca. 240 ani şi mergeau bine.
Nimeni nu va putea ridica din nou industria în ţară, pentru că este nevoie de timp, bani şi oameni profesionişti pentru noi investiţii. E un dezastru că aţi fost împiedicat să ajungeţi preşedinte.
Ţara trebuie să iasă la vot pentru PRM - care va pune pe picioare România, prin legi clare şi ferme şi ridicarea independenţei procurorilor şi judecătorilor, ce nu pot fi verificaţi în soluţiile date în dosare. PRM va pune controale obligatorii, din 4 în 4 luni, la toate instituţiile statului unde se cheltuie bani publici. Nimeni nu-i verifică pe primari şi pe directorii de şcoli şi spitale care fură banii statului la achiziţiile publice. Nu e posibil aşa ceva. Domnule Vadim, folosiţi fiecare apariţie TV pentru a chema lumea la vot alături de dvs! Prezentaţi situaţia din Oradea, cu retrocedările frauduloase ale horthystilor şi cereţi guvernului să oprească, în general, asemenea abuzuri! Să se facă urgent verificări ale retrocedărilor de clădiri şi păduri în toată Transilvania!

VALI P., Oradea

Ziarul TRICOLORUL, nr 2344 / 15.12.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu