"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 30 aprilie 2011

Antologia pamfletului românesc - Generalul Iarnă

A-nceput de ieri să cadă
Antarctica peste noi
Rău ne bate cu zăpadă
Din mormînt, Mileniul II
România-i sub nămeţi
Guvernarea-i impotentă
Toţi „băieţii de băieţi“
Au fugit cu-o simplă fentă
Bombonel e la Fundeni
Unde dă semnale clare
Nelu de la Cotroceni
Dă din mîini şi din picioare
Numai gura e de ei
Fac clăbuci, dau interviuri
Zece negri mititei
Cu mintea pe bigudiuri
Pedeserizează-n draci
Fabrici, bănci şi cimitire
Greu clienţii să-i împaci
Hrebenciuc fură-n neştire
Nelu şi cu Bombonelu’
S-au făcut stăpîni pe tot
Ne-au integrat (dar la Bellu)
Ţara-i doare (dar în cot)
A nins numai două zile
Şi PDSR e mort
Ne-am întors iar la feştile
N-avem cel mai mic confort
Ţara toată-i troienită
Lupii urlă pe la stîni
Circulaţia-i oprită
Au murit cîţiva români
Unde-i UE? Unde-i NATO?
Zace moarte-n „The cotetz“
Ţara ne-au abandonat-o
Ocupată de nămeţi
Am rămas cu mafioţii
Care mint că-s gospodari
Ăştia ne-au furat chiloţii
(Nu însă şi la maghiari)
Şi-n bătrînul Bucureşti
Strigă: „Iarna nu-i ca vara“
Un matroz cu boli lumeşti
Arză-l dracu’ cu ţigara!
Aşa un rebut uman
E hingherul Băşinică
Mai zbanghiu ca Cio-Cio-San
Cade-n cap şi se ridică
Cerul ne-a bătut din nou
Avem prea multe păcate
Şi nici Marius Tucă Show
Nu prea mai dă rezultate
Iar Florin Căcălinescu
N-are haz şi-i marţafoi
Noroc cu C.T. Popescu
Că-i mai prost ca Ciripoi
Iarna asta retardată
Demonstrează hotărît
Că Bombonel umblă, iată
Ca porcul cu paiu-n rît
L-aţi votat pe Iliescu
Şi v-aţi ales cu Naztaz
Ginere de PCR-escu
Luceşte ca dat cu gaz
Umblă cu trenul regal
Şi cu maşină blindată
Fătălău Naţional
Mangaliţă-nfumurată
Kavalerii de Kurlanda
De plăcere fac pe ei
Idi Amin în Uganda
Nu avea aşa idei.
Baba Iarna a-ndrăznit
Traficul să îl oprească?
Doar premierul iubit
Are dreptul, să trăiască!
Neaua pune alb bandaj
Peste-o ţară grav rănită
IMAS mai trage-un sondaj
Şleahta-i tot mai fericită
Are 90 la sută
Dumnezeu? PDSR-ist!
Justiţia surdo-mută
Lichidează-n pas de twist
Rău a fost c-un Ţap diliu
Şi-am votat PDSR
Da-i mai rău c-un bulangiu
Fiindcă nu-i ştim sexul, bre
Noul An suflă din goarnă
Crivăţ dinspre Chişinău
Ne-a-nvins Generalul Iarnă
Rîdeţi – mîine e mai rău...


CORNELIU VADIM TUDOR
(Pamflet reprodus din „România Mare“, nr. din 2 martie 2001, inclus în cartea „Pamflete - Opere Complete“, aflată sub tipar

http://www.ziarultricolorul.ro/special/antologia-pamfletului-romnesc-generalul-iarn.html

MARELE ABSENT: REGELE CIOABĂ Nunta regală de pe Tamisa, comentată de nişte chibiţi tîmpiţi de pe Dîmboviţa

Încă de la bun început, precizez că am un mare respect faţă de Casa Regală britanică. Îi ştiu Istoria, cu lumini şi umbre, şi cunosc rolul important pe care monarhia engleză l-a avut în civilizarea şi creştinarea unei bune părţi a Planetei. Nu-mi place cum s-au purtat englezii cu americanii, înainte şi puţin după 1776, nici cu Napoleon (pe care l-au ţinut prizonier pe Insula Sfînta Elena, iar unii spun că l-ar fi otrăvit cu arsenic), nici cu noi, românii, pe care ne-au bombardat în 1943 şi 1944, vînzîndu-ne ruşilor, prin acordul dat lui Stalin de Winston Churchill, în februarie 1945, la Yalta – dar astea sînt sinuozităţile Istoriei şi, cine ştie, poate că aşa a vrut Dumnezeu. Misterele Londrei sînt mai mari decît Misterele Parisului, unul dintre ele fiind formidabila controversă referitoare la paternitatea celor 37 de piese ale lui William Shakespeare. Personal, nu cred că acel actor cu nume comic („Scutură lance“), care a avut două fete analfabete (aşa au trăit şi au şi murit, neştiutoare de carte), ar fi fost capabil de acea muncă de demiurg.
Mai degrabă înclin să cred că acele capodopere încă neegalate de nimeni, după 400 de ani, sînt opera mai multor autori. De pildă, mă gîndesc la „Poveste de iarnă“ şi la „Hamlet“ – ca scriitor şi cunoscător al analizei comparative, eu sînt convins că e vorba de doi autori diferiţi. Dar, asta e o altă problemă, asupra căreia sper că voi reveni o dată şi o dată.
Aşadar, nutresc un profund respect faţă de Casa Regală de Windsor, fostă de Hanovra (şi-a schimbat numele german, din motive lesne de înţeles). Îmi place, mai ales, Elisabetha a II-a, pentru nobleţea şi discreţia ei, dar şi pentru spiritul olimpian cu care a ştiut să treacă peste încercările vieţii; nu e uşor, pentru o mamă, să-şi vadă cei doi băieţi cu căsniciile eşuate, iar pe o fostă noră, filmată cînd negocia o şpagă de 500.000 de lire în numele fiului reginei, Andrew. În colecţia mea de autografe celebre există un document rarissim: scrisoarea Elisabethei a II-a către Gh. Gheorghiu-Dej, din anul 1961. Nutresc speranţa că suverana nu se va dezice de ea, aşa cum s-a dezis de scena plimbării în caleaşca regală, pe străzile Londrei, a lui Nicolae Ceauşescu. Îmi place şi de fiul mai mare al reginei, Charles, neîndoielnic, viitorul rege al Marii Britanii. Omul are bun-simţ, nu spune nimic interpretabil, sau care să se întoarcă împotriva lui, ori care să lezeze mîndria cuiva. Unde mai pui că face şi muncă umanitară şi de ocrotire a naturii şi a patrimoniului cultural, pasiune care îi poartă paşii, de multe ori, chiar şi pe meleagurile noastre. În ceea ce priveşte nunta nepotului reginei, William, cu aleasa inimii sale, Kate, bravo lor, englezilor! Au dat, încă o dată, dovada că sînt inegalabili în materie de regie teatrală şi montaj cinematografic. În general, cam tot ceea ce atinge englezul – de la băuturi şi stofe, pînă la catedrale, maşini, avioane, muzică, opere de artă, spectacole, campionate de fotbal etc. – iese bine, e de calitate. Popor mare, jos pălăria! Vineri, englezii au reuşit să ţină, cu sufletul la gură, întreaga Planetă. Am avut plăcerea să vizitez, şi eu, Catedrala Westminster Abbey. Eram, în 1999, la Londra, unde însoţeam echipa de fotbal Steaua Bucureşti. Nu eram singur, ci cu fratele meu mai mare, Marcu. Aveam cîteva ore libere, pînă la meci, aşa că am vizitat trei obiective: 1) Turnul Londrei;
2) Muzeul figurilor de ceară (mutat de Madame Tussaud de la Paris la Londra) şi 3) Westminster Abbey. Am fost surprins să constat că nici măcar angajaţii Catedralei (nişte muzeografe) nu ştiau de unde vine Abbey: da, vine de la Abaţie (asta şi înseamnă), dar Abaţia vine de la Abba (sau Avva), care, în ebraică, înseamnă Tată, sau Dumnezeu. N-am să descriu, acum, ceea ce aţi văzut cu toţii. Lumea tînjeşte după normalitate, după poveşti frumoase, animate de oameni paşnici şi plăcuţi. Mai cu seamă că atunci, la săvîrşirea sfintei taine a căsătoriei, s-a auzit cuvîntul Domnului, a fost pronunţat numele lui Isus Christos. Pe care americanii, de pildă, dar şi alţii, au început să-l evite, pentru a fi „politically correct“, adică pentru a nu-i supăra pe evrei şi musulmani. E o scandaloasă nerozie. Marea civilizaţie a lumii stă pe umerii lui Isus Christos. Am mai scris asta şi o voi repeta pînă se vor ruşina toţi impostorii care îşi dau cu părerea despre lucruri la care nu se pricep, dictînd şi conduita altora: încercaţi să extrageţi figura Mîntuitorului din muzică, arte plastice, arhitectură, literatură - nu mai rămîne nimic important, se năruie şi lucrările lui Bach, Händel, Haydn, Vivaldi, ca şi cele ale lui Rafael, Michelangelo, Leonardo da Vinci, El Greco, ca să nu mai vorbim de biserici şi catedrale, dar şi de creaţiile lui Goethe, Tolstoi, Dostoievski ş.a. Mai mult decît atît, dar cei care L-au hulit, sau L-au ironizat pe Christos au avut parte de o moarte rea (fiindcă există o moarte bună, liniştită, firească, dar şi o moarte rea). Aşa că Biserica Anglicană şi-a făcut, vineri, din plin, datoria. Deşi ea s-a născut din păcatele repetate ale lui Henric al VIII-lea, poate că şi-a cimentat temeliile tocmai pe sîngele vărsat de acest rege. Dar n-a fost singurul englez sîngeros – probabil că asta e o moştenire de la celţi. Aşa cum şi steagul Marii Britani, reprezentînd Crucea Sfîntului Andrei, Apostolul fiind răstignit înclinat, iar ea, această cruce, precum şi cimpoiul şi fustanela bărbaţilor, au fost duse de celţi, din Dacia, în Insulele Britanice.
N-aş fi scris aceste rînduri dacă publicul din România ar fi avut parte de transmisii decente ale ceremoniei regale. Din păcate... Neamprostia ţoapelor de pe Dîmboviţa a ţinut să iasă în evidenţă şi de data asta. Adică da, vedeţi voi, fraierilor, o nuntă ca-n basme, dar partea leului e a noastră, a comentatorilor, care vă explicăm ce vedeţi, ca să nu muriţi proşti! Parcă niciodată n-a ieşit mai în evidenţă mediocritatea aşa-ziselor „persoane publice“ din societatea românească. În general, cam aceleaşi figuri care populau, an de an, festivităţile organizate de S. O Vântu la Atheneul Român, în cadrul galei „10 pentru România“ – dar care, acum, au dat bir cu fugiţii, lăsîndu-l pe amărîtul ăla să fie „Deţinutul de serviciu“ al porcului de Traian Băsescu, care, după ce a furat Flota, vrea să fure şi postul Realitatea TV.
Am să încep chiar cu „perlele“ debitate de Realitatea TV. Precizez că nu am urmărit transmisiile de la început şi nu am putut sta pînă la sfîrşit, fiindcă am şi lucruri mai bune de făcut. Postul cu pricina i-a trimis acolo pe doi prezentatori: Ema Zăicescu şi Cosmin Stan. Tînărul este, în general, corect. Tînăra este, însă, o ţigăncuşă obraznică şi analfabetă, cu o figură cabalină şi cu ifose de mare realizatoare. Mai nou, a adoptat şi o ţinută de balerină, ţinînd picioarele (atunci cînd nu stă pe scaun) ca la „Lacul lebedelor“ – numai că, din păcate, ea reprezintă ceea ce a mai rămas din lebedele mîncate de tovarăşii ei de etnie. Ei, bine, această Maia Pliseţkaia în mizerie a dat, vineri, măsura stupidităţii sale: ea nu mai vorbea normal, ci afectat, englezit, cu o veselie falsă, luînd vorba din gura tuturor şi debitînd nişte platitudini jenante. Am notat cîteva mostre: * Turiştii au stat „cu sacii de dormit pînă în jurul nasului“. * „Aici vor avea loc dineele“ (corect „dineurile“).
* „Camerele de vederi“. * „Dacă putem spune aşa“ (repetă obsesiv, ca semn al sărăciei de limbaj). * „Să-i salute pe cei doi frumoşi“ (pe William nu-l dă, deloc, frumuseţea afară din casă). Cosmin Stan a gafat şi el, de genul: * „Toţi turiştii stau agăţaţi de gardul Palatului Buckingham“. Chiar toţi, Cosmine? Erau peste 200.000! * „Mi se pare că Katherine“ – cacofonie ce putea fi evitată. Alături de cei doi s-au aflat şi trei necunoscuţi: o individă răsturnată pe scaun, pe care am înţeles că o cheamă Sebastian (o fi fost Sebastian Bodu?), cineva de la parazitarul Institut Cultural Român (Doru Branea) şi un român stabilit de 17 ani în Anglia (Joltea). * Doru Branea – referindu-se la parada militarilor britanici, acesta a spus: „Caschetele din blană de urs“ (în loc de „căciulile“). * Toate steagurile britanice sînt „fixate în bernă“ (?!). Să lucrezi, tu, la Institutul Cultural Român, să stai la Londra, pe banii amărîţilor tăi compatrioţi, şi să nu ştii că „berna“ se referă la „doliu“ – iată încă un motiv de ruşine pentru aşa-zişii elitişti ai lui H. R. Patapievici. * „Dar totuşi“, a mai zis „diplomatul“ Branea, ceea ce este incorect gramatical (formulă redundantă, adică pleonastică).
În studioul de la Bucureşti s-au succedat mai mulţi invitaţi. Printre ei, Adina Buzatu, care dă bine pe micul ecran (e drăguţă), dar ar da şi mai bine dacă s-ar exprima ceva mai atent. N-ai voie să spui: „A fost o rochie cu un decolteu foarte puţin mai adînc“. Şi nici: „David Beckham nu şi-a pus decoraţia pe pieptul stîng“ (?!). Mai ales că Adina are o fetiţă de 13 ani, pe care o cheamă Sara - în ebraică, acest nume înseamnă Prinţesă.
* Ei, bine, campionul absolut (că tot repetă el, pînă la vomă, acest cuvînt) al greşelilor şi inepţiilor a fost mai vechiul meu client, Alin Gălăţescu. Rareori am văzut un imbecil mai mare ca ţiganul ăsta cu căpăţînă de porc la tavă şi ţăcălie de gropar! Nu ştiu ce şcoală are, nici din ce trăieşte – ceea ce ştiu e faptul că arată urît şi se exprimă şi mai urît, dar ce-i de curul lui, ce aere îşi dă pe la cluburile de fiţe, unde pozează în „arbitrul eleganţei“ şi executorul testamentar al lui Gianni Versace (care fură capace de canal)! Din păcate, spaţiul public s-a umplut de sfertodocţi din ăştia, care cîştigă banul uşor, au şterpelit nişte clişee verbale de pe la alţii, pe care le combină cu expresii din frangleză, şi le iau faţa la fraieri, naivii uitîndu-se în gura lor ca la nişte personalităţi din „lumea bună“. Ce-a produs Alin Răhăţescu în viaţa lui? Chiloţi? Jartiere? A tricotat prezervative? Un parazit. Dar derbedeul are şi opinii politice, e agresiv, violent etc. Fără nici o plăcere, voi reproduce cîteva din mucozităţile care au ţîşnit din capul de drac al acestui aurolac: * „Toată lumea făcea pe seriosul apropo de rochia lui Kate“. „Era o rochie aproape blazonată“. „Decolteul optim“. „Una dintre cele mai haioase momente“. „Borurile largi (ale pălăriei) sînt nişte simboluri ale ieşirii din oraş, al unei curţi“. „Ele au o portiţă, şi portiţa este capul“. „Casa regală are o portiţă gigantică, în zona culorilor, prin regină“. „În zona feminină“. „În zona gulerului“. „O zonă de naturaleţe“. „A fi un bărbat în zona britanică“. „În zona militară“ (cuvîntul „zonă“ e o fixaţie a acestui incult, care vorbeşte o „păsărească“ afectată, ca fotbaliştii români ce jucau în străinătate, în anii ’90). „Bărbaţii trebuie să fie ori impecabili, ori militari“. „Pălăria aia gigant, de blană“ (se referea tot la „căciulă“). „Simpatică ca“. „Caleaşca asta-i şi mai cool decît Papamobilul“. „Dacă ne uităm la oamenii care merg pe stradă, 60% din ei au simboluri ale Marii Britanii“ (băiatul este exaltat, el hiperbolizează totul; în realitate, nu erau nici 10%). La idiotul ăsta de Gălăţescu – care nu poate vorbi normal, el se screme să epateze – totul e „clean“, „sauvage“ etc.
* Îi recomandăm tinerei actriţe Medeea Marinescu (care, desigur, face parte din altă lume decît cioflingarul Gălăţescu, fiind o fată drăguţă şi talentată) să nu se mai extazieze atîta în faţa monarhiei, fiindcă nu întotdeauna aceasta „reprezintă un model de educaţie!“. Şi să fie mai atentă la gramatică. Am „pescuit“ două dezacorduri (în puţinul timp cît m-am uitat la televizor): „Aicea surprinde naturaleţea şi simplitatea“ şi „Naturaleţea şi simplitatea care o apropia de popor“.
* Tot la Realitatea TV s-a vorbit de Regele (?!) Rainier de Monaco (atunci cînd l-am cunoscut eu, în februarie 1987, la Monte Carlo, era doar Prinţ, şi aşa a şi murit). Am mai auzit „Patruzeci şi doi de minute“ (în loc de „Patruzeci şi două“).
* La TVR, un cuplu enervant: Rodica Culcer („Uite-l pe Regele Mihai! Uite-l pe Regele Mihai!“, sau cam aşa ceva) şi Cristian Tabără. Şi aici, „regină“ a fost cacofonia! „Poliţia britanică, care încet-încet“ (Rodica Culcer) şi „Ca cea laică“ (Cristian Tabără). O notă proastă pentru fosta locotenent-major de Securitate şi politrucă (matracucă) de la Academia „Ştefan Gheorghiu“, care ţipa, cu vocea ei spărtigoasă, acuzînd „momentele îngrozitoare“ (?!) de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Bine că trăieşte ea, acum, „momente înălţătoare“ pe vremea derbedeului de Traian Băsescu!
* La Antena 3, insuportabila Carmen Avram. Tot exaltată. Tot „preţioasă ridicolă“. Tot cu cercei de Sara Montiel (se dă spanioloaică, deşi eu ştiu că este evreică, să fie sănătoasă). Ce m-a deranjat la această creatură închipuită, care se crede o mare ziaristă, dar e prăfuită, caută senzaţionalul cu lumînarea şi, vai, e profund incultă? Mereu a stîlcit cuvîntul „Abbey“, pronunţîndu-l cu gura strîmbă, „EIBI“. Am explicat, mai sus, de unde provine acest termen. Ea ne povestea nouă, celor de acasă, ceea ce deja văzusem. Dar cum o făcea? Căzută pe spate, ca broasca ţestoasă! „Kate este de o frumuseţe incredibilă“. „Rochia îi vine impecabil“ (aiurea). „Dantela e incredibilă“. „Tot evenimentul este copleşitor“. „Evenimentul este copleşitor“. Bine că n-a însoţit-o acolo fostul (actualul? viitorul?) ei bărbătuş, Adrian Ursu, pe care l-ar fi putut transforma englezii în căciulă pentru Regimentul de Gardă (caschetă, pălărie, cipilică, bască etc.).
* Au fost mai multe greşeli şi prostii debitate, vineri, pe micile ecrane. Din păcate, cam ăsta-i nivelul majorităţii dezbaterilor şi comentariilor televizate, în mai toate domeniile. Auzim de „divorţialitate“, „targhetare“, „prioritizare“, „focusare“, „sustenabilitate“ ori de alte barbarisme. La noi, românii, din nefericire, Televiziunea e ca o maşină de salubritate inversă: în loc să strîngă gunoiul, ni-l varsă în casă. Scena publică e populată de personaje modeste intelectual, dar cu pretenţii disproporţionate. Vineri, o ceremonie fastuoasă şi, în egală măsură, de bun-simţ, le-a fost prezentată românilor de nişte băgători de seamă de teapa „bruneţilor“ Ema Zăicescu şi Alin Gălăţescu. Ne putem imagina ce era la gura acestor puradei bătrîni dacă acolo, la Londra, îşi făcea apariţia şi „suveranul“ lor, regele Cioabă. S-o ducă, el, la altar pe Kate. Iar la balcon s-o sărute un alt „meridional“, Edmond Tălmăcean, care să o ia şi la dans, rupîndu-se-n figuri. Păi, vă daţi seama ce audienţă ar fi fost? Supertare! Intergalactică. Încă nu-i timpul pierdut...

CORNELIU VADIM TUDOR
29 aprilie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/marele-absent-regele-cioab-nunta-regal-de-pe-tamisa-comentat-de-nite-chibii-tmpii-de-pe-dmbovia.html

vineri, 29 aprilie 2011

Aseara la RealitateaTV, de la ora 20.00!

Derulati emisiunea la "ora" 21:03    :

http://www.realitatea.net/jurnale.html   - "Realitatea de la 20:00 / 2011-04-28"




Ieri la KANAL D, in emisiunea "Drept la tinta"!

In urmatoarele ore va fi postata emisiunea de ieri:

http://dreptlatinta.kanald.ro/Editii/ - 28.04.2011



NU MAI VREM, NICI UN AN PREŞEDINTE TALIBAN!

Alelei, ciocoi, ciocoi
Ilieşti, Markobeloi,
Bombonei şi Vereştoi
Traianbăseşti şi Cristoi
Cum vă bateţi joc de noi!
Poporul moare de foame
Şi voi tot îi daţi programe
Poporul moare cu zile
Şi voi chefuiţi prin vile
Preţurile explodează
Gaşca voastră voiajează
Ţara suferă şi plînge
Voi o jupuiţi la sînge
Canibali şi Antichrişti
Hoţi şi fundamentalişti
Dar-ar Dumnezeu o ploaie
Cu pucioasă şi pietroaie
Cu sifilis şi pelagră
Cu SIDA şi buba neagră
Praful iadului s-aleagă
De liota voastră-ntreagă
N-aveţi milă de Popor
De student, de muncitor
De soldat şi-agricultor
De copii şi de bătrîni
Mai răi ca nişte păgîni
Dar există Dumnezeu
Şi-o să daţi, curînd, de greu
Pîn’ la Paşti să vă vedem
Loviţi, neică, de blestem
Să căutaţi prin gunoi
Pîine veche, ca şi noi
Să dormiţi în frig şi teamă
Inima din voi să geamă
Alelei, la zid cu hoţii!
Păzea, că vin patrioţii!

CORNELIU VADIM TUDOR

(Pamflet reprodus din „România Mare“, nr. din 26 oct. 2001, inclus în cartea „Pamflete - Opere Complete“, aflată în curs de pregătire)

http://www.ziarultricolorul.ro/seriale-documentare/antologia-pamfletului-romnesc-nu-mai-vrem-nici-un-an-preedinte-taliban.html

HOŢII HOŢILOR!

Criza economică internaţională, made în U.S.A, a lovit, în Europa, cel mai tare în România, unde este prevăzut ca ea să staţioneze mai mulţi ani. De ce? Pentru că în Holocaustul împotriva românilor au fost jefuite, cu premeditare, bogăţiile naturale ale Poporului Român! Conform Constituţiei României, art.135, lit.d, „Statul trebuie să asigure exploatarea resurselor naturale, în concordanţă cu interesul naţional”. Contrar prevederilor din Constituţie, pe care formal au depus un jurămînt, Regimul Iliescu-Năstase şi Regimul Băsescu-Tăriceanu-Boc, la comandă străină şi cu susţinerea PDSR (PSD), PNL, PD (PDL), UDMR, PUR (PC) şi a deputaţilor minorităţilor etnice, au dat de pomană bogăţiile naturale ale Poporului Român la diverse firme de stat sau private din străinătate.
Comisioanele încasate au fost substanţiale, dar sînt confidenţiale. Niciodată, Poporul Român nu a fost informat de către preşedinţii alogeni Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, nici de către primii-miniştri, nici de Parlament, nici de eternul guvernator alogen al Băncii Naţionale, nici de către komisarii de la Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi Banca Mondială (BM) la ce preţuri au fost înstrăinate aceste bogăţii naturale. În plină criză economică, după ce le-au fost tăiate salariile şi micşorate pensiile, românii au constatat că preţul carburanţilor a ajuns la 6 lei litrul şi are tendinţă de creştere, la fel ca şi preţul gazelor naturale. Preşedintele Băsescu şi Guvernul Boc V (PDL, UDMR, UNPR şi deputaţii minorităţilor etnice) se plîng că nu au pîrghii pentru a interveni în sprijinul cetăţenilor. Pîrghiile legale pe care le-au avut guvernanţii au fost abandonate. Regimul Băsescu-Boc, împreună cu liderii PDL, PSD, PNL, UDMR, UNPR şi PC se încăpăţînează şi nu spun Poporului Român adevărul în legătură cu jefuirea de către străini a zăcămintelor de ţiţei şi gaze naturale din România. Se recunoaşte de către toţi cei care au fost la guvernare şi în Parlament, în ultimii 10 ani, că s-a greşit la privatizarea PETROM, dar nimeni dintre cei vinovaţi nu răspunde nici penal, nici civil şi nici material pentru faptele comise, cu toate că prejudiciile depăşesc suma de 50 miliarde euro. Românii nu ştiu şi nici nu au fost informaţi că ţiţeiul şi gazele naturale din România, după anul 2004, s-au vîndut şi se vînd la cele mai mici preţuri din Europa şi din lume. În timp ce preţul ţiţeiului pe piaţa mondială a urcat la 120 dolari/baril şi va creşte spre 150 dolari/baril în anul 2012, iar preţul gazelor naturale a ajuns la 400 dolari/1.000 mc, cu tendinţa de creştere, Regimul Băsescu-Tăriceanu-Boc a vîndut şi vinde ţiţeiul românesc cu circa 10 dolari/baril şi gazele naturale cu circa 15 dolari/1.000 mc. Aceste cifre sînt ascunse populaţiei şi constituie secrete de Stat (?!). În acelaşi timp, Regimul Băsescu-Boc susţine că numai atîta poate economia naţională şi se tot plînge că nu sînt bani la Bugetul de Stat. În apariţiile comandate la posturile publice de Radio şi Televiziune, preşedintele Băsescu, guvernatorul Isărescu şi premierul Boc nu spun şi nici nu justifică pentru cetăţenii români de ce, începînd cu anul 2005 şi pînă în anul 2014, se vinde în România cu numai 10 dolari barilul de ţiţei şi cu numai 15 dolari 1.000 mc de gaze naturale, fără nici o legătură cu preţurile acestor produse de pe piaţa mondială. Din păcate, la ordin, moderatorii emisiunilor respective nu au voie să-i întrebe pe invitaţi despre adevăratele motive ale acestui jaf naţional. Regimul Băsescu-Tăriceanu-Boc a ascuns Poporului Român redevenţele încasate la Bugetul de Stat de la firmele care exploatează ţiţei şi gaze naturale din România. De ce? Pentru că sînt cele mai mici din lume. Cine le-a stabilit? Regimul Iliescu-Năstase a stabilit redevenţele, prin contractul de privatizare a PETROM şi apoi în Parlament, prin Legea nr.555/2004, votată de PSD, PD, PNL, UDMR şi PC. Singurul partid politic care s-a opus în Parlament şi a votat împotriva acestui jaf naţional, botezat privatizarea PETROM, a fost Partidul România Mare. În Senat şi în Camera Deputaţilor, la proiectul de lege privind privatizarea PETROM au luat cuvîntul numai senatorii şi deputaţii PRM. De la toate celelalte partide politice parlamentare nu a luat cuvîntul şi nu s-a opus nici măcar un senator sau un deputat. Asasinii politici au votat cu toţii pentru privatizarea PETROM şi jefuirea Poporului Român. În acest context, numai Partidul România Mare are curajul şi forţa morală să-i abordeze tranşant pe hoţii hoţilor, pe cei care au jefuit şi permit jefuirea bogăţiilor naturale ale Poporului Român. Opoziţia de catifea de la sfîrşitul anului 2004, formată din PNL, PD, şi PC, după ce a ajuns la Putere, începînd cu anul 2005, a făcut ciocul mic pe tema privatizării PETROM şi a clauzelor înrobitoare pentru Statul şi Poporul Român, inclusiv a preţurilor simbolice la care se vînd ţiţeiul şi gazele naturale din România. Preşedintele Băsescu tace şi el pe tema preţurilor derizorii la care se vînd bogăţiile naturale ale Poporului Român. Se ştie că privatizarea PETROM şi a altor firme strategice şi profitabile pentru România a fost impusă de către asasinii politici şi economici străini. Lista firmelor ce urmau să fie privatizate în cadrul Acordului PSAL 2 cu Banca Mondială, din anul 1998, a fost semnată de negociatorul şef, Traian Băsescu, pe atunci ministrul Transporturilor. Rămîne, încă, o enigmă de ce Traian Băsescu a negociat şi a acceptat lista cu firmele de prestigiu româneşti care urmau să fie date unor aşa-zişi investitori strategici. Regimul Iliescu-Năstase a negociat cu firma de stat OMV din Austria vînzarea PETROM, împreună cu zăcămintele de ţiţei şi gaze naturale ale Poporului Român, pe care le-au dat la preţuri derizorii. Nimeni nu îi întreabă pe preşedinţii Iliescu şi Băsescu, precum şi pe liderii PDL, PSD, PNL, UDMR, UNPR şi PC de ce nu vînd ţiţeiul şi gazele naturale din România la preţurile practicate pe piaţa mondială. În anii 2002, 2003 şi 2004, Regimul Iliescu-Năstase a adoptat, la cererea OMV şi a altor firme străine interesate de je-fuirea ţiţeiului şi gazelor naturale din România, mai multe Hotărîri de Guvern şi Ordonanţe de Urgenţă şi a modificat Legea minelor şi Legea petrolului. Strategia specifică de privatizare a SNP PETROM SA a fost aprobată de Guvernul Năstase în 29 august 2003, prin HG nr.924/2003. În 8 iulie 2004, prin HG nr.1090/2004, Guvernul Năstase a aprobat semnarea contractului de privatizare a PETROM. În ziua de 23 iulie 2004, dl. Constantin Nedelcu, în calitate de adjunct al şefului Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, a semnat singur, în numele Guvernului României, privatizarea SNP PETROM SA către OMV din Austria, reprezentată de directorul general şi directorul general adjunct. Intuind consecinţele penale ale privatizării PETROM, nici un membru al Guvernului Năstase şi nici un jurist nu au avut curajul să semneze contractul de privatizare. Acest contract are 66 de pagini, la care se adaugă numeroase anexe secrete pentru Poporul Român. Majoritatea clauzelor contractului sînt dezavantajoase pentru Statul Român, facilitînd pierderi anuale de miliarde euro la Bugetul de Stat. Sînt, încă, păstrate la secret următoarele informaţii:
1) La ce preţuri s-au vîndut, începînd cu anul 2005, ţiţeiul şi gazele naturale exploatate din România?
2) Cît a fost renta resursei naturale încasată anual la Bugetul de Stat pentru cantităţile extrase de ţiţei şi gaze naturale din România?
3) Ce cantităţi de ţiţei şi gaze naturale s-au extras anual în perioada 2005-2010 şi de către ce firme?
4) Ce acorduri a dat Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) şi în ce condiţii, pentru concesionarea cîmpurilor petrolifere din România, Kazakhstan şi Libia?
5) De ce au fost anulate şi la cererea cui cele două majorări de capital social autorizate de AGA de la SNP PETROM SA din 22 martie 2004 şi 28 aprilie 2004?
6) S-au acordat sau nu cumpărătorului (OMV) ajutoare de Stat şi în ce sume, conform art. 29 din Legea nr.555/2004?
7) S-au făcut sau nu de către cumpărător investiţiile de modernizare, retehnologizare şi de mediu prevăzute în Planul de Afaceri şi/sau Programele de Conformare?
8) Ce suprafeţe de terenuri au fost concesionate şi în ce condiţii?
9) Despăgubirile pentru mediu, prevăzute în Legea nr.555/2004, întrec sau nu suma de 1 miliard de euro?
10) Care sînt pierderile anuale înregistrate de Bugetul de Stat după privatizarea PETROM.
11) Cine şi de ce a stabilit obligaţiile ce revin Statului Român faţă de OMV pe următorii 10, 15 şi 30 de ani după privatizarea PETROM, respectiv:
a) Art.15, alin.1 din Legea nr.555/2004: pe o perioadă de 10 ani „se vor menţine nivelul procentual, baza şi modalitatea de calcul a redevenţelor datorate” de O.M.V.
b) Art.15, alin.2 din Legea nr.555/2004 prevede că „pînă la data de 31 decembrie 2014, prevederile alin. (1) se aplică, la cerere, tuturor titularilor de acorduri individuale de concesiune în domeniul explorării şi exploatării zăcămintelor de petrol şi gaze naturale, încheiate cu ANRM.”
c) Art.10, alin.2 din Legea nr.555/2004 prevede că, pînă la 31 decembrie 2014, „regimul de impozitare aplicabil activităţilor de explorare şi producţie ale societăţii şi filialelor sale nu va deveni, indiferent sub ce formă, mai oneros pentru societate, inclusiv prin majorarea ratelor impozitelor aplicabile ori prin introducerea de noi impozite cu privire la explorare şi producţie.”
d) Art.10, alin.,4 din Legea nr.555/2004: „Prevederile alin. (1), (2) şi (3) se aplică şi celorlalte societăţi care întreprind activităţi de explorare şi exploatare petrolieră şi de gaze naturale în România”.
e) Art.18, alin.1 din Legea nr.555/2004 precizează că „vînzătorul este autorizat ca, pe o perioadă de 15 ani de la data finalizării, să despăgubească, în totalitate, societatea pentru orice pretenţii în legătură cu contaminarea istorică a mediului, conform termenilor şi condiţiilor prevăzute în angajamentul de despăgubire privind mediul.”
f) Art.18, alin.2 din Legea nr.555/2004 precizează că „.vînzătorul este autorizat ca, pe o perioadă de 30 de ani de la data finalizării, să despăgubească, în totalitate, societatea pentru orice pretenţii în legătură cu abandonarea şi scoaterea din funcţiune a sondelor abandonate, oprite, închise sau care aşteaptă să fie abandonate.”
g) Timp de 15 ani, vînzătorul va plăti anual cel puţin 50 milioane euro, reprezentînd „cheltuielile pentru pretenţiile cu privire la contaminarea istorică.” Dacă pretenţiile anuale ale OMV depăşesc suma pusă la dispoziţie de Ministerul Finanţelor (50 milioane euro), diferenţa se va acoperi din sumele obţinute din privatizări şi din Bugetul de Stat.
12) De ce Regimul Iliescu-Năstase a stabilit şi pe ce bază că timp de 10 ani, pînă în anul 2014, OMV şi toate firmele care exploatează ţiţei din România plătesc cea mai mică redevenţă din lume, calculată la preţul fix al ţiţeiului de 22 dolari/baril, indiferent de preţul petrolului pe piaţa mondială?
13) De ce preţul carburanţilor plătit de contribuabilii români la pompă este influenţat de preţul petrolului pe piaţa mondială, din moment ce redevenţa este neschimbată în România?
14) De ce preţul de vînzare a PETROM către OMV a fost stabilit la suma de 668.815.418,88 euro, mai mic decît profitul firmei pe un an? De unde provin cei 88 de cenţi?
15) De ce Codul fiscal al României a fost modificat la cererea OMV în privinţa scutirilor de la plata impozitelor şi taxelor (art.216) şi a cotei geologice în vigoare de la 1 ianuarie 2005?
16) De ce prin Contractul de privatizare a PETROM, la punctul 4.2.4. lit.(iii), „Stabilitate fiscală”, s-a introdus şi respectat ulterior un drept de veto asupra Parlamentului, precizîndu-se că „următoarele prevederi ale Codului Fiscal al României vor rămîne în vigoare pînă la 31 decembrie 2014 şi nu vor fi modificate în defavoarea OMV: art.22(2), art.24(3,c), art.24(11,e), art.24(14) şi art.24(21)?”
17) De ce sînt păcăliţi cetăţenii români şi nu a fost schimbată din PETROM în OMV denumirea staţiilor de produse petrolifere, din moment ce Statul Român mai deţine doar cîteva procente la firma PETROM pe care să le vîndă?
18) De ce nu încetează Contractul cu OMV pentru încălcarea lui (conform punctului 6.2.) şi limitarea răspunderii (conform punctului 6.3.)? Conform Contractului de privatizare, art.6.3.5.alin. I „Răspunderea maximă a vînzătorului”, rezultă că „Suma totală a despăgubirilor datorate de vînzător nu va depăşi preţul de cumpărare şi preţul de subscriere”.
Din cele prezentate, rezultă clar că stă la îndemîna Regimului Băsescu-Boc şi a Parlamentului să abroge Legea nr.555/2004 privind privatizarea PETROM şi să rezilieze contractul de privatizare. Propunerea legislativă a PRM privind abrogarea Legii nr. 555/2004 a fost aprobată de Senat în anul 2008 şi staţionează la Camera Deputaţilor. Guvernul Boc V poate abroga rapid Legea 555/2004, printr-o Ordonanţă de Urgenţă sau prin angajarea răspunderii în Parlament, şi astfel zăcămintele de ţiţei şi gaze naturale, precum şi averea uriaşă a PETROM ar reveni Poporului Român, iar veniturile la Bugetul de Stat ar creşte cu 5-10 miliarde euro anual. Se pare că, în cazul abrogării Legii nr.555/2004, eventualele pretenţii ale cumpărătorului se pot ridica doar pînă la suma de aproape 669 milioane euro, achitată de OMV la privatizarea PETROM. Această sumă este mai mică decît împrumutul lunar de 1-2 miliarde euro luat de către Regimul Băsescu-Boc de la băncile străine, altele decît FMI şi Banca Mondială.
După prezentarea acestor informaţii, devin obsedante şi trebuie abordate în dezbaterile televizate cel puţin două întrebări:
1) De ce Regimul Iliescu-Năstase a stabilit să se vîndă la poporul austriac ţiţeiul şi gazele naturale ale Poporului Român, la cele mai mici preţuri din lume?
2) De ce Regimul Băsescu-Tăriceanu-Boc a acceptat jefuirea Poporului Român cu 5-10 miliarde euro anual, de pe urma exploatării ţiţeiului şi gazelor naturale din România?

Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar General al PRM,
Preşedintele Filialei PRM Cluj

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/hoii-hoilor.html

joi, 28 aprilie 2011

Noi am avertizat încă din anul 2009… În dispreţul legislaţiei Uniunii Europene, PDL a adus în Portul Agigea 4 vapoare cu mită electorală din China (?!)

Zilele trecute au ancorat în Portul Agigea 4 vapoare cu mărfuri ilegale, din China. În cele cca. 2.000 de containere se găsesc imense cantităţi de produse: aparate electro-casnice, calculatoare, biciclete, pături, haine, jucării etc. Avînd în vedere caracterul pestriţ al mărfurilor, ca de talcioc, e clar că nu e vorba de un import. Toate sînt destinate cumpărării de voturi, pentru realegerea lui Traian Băsescu. Numai că acestea n-au forme legale, adică sînt mărfuri de piraterie. Primele 2 vapoare au fost deja descărcate. Celelalte 2 aşteaptă în radă. Mărfurile vor lua drumul judeţului Dîmboviţa, unde este dispeceratul şpăgilor electorale PDL, coordonat de mafiotul, umflat cu pompa, Florin Popescu (cunoscut escroc electoral). Tranzacţia s-a făcut prin firma unui cetăţean chinez, Wang Jan, care este, totodată, şi cetăţean român, sub numele de Ion Alexandru. Acesta a fost cununat de Vasile Blaga, iar copiii i-au fost botezaţi de un oarecare Cristian Alexandru. La toată această operaţiune sînt complici Mircea Băsescu şi şeful Vămii Agigea, Iulian Teşeleanu. Problema care se pune este nu numai cea a ilegalităţii operaţiunii, ci şi cea a sfidării legislaţiei Uniunii Europene - unde, în ce ţară din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, pot intra aşa, pe şest, uriaşe cantităţi de mărfuri din fundul Asiei, fără certificatele sanitare necesare? În lume bîntuie tot felul de epidemii şi molime, asta îi trebuia României acum? Şi încă ceva: deşi a fost informat în legătură cu acest subiect, ambasadorul Chinei în România, dl. Liu Zengwen, tace. De ce oare?

(Text reprodus din revista „România Mare“,
nr. din 2 octombrie 2009)

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/noi-am-avertizat-nc-din-anul-2009-n-dispreul-legislaiei-uniunii-europene-pdl-a-adus-n-portul-agigea-4-vapoare-cu-mit-electoral-din-china-.html

miercuri, 27 aprilie 2011

Saptamana pe Scurt

*  Programe proaste, în Noaptea de Paşte, la majoritatea posturilor de Televiziune *  Cinste lui, cinste lui, cinste lui mogulului! *  După ce i-a insultat pe chinezi, pe ruşi şi pe francezi, grosolanul Traian Băsescu i-a jignit şi pe armeni * O fiţuică antiromânească: „Realitatea evreiască“ * A murit Shaul Carmel...

*  LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Programele din Noaptea de Înviere ale posturilor de Televiziune au fost, cu mici excepţii, PROASTE. În special Antena 3 a reuşit să-i înfurie pe români, dedicînd, aproape întreaga seară de sîmbătă, familiei de neamuri cioflingari Mircea Diaconu – Diana Lupescu. Ca actori, ăştia doi sînt ridicoli, au stricat toate filmele în care au apărut, fiind nişte pocitanii. Ca şefi ai Teatrului Nottara, ce să mai vorbim? Au instaurat acolo domnia groazei, başca faptul că au făcut praf acel teatru. Mai nou, M. Diaconu – cu faţa lui de Baba Cloanţa chinuită de măsele – se dă... liberal (?!). Tocmai el, care era fruntaş UTC-ist şi a jucat roluri de activişti, măi, tovarăşi, şi de ingineri agronomi, care dau j’dă milioane de chile de dude la hectar! Diana Lu’ Peşte îmbătrîneşte urît: are capul cît o baniţă şi e proastă făcută grămadă, dar ce-i de curul ei, ce ifose îşi dă, de Mare Doamnă a artei româneşti! La fel cum se cred foarte importante alte zgripţuroaice doldora de şunci: Dorina Lazăr, Mariana Mihuţ, Rodica Culcer, Sulfamida Barbu ş.a. Pe scurt, logoreea interminabilă a familiei de cabotini Mircea Diaconu – Diana Lupescu i-a enervat pe români, fiindcă nu interesau pe nimeni „amintirile“ celor doi circari îmbătrîniţi în rele. De parcă această gafă teribilă n-ar fi fost de ajuns, Antena 3 le-a pus românilor şi o bomboană pe colivă, invitîndu-l să comenteze (?!) Paştele pe un alt personaj imposibil: Dan Ceachir. Şi curist, şi securist – ca (pardon de expresie) Caramitru. Nu mai pierdem timpul cu zdreanţa, hahalera, bagabontul (vorba lui Gigi Becali) de Dan Ceachir, lumea e lămurită. Ceea ce i-a şucărit pe telespectatori a fost mecla lui, de boschetar umflat de alcool, ca şi vocea aia gîjîită şi icnită, de constipat care se tot screme să-şi facă nevoile. Îîî...hîî.... jîî... Şi propoziţii neduse pînă la capăt (boală pe care o are şi un alt ambuscat, copchilul lui Zoe Petre, cultivat tot de găinile alea zăpăcite, de la Antena 3). Aici e vorba de o dezinformare, întrucît borfaşul Dan Ceachir nu are nici un fel de pregătire teologică, singura lui tangenţă cu lumea respectivă fiind în zona popoului şi a gurii sale de tîrtiţă; de altfel, de-aia l-a şi părăsit nevasta (fiica unui colonel de Securitate), oripilată de amorul cocoşat dintre Dana (Dan) şi mecanicul de bloc de pe Bd. 6 Martie, el fiind poreclit de vecini „Doamna Mecanic“. Ne pare rău de Mihai Gâdea, care este chiar teolog (nu ortodox, ci baptist, dar asta contează mai puţin): să nu fi aflat el ce-i poate pielea acestui răufăcător, care îi vămuieşte pe preoţi şi pe stareţii de mînăstiri, pe unde bîntuie şi de unde pleacă încărcat de plicuri de bani şi de produse? Ce munceşte acest Ceachir? Din ce trăieşte? În mod normal, un astfel de escroc ar trebui vîrît la zdup (unde s-ar putea să-i placă, totuşi, din punct de vedere al viciului său). *  Am pomenit de Mihai Gâdea. Nu ne iubeşte el pe noi, dar asta-i situaţia, dragoste cu sila se numeşte viol. În seara zilei de miercuri, probabil de oboseală, el a zis: „Ministrul Muncii, Ilie Botoş“. Hai, să-i dea un miel! Ilie Botoş a fost procurorul general. Fostul ministru al Muncii se numeşte Ioan Botiş. *  Aţi văzut ce nume au ăştia? Botiş... Botoş... Boroş... *  Nu ştim ce s-a întîmplat, dar izvorul de inspiraţie al Grupului Divertis a început să sece. Cea mai bună (rea) dovadă e sceneta în care e maimuţărit Nicolae Ceauşescu, total lipsită de umor. *  Dar, să revenim la programele de Televiziune. Postul public, TVR, a fost şi a rămas o pacoste naţională. Sau, mai bine zis, o „gaură neagră“. Şi nu de ieri, de azi, ci de 21 de ani, de la rolul diabolic jucat în timpul evenimentelor sîngeroase din decembrie 1989. *  Singura televiziune care a făcut faţă exigenţelor populaţiei (cu privire la informare, în primul rînd) a fost Realitatea TV, care a transmis imagini, concomitent, din mai multe zone ale ţării şi ale lumii. Cinste lui, cinste lui, cinste lui mogulului! *  Primitiv şi grosolan, Traian Băsescu a dat cu mucii-n fasole şi în vizita pe care a făcut-o în Azerbaidjan. Referindu-se la conflictul din Nagorno-Karabah, fostul bişniţar i-a insultat pe armeni, ceea ce a provocat reacţia ministrului de Externe din Armenia, Şavaraş Kocearian: „Nu aş vrea să cred că preşedintele unui stat membru al Uniunii Europene a putut face o asemenea declaraţie părtinitoare şi neconstructivă. Declaraţia pare o tentativă a României de a obţine favoarea Azerbaidjanului“. La fel de categorice sînt criticile formulate de parlamentarul Gagik Melikian: „Preşedintele român ar trebui să îşi amintească Istoria ţării sale. România modernă s-a format în circumstanţe istorice şi politice dificile, cînd poporul era sub jug străin“. Dar, nu e Băsescu de vină. El e un golan, pe care americanii l-au instalat, prin fraudă, în fruntea Statului Român, pentru a le da BANI, AUR, ARGINT, URANIU: Afacerea Bechtel, Afacerea F 16, Afacerea Roşia Montană etc. Avem de-a face cu un caz unic în Istoria modernă a lumii, în care americanii fură alegerile (sau închid ochii la fraudele electorale), pentru a menţine, la Putere, prin minciună şi fărădelege, un terorist şi un mafiot. Nu căutaţi vinovaţii în altă parte, fiindcă aceştia sînt bine cunoscuţi, iar dezvăluirile WikiLeaks au spulberat ultimele îndoieli: ei sînt yankeii. Aceştia fac avere în ţări unde primesc „bani negri“ şi unde nu-i vede fiscul american, care impozitează tot. *  În sfîrşit, o vorbă inteligentă spusă de Lady Gaga (o fi fata lui Gagarin?): „Madonna e retardată rău!“. Aşa e. Amintiţi-vă de porcăriile debitate de jarteaua asta la Bucureşti, cînd i-a acuzat pe români că îi persecută pe... ţigani (?!). * Conducerea Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România se leagă la cap fără să o doară! În sinistra publicaţie „Realitatea Evreiască“ a apărut un fel de comunicat, semnat de Aurel Vainer (intrat prin fraudă în Parlamentul României), Paul Schwarz (ce-o însemna chestia asta, „cafea neagră“?) şi Albert Kupfenberg (hai, că ne-a fracturat limba), sub titlul „Eliahu Caufman continuă să denigreze evreii din România şi viaţa lor comunitară“. A se remarca faptul că cei trei nu ştiu limba română: corect, gramatical, ar fi fost „continuă să-i denigreze pe evreii din România“ (aşa sună acuzativul, Aurele Vainere, care te dai „doctor“, dar vedem că tot „pacient“ ai rămas). Totuşi, altceva ne-a supărat pe noi: jignirea adusă, în mod gratuit, ziarului „Tricolorul“. Priviţi cum începe polologhia justificativă („Cine se scuză, se acuză“, nu-i aşa?) a celor trei tartori, care semnează, împreună, un text infantil (de ce-o fi fost nevoie ca ei să atace în haită?): „Erijîndu-se în vajnic apărător al mozaismului, Eliahu Caufman foloseşte publicaţia naţionalistă-antisemită (?!) «Tricolorul» pentru a prolifera informaţii mincinoase şi atacuri la adresa Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România şi a conducerii sale“. Ziarul „Tricolorul“ este naţionalist, desigur – dar nu este antisemit! În cei aproape 9 ani de cînd apare, ziarul respectiv a publicat lucruri frumoase despre Poporul Bibliei. Dar ce atitudine ar fi vrut bătrînul impostor Vainer (repetăm, el cîştigă bani şi alte avantaje, pe nedrept, de la Camera Deputaţilor!) să adopte acest ziar atunci cînd gaşca lui de foşti securişti, năpîrliţi în sionişti, a înscenat aşa-zisul act de vandalism de la Cimitirul Evreiesc? Pe cine credeau ei că păcălesc? Ce fonduri mai vroiau să stoarcă de la Joint,  strigînd „Jale! Urgie! Pogrom! Holocaust!“ ?! „Tricolorul“ – care este „Ziar popular, creştin şi european“, după cum scrie pe frontispiciu – nu a făcut altceva decît să ofere găzduire unor Scrisori Deschise, primite de la un rabin născut în România, care a adus la Bucureşti o delegaţie de Mari Rabini din Israel şi SUA. De ce l-ar fi cenzurat „Tricolorul“ pe rabinul Eliahu Caufman? Unde-i antisemitismul, Moş Vainer? Carevasăzică, a publica un rabin din Londra (fiindcă acolo s-a stabilit Eliahu Caufman) înseamnă să fii... antisemit! Vai, Vainer! Uite aşa o sucesc şi o învîrtesc partenerii de coţcării ai lui Aurel Vainer, ca dovadă şi placa memorială din faţa Templului Coral de la Bucureşti, unde se minte că în România ar fi murit, în chinuri groaznice (?!), 400.000 de evrei (?!). Păcat că nu se spune prin ce miracol or fi scăpat cei 3 Cavaleri ai Traficului cu oseminte evreieşti, Vainer, Schwartz şi Kupferberg. *  În acelaşi număr de gazetă, cunoscutul huligan Maximilian Marko Katz îi trimite o Telegramă Patriarhului Daniel, care începe cu porcăria asta: „Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului – MCA România vă transmite protestul nostru (,) însoţit de sentimente de adîncă mîhnire cauzate de promovarea unor cîntece legionare în sfintele lăcaşe ale Bisericii Ortodoxe Române, de către măicuţe şi preoţi (...). Mişcarea legionară este vinovată de masacrarea a mii (?!) de cetăţeni români care au avut singura vină de a fi fost născuţi evrei (?!)“. Care „mii“, băi, Katze, gîdila-te-am la maţe? Aşa merge treaba? Azvîrliţi, aşa, la grămadă nişte generalităţi – după care cereţi proprietăţi şi despăgubiri. Fireşte, Mişcarea Legionară a avut păcatele ei, pentru care a fost sancţionată de Istorie. Dar un cîntec e un cîntec. Hai să ne gîndim la Imnul Germaniei, ce poveste curioasă are: un motiv melodic dintr-un cvartet de coarde al lui Haydn este oficializat de Franz Joseph, la Viena, după care este însuşit de Adolf Hitler, care îl transformă în Imn al Germaniei, sub titlul „Deutschland übber alles“ („Germania mai presus de toate“), iar, după al II-lea război mondial, devine Imnul RFG, calitate pe care o are şi azi. La fel şi cu Imnul Rusiei actuale, care este tot cel vechi, al URSS. Ce drac te zgîrmă-n cur pe tine, mă, boule, de ce te războieşti cu cîntecele? Cine eşti tu? Ce meserie ai? Tu nu vezi că nu te bagă nimeni în seamă, eşti un rahat cu moţ? La fel şi ceilalţi doi semnatari ai denunţului, Alexandru Florian şi Marius Drăghici. Tot aşa şi „holocaustologul“ Radu Ioanid. Staţi veşnic la pîndă. Vă pute totul. Voi nu pricepeţi că lumea s-a schimbat, trăieşte o criză globală foarte severă şi Apocalipsa bate la uşă? Nimeni nu se mai uită în gura unor puşlamale ca voi, care ţipă şi reclamă ca să aibă, şi ele, de-o bere rece. *  Pe ultima pagină, la Caseta Tehnică, se scrie că redactor-şef al acestei reviste tîmpite e Dr. Aurel Storin. Noi ştim prea bine cine e personajul: autorul versurilor imnului „Partidul – Ceauşescu – România“. Nu ştim, însă, în ce-o fi „doctor“ specimenul cu pricina. Şi nu înţelegem cum e posibil să publice o infamie împotriva unor cîntece – el, care a împuiat capul cîtorva generaţii de români cu cîntecul cu pricina, cîntec ce i-a băgat bani mulţi în buzunar. Ascultă, Aurele (ăştia toţi sînt Aurel, ba Vainer, ba Storin): dacă în mînăstirile ortodoxe nu daţi, voi, voie să se cînte „Sfîntă tinereţe legionară“ (versuri Radu Gyr, mare poet şi martir creştin) atunci se poate să se cînte „Partidul – Ceauşescu – România“ (versuri de tine, un neica-nimeni)? *  O notă proastă pentru numitul Răzvan Voncu, care semnează „Cronica de Carte“ a stupidei reviste. Cum de s-o fi pripăşit băiatul ăsta aici? Nu-l mai publica nimeni? *  Un excelent pamflet a văzut lumina tiparului în ziarul „Azi“ de vineri, 22 aprilie: „TVR, un leneş obedient şi falit“. Ne face plăcere să-l reproducem integral, ca dovadă că nu sîntem singurii care nu mai suportă „latrina portocalie“ din Calea Dorobanţi (5 canale, şi toate idioate!): „Cîtă performanţă se ascunde în spatele acestui colos monstruos! De ce e leneş TVR? În primul rînd, pentru că nu munceşte pentru banii pe care-i cîştigă. Ca un uriaş cu picioare de lut, TVR a ajuns în situaţia de a se tîrî în genunchi, cheltuindu-ne în neştire banii şi oferindu-ne în schimb nimic. Un nimic, însă, în valoare de 39 de milioane de euro, atît cît reprezintă pierderile Televiziunii Naţionale pe anul 2010. Şi apoi, nu merită toţi banii toate super-producţiile transmise de TVR? Emisiunile închinate marilor realizări ale actualei Puteri, documentarele ştiinţifice despre spectaculoasa «Ţara fluturilor» sau neutrele materiale despre patria leneşilor neproductivi – toate aceste realizări de geniu trebuie să coste pe măsura audienţelor pe care le înregistrează TVR. Iar dacă vorbim despre raportul costuri, investiţii şi cheltuieli, atunci TVR este liderul de piaţă. Nu la audienţă, pentru că Televiziunea Naţională generalistă a fost depăşită de ambele Televiziuni de ştiri (de nişă), Realitatea TV şi Antena 3, şi se află în cădere liberă pe locurile cinci – şase. Încă se poate şi mai mult, încă e loc de şi mai grav. Nu face audienţă, nu deranjează Puterea, intimidează şi ţine la distanţă Opoziţia, îşi pierde valorile naţionale, pe care ar trebui să le reprezinte, însă înghite tot mai mulţi bani. Din banii noştri, ca să nu existe dubii. Nu e uşor nici să ajungi, şi nici să lucrezi în TVR. În primul rînd, pentru că acolo se intră, în cele mai multe cazuri, doar dacă ştii pe cineva din «familie», ori dacă partidul aflat la un moment dat la putere te «plantează» în sînul Televiziunii. Odată căpătuit, evident că singurul tău scop în viaţă este acela de a nu-l deranja pe cel care te-a făcut «om». Mai important decît derapajul editorial, decît controlul şi presiunile exercitate de către oamenii de la Putere sînt, pînă la urmă, banii pe care îi plătim şi-i vom da pînă la ultimul leu pentru a acoperi pierderile record înregistrate. Pînă la urmă de ce ar fi o problemă atît de gravă că TVR închide ochii în faţa tuturor neregulilor Puterii şi că elogiază măsurile Guvernului şi ale preşedintelui? Care ar fi problema că TVR s-a transformat într-un fel de cîrciumă plină mereu doar de reprezentanţii Puterii, o platformă de propagare a mesajelor guvernanţilor? Dincolo de faptul că toţi românii plătesc pentru acest spectacol jenant, mai grav este că de acolo se înfierează celelalte Televiziuni private pentru modul în care ele consideră să îşi facă politica editorială, totuşi, pe banii lor. Vi-l mai aduceţi aminte pe Emil Boc cum îl certa în direct pe realizatorul TVR care îndrăznise să-i pună o întrebare mai incomodă, comparîndu-l cu jurnaliştii de la Antena 3 sau Realitatea TV? Era un alt fel de a spune că «pe banii mei, nu îţi permit să mă pui în dificultate». Această mentalitate de vătaf, care dictează supusului umil, exprimă perfect raportul dintre actuala Putere şi TVR“. *  Microcefalul diliu Codrin Ştefănescu a reuşit să păcălească numai 3 ziare, care s-au pus la mintea lui şi au jubilat că, gata, s-a spart PRM, prin plecarea întregii Organizaţii Bucureşti (?!). N-a plecat nimeni, băi, păduchilor. Şmecheria asta jenantă, de copii oligofreni, n-o mai face nici măcar Dan Diaconescu, care a abandonat-o, după ce, luni de zile, scria la OTV: „Întreaga Organizaţie de Tineret a PRM a intrat în Partidul Poporului“, sau „Toţi membrii filialei PNG din judeţul Cutare au trecut la PP“. Ăsta-i nivelul acestui Codrin Manelescu, face spumiţe la gură să se dea mare la şefii (provizorii, desigur) ai PSD, doar-doar îl vor reprimi şi îi vor da fo funcţie. Aşa-zişii şefi de filiale de sector care l-au urmat pe el sînt nişte impostori, dintre care cei mai mulţi veniseră în PRM o dată cu el şi au plecat o dată cu el, fără a lăsa vreo urmă în partid, fără a avea vreo funcţie. Iată-l, bunăoară, pe un oarecare Lăcătuşu: un pensionar de „culoare“, care făcea poze pe la Conferinţele de Presă, fără a avea nici cea mai mică funcţie, nici măcar de portar la partid. Sifiliticul de C. Ş. i-a mai „împroprietărit“ şi pe unul Gigi Nicolae şi pe fi-su, cu funcţiile de preşedinţi de filiale, deşi nici ăştia nu însemnau nimic pentru partid, fiind nişte ţucălari de-ai lui. Şi tot aşa. Spre marea ruşine a vidanjorilor de la „Naţional“, „România liberă“ şi „Adevărul“, întrebăm: bă, proştilor, aţi auzit de Ilie Ilaşcu, Irina Loghin, Eugen Mihăescu (membru de onoare al Academiei Române, fost ambasador al României la UNESCO), Iulian Mincu (fost ministru al Sănătăţii), Mitzura Arghezi, arh. Anca Petrescu, Daniela Vlădescu, Bianca Ionescu, generalii Marcu Tudor, Ioan Cârciumaru şi Dănuţ Saulea, avocaţii Mariana Ştefan şi Viorel Dumitrescu, ing. Florin Simion (pro-mare maestru al Marii Loji Naţionale a României), prof. Victor Iovici (viceprimarul general al Capitalei), Mariana Zăvoranu şi alţii ca ei? Aceştia sînt membri ai Organizaţiei PRM Bucureşti (care numără peste 8.000 de posesori de carnet!), dar nu l-au urmat pe căcăciosul cu buba la cap, Codrin Guşă Iosipescu Zambra (ăsta-i numele complet al tipologiei în cauză). Aşa că textele din cele 3 publicaţii sînt de un ridicol inegalabil. Auzi la ei: „Implozie în PRM“ („România liberă“, autoare o fomistă, pe nume Andreea Nicolae), „Corneliu Vadim Tudor rămîne cu partidul gol“ („Adevărul“, autor Romulus Georgescu) şi „Codrin Ştefănescu îl acuză pe Vadim că a pus portocaliu pe tricolorul PRM“ („Naţional“, autoare Ana Maria Ludatşer). O notă în minus pentru purcica Andreea Nicolae, care mai mult ca sigur că a scris după dictarea disperatului ţambalagiu: „Alături de liderii de sector, au părăsit formaţiunea condusă de Corneliu Vadim Tudor vicepreşedintele cu probleme organizatorice (care e ăla? – nota red. RM), vicepreşedintele pe probleme de comunicare (care e ăla? – nota red. RM) şi secretarul executiv al PRM Bucureşti (care e ăla? – nota red. RM)“. Aţi văzut cum se face presă la fiţuica mortuară „România liberă“? Imbecila asta de Andreea Nicolae ştie, ea, că au plecat fruntaşi ai partidului, le ştie şi funcţiile, cu precizie, dar nu le ştie... numele! Şi mai minte undeva, inadmisibil, creatura asta: „Liderul PRM nu a putut fi contactat ieri pentru a-şi prezenta punctul de vedere“. Hai sictir! Alţi ziarişti cum l-au „contactat“ fă, muisto? Ne referim la Denisa Pascu (Prima TV), Iosif Buble (Antena 3), la cei de la Pro TV, de la tot felul de publicaţii. În realitate, tu n-ai dat nici un telefon, fiindcă te-o fi plătit japiţa aia chelioasă. *  A spune despre Vadim că a făcut blat (?!) cu PDL e ca şi cum l-ai acuzat că a căzut la pace cu UDMR. Aici e abjecţia bolnavului psihic Codrin Ştefănescu, care, în bezna minţii sale, crede că a dat lovitura. Probabil că el era ros de ambiţia cîinoasă să pună laba pe partidul de unde a fost alungat, în urmă cu 10 ani, însă a luat-o peste bot şi acum. * „Excrementul zilei“ dovedeşte că-şi merită porecla. În Sîmbăta Mare, mai vechiul nostru client Răzvan Exarhu publică un text măgăresc: „Adevărat s-a balonat!“. Sanchi, cică ăsta ar fi un joc de cuvinte, o parafrază umoristică, la salutul creştinesc „Adevărat a-nviat!“. Nu merge aşa, băiete. N-ai nici umor, nici respect. Şi nu înţelegem cum un tînăr şi valoros teolog, Florian Bichir, îşi publică editorialul alături de blasfemia asta. Şi nu mai înţelegem cum a putut acelaşi Florian Bichir să publice, în „Libertatea“, un articol cu titlul „Cîrciuma, parlamentul poporului“ – fără a specifica, în nici un loc, că această maximă are şi un autor: Balzac. *  Îi dăm un sfat Gabrielei Vrânceanu: mai uşor cu nunţile, petrecerile, voiajurile peste hotare! Lumea e îngrozitor de săracă şi te mai poţi pomeni cu nişte afurisenii şi blesteme de nu le poţi duce. Anunţul tău, dragă Gabi, că la 16 iulie vei îmbrăca rochia de mireasă şi, apoi, vei organiza o petrecere pentru 400 de invitaţi, la Palatul Ştirbey, i-a uimit pe mulţi, care se întreabă: dar nu se mai termină o dată? Şi se mai întreabă oamenii: de unde atîta bănet, la o angajată a unui post privat de Televiziune şi la un primar de fostă comună? E mult, Gabriela. E prea mult. Potoleşte-te. Vezi să nu-l ia pe soţul tău, la ochi (ochiul ăla rău), chiorul de Băsescu. În rest, noi îţi dorim multă fericire şi toate cele bune. Mai ales că la emisiunea de Paşte tronai, în mijloc, într-o rochie roşie, ca împărăteasa Teodora, a Byzanţului. *  Am rîs ca nişte cocoşaţi lipiţi de gard cînd am citit, în fosta „Scînteie“ (organ al CC al PCR, să nu uităm!) acest titlu: „Interviu cu Principesa Margareta a României. Regele e pregătit să revină pe Tron“. La 90 de ani, ca să vezi... Dar de ce nu mai aşteaptă el încă 10 ani, ca să fie o cifră rotundă, 100? Ăsta, da, record de Guinnes Book! Sau, cine ştie, poate că „tron“ înseamnă „oliţă“, da, da, asta trebuie să fie. În interiorul ziarului „Adevărul“ (condus de oligofrenul Griguţă Carti-Anus) interviul, realizat de un nărod, pe nume Laurenţiu Ungureanu, poartă titlul: „Sîntem pregătiţi pentru restaurarea monarhiei“. Tot ce e posibil, dar nu în ţară, ci la Azilul de Noapte, sau la Crucea de Piatră, Margareto, curvă bătrînă. *  Noi înţelegem că revista „Clipa“ e săracă, dar asta nu înseamnă că sîntem de acord ca hoţii de la „Gold Corporation“ să fie sponsori ai publicaţiei. Ce fel de patrioţi sînt cei care se lasă plătiţi de jefuitorii aurului României? Opriţi-vă, fraţilor! Ce luaţi pe mere, daţi pe pere. Nu e deloc bine. Vă rugăm să nu ne mai trimiteţi revista. *  La 31 martie 2011 a murit Shaul Carmel. Unde am mai auzit noi numele ăsta? Aha, e vorba de individul care, în 1994, venit în vîjîială în „ţărişoară“, alături de alţi evrei intoleranţi, ca Nina Cassian şi Laurenţiu Ulici, a avut neruşinarea să-i ceară lui Ion Iliescu, la Palatul Cotroceni, să plece Vadim Tudor (?!). Tribunul era secretar al Senatului României – iar ei, nişte fripturişti nenorociţi. Evident că Vadim n-a plecat, a rămas la manifestări, fiind invitat special, ca înalt demnitar  al Statului. Aşa că Iliescu s-a refugiat cu evreii într-un separeu şi a stat bot în bot cu ei. Iată că, între timp, au „plecat“ (de tot) şi Laurenţiu Ulici, şi Shaul Carmel. Ca scriitor, evreul cu nume de coniac a fost nul. Avea aproape 74 de ani cînd a murit. Nu ne bucurăm de moartea lui, deşi a fost un mare ticălos şi a făcut umbră pămîntului de pomană. Dumnezeu să-i ierte păcatele. Măcar de-ar înţelege acum, acest nefericit, că nu e normal să vii în casa omului, în ţara lui, şi să faci, tu, un venetic, ordine. *  Lepră, pînă la moarte, acest Andrei Pleşu! În „Adevărul“ celuilalt ţigan, Dinu Patriciu (deşi i l-a ciordit, prin şantaj, Băsescu), Monstrul cu Barbă se leagă de... Eminescu! Nu-i place lui că românii îl consideră sfînt pe Poetul Naţional! Da, mă, bulangiule mic şi prost, Eminescu a fost un sfînt, e clar? Cică poetul e „îngropat sistematic într-un morman incult de exaltări şi temenele“. Bine că eşti tu cult, butoiaş de rahat. *  Extraordinarul ziar „Tricolorul“ face Legea în presa română. El este cea mai redutabilă armă de luptă împotriva Mafiei, a trădării de Neam şi Ţară, a prostiei. A ajuns, deja, la nr. 2.150. Nu îi dă nimeni, nici un ajutor, nici o sponsorizare, nici o reclamă. Unii de ordinari ce sînt, alţii de frică. Ce-i drept, nici ziarul nu acceptă orice. De pildă, n-ar primi publicitate de la „Gold Corporation“ în ruptul capului, mai bine şi-ar înceta apariţia. Pe nişte afacerişti arabi dubioşi, care se oferiseră să-l ajute, i-a trimis la plimbare. Dar, mai spunem o dată: la barza chioară îi face Dumnezeu cuib. Mergem înainte. Greu, dar mergem. Iată sumarul celor mai recente numere. MIERCURI, 20 aprilie: „Luni, traseistul politic Codrin Ştefănescu a fost exclus din PRM. Marţi, şmecherul s-a trezit, şi el, că-şi dă demisia (?!)“; „Pentru votul dat în favoarea aberantului Referendum propus de analfabeta Elena Udrea, cei 3 consilieri generali ai PRM, din Municipiul Bucureşti, au fost sancţionaţi cu Avertisment“ (Comunicat al Biroului de Presă al PRM); „Sărbători Fericite?“ (editorial de Gh. Funar); „Banda portocalie trage de timp... Fiecare ciclu electoral va fi amînat cu 6 luni“; „Rating mare făcut de Vadim la Realitatea TV, luni seara. «Minutul de Aur» – 3,4 puncte“; „Gigi Becali i-a cerut iertare lui Vadim“; „Iubitorii de animale nu renunţă la luptă!“ (Liliana Marinescu); „Mesaj de la Monseniorul Ioan Robu“; „Lovit de streche, ca orice beţiv care se crede atotputernic – Lui Traian Băsescu i s-a pus pata şi pe Adriean Videanu, pe care-l ameninţă cu arestul de la Rahova!“; „Pentru împrospătarea memoriei. Veniţi de luaţi lumină!“ (Corneliu Vadim Tudor, 6 mai 1994); „Descoperiri care îi reduc la tăcere pe occidentali“ (Teodor Filip); „Puzderie de OZN-uri pe cerul Japoniei. Ce tragedii se mai anunţă?“; „Extremism forţat: cum încearcă musulmanii să cucerească Europa“ (Lia Grindean); „Albinele ucigaşe omoară oameni şi animale în America de Sud“; „Un hacker român produce daune cosmice. A spart serverul Agenţiei Spaţiale Europene“. JOI: „Aflat în Iordania, într-o vizită ordonată de C.I.A., Traian Băsescu a poruncit debarcarea lui Ioan Botiş: «Dacă a fost prost şi s-a aflat, să plece!»“; „Tribunul i-a bătut cap în cap pe cei doi pitici chelioşi: CODRIN şi COZMIN“; „Cozile umilinţei“ (editorial de Ruxandra Lungu); „«Scrisoare către România» – O nouă mizerie marca «Roşia Montană Gold Corporation», prin care se încearcă sensibilizarea opiniei publice în favoarea exploatării cu cianuri a aurului de la Roşia Montană!“ (Dan Tănasă); „Senatorii vor Comisie pentru anchetarea scurgerii de informaţii din mailul Codruţei Kövesi!“ (text reprodus din „Lumea Justiţiei“); „ULTIMA ORĂ. Mafiotul ţigan Marcel Opriş (bulibaşă peste STS) iar a primit ordin de la porcul Traian Băsescu să blocheze postarea pe Internet a ziarului «Tricolorul»“; 
 „NEWS ALERT. Înainte de invadarea Irakului, miniştrii englezi negociau rezervele de petrol de acolo“; „Pentru împrospătarea memoriei. Şobolanii de Formula 1“ (Corneliu Vadim Tudor, 24 iulie 1992); „Germania: Noua Constituţie a Ungariei nu este compatibilă cu valorile Uniunii Europene“; „Republica unui preşedinte rău“ (S.R. Stănescu); „Criminalul în serie Charles Manson, cunoscut drept «cel mai periculos om în viaţă», a vorbit despre crimele sale, după aproape 42 de ani de tăcere“; „Nelule, Nelule!“ (pamflet la adresa lui Ioan Botiş, de Ioan Aurel Rus); „O nouă eră: Roboţii umani cresc piele umană!“. VINERI: „Reîncarnările Babei Vanga prezic dezastre şi grozăvii după 2011“; „Traseiştii lui Gabriel Oprea dau tîrcoale Ministerului Muncii“; „Cultele din România condamnă proiectul ilegal Cathedral Plaza“ (Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti); „Teroriştii minoritari Traian Băsescu (tătar), şi Virgil Asztaloş-Măgureanu (ungur) umilesc Justiţia Română. La început, l-au arestat S.O. Vântu în «Dosarul Nicolae Popa» – acum, l-au rearestat în «Dosarul Sebastian Ghiţ㻓; „Şi tu, Ioşka, fiul ploii?“; „Ziarul «Tricolorul» a avut, din nou, dreptate. În spatele lui Sebastian Ghiţă se află Şarpele cu Ochelari“; „Şi alte publicaţii ne dau dreptate. Au înnebunit homosexualii!“ (Florian Bichir, „Libertatea“); „Domnul Traian şi familia sa“ (S.R. Stănescu); „Mereu la coada Europei“ (editorial de Dumitru Avram); „Victor Ciutacu e handicapat total cu acte ANL, de la Primăria lui Sorin Oprescu“; „Rememorări. Iar batjocoresc evreii Istoria României?“ (Corneliu Vadim Tudor, 4 decembrie 1995); „Obiceiuri româneşti de Paşte“; „Vin cele mai mari explozii solare. Posibile cutremure devastatoare“; „Fenomene Paranormale. Un dosar intergalactic?“ (Erich von Däniken); „Cele mai proaste obiceiuri din Istorie“. *  În Joia Mare, liderul PRM a fost invitatul lui Dan Capatos, la Antena 1. Ratingul a fost mare pentru acea zi de sărbătoare, cînd românii nu se aşezaseră, toţi, pe la casele lor: 3,1 puncte.
*  LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI. Luni seara s-a jucat meciul de fotbal Steaua-Dinamo. O ruşine. O imagine a paraginii care a pus stăpînire pe aproape tot sportul românesc. A dezamăgit, mai ales, Steaua, care a ajuns ciuca bătăilor în ultimii ani, de cînd Gigi Becali – care nu se pricepe la fotbal – taie şi spînzură în Ghencea. La fosta glorie a fotbalului românesc fac figuraţie azi nişte caricaturi, care îşi dau cu stîngul în dreptul şi îi isterizează pe suporteri: Romeo Surdu, Bonfin, Brandan, Bănel Nicoliţă, Tănase, Geraldo, Onofraş (ăsta a ratat, luni, de la 4 metri, a tras paralel cu poarta!), Marinescu, Szekely, Răduţ şi alţi ciumeţi. Jenant. Du-te, Gigi. Pleacă, băiatule, unde vezi cu ochii. Ne era milă de tine, dar uite că ţie nu-ţi e milă de sutele de mii de suporteri ai Stelei, căreia i-ai făcut vitrina de trofee ţăndări. Luni, a învins Dinamo, pe Stadionul Steaua, cu 1-0. Bravo, cîinilor. Sînt mai serioşi şi au o conducere ceva mai zdravănă la cap. Degeaba se tot roagă şi bate mătănii oierul la Muntele Athos, dacă, pe ascuns, el păcătuieşte oribil. Nu-l ajută Dumnezeu.

Alcibiade

http://www.romare.ro/sptmna-pe-scurt/saptamana-pe-scurt-3.html

Biserica sau abator?

MOTTO: „Pieirea ta prin tine, Israel!”
                                      BIBLIA

Într-o blestemată zi de vineri, călare pe un măgar cu ochi de pucioasă fosforescentă, în sfînta cetate a Ierusalimului şi-a făcut intrarea însăşi Întunecimea Sa, Satana. Nu ştiu cum se face, dar mai toate tragediile se petrec vinerea. Într-o vineri a fost crucificat Isus, agonizînd 6 ceasuri, de la 9 dimineaţa pînă la 3 după-amiaza. Cutremurul din 4 martie 1977, de la Bucureşti, cu cei 1.500 morţi pe care îi comemorăm în aceste zile, a avut loc, de asemenea, într-o vineri. Demolarea Bisericii Sfînta Vineri, în iunie 1987, s-a produs tot într-o vineri - în pofida alarmei pe care am tras-o împreună cu alţi 10 artişti ai ţării. Sinuciderea generalului Vasile Milea şi toată nebunia anarhică ce a urmat au avut loc tot într-o vineri, 22 decembrie 1989, zi pe care nişte diletanţi zgomotoşi s-au şi grăbit să o decreteze drept cea mai importantă dată a Istoriei Naţionale, cu mult peste 1 Decembrie 1918 (?!).
Exemplele pot continua. Probabil că există o magie neagră a acestei zile. Iată că tot o vinere funerară s-a consumat pe Planetă săptămîna trecută. E vorba de un măcel fără precedent, cel puţin în acest Secol XX. Nu trebuie să fac vreun efort special pentru a-mi păstra obiectivitatea, ajunge să deschid Biblia şi orice pornire spre părtinire e reprimată de lumina Cărţii Sfinte. În copilărie, prea iubiţii mei părinţi îmi spuneau că palestinienii sînt urmaşii filistinilor biblici, că între ei şi evrei au fost lupte grele încă de pe vremea lui David şi Goliat şi că acele pămînturi, mai cu seamă Ierusalimul, sînt ale evreilor şi ale strămoşilor lor. Adolescent fiind, eram mîndru că România era singurul stat din lagărul socialist care, sfidînd interdicţia Moscovei, păstra relaţii demne cu Israelul. Pe urmă, am citit într-o tipăritură rară că Imnul Naţional al Israelului este o Horă românească din Moldova, culeasă pe la 1878 şi dusă acolo, pe meleagurile de făgăduinţă ale Canaanului, de către primii evrei care aliau în viitorul lor stat. Am compătimit, ani de zile, cu suferinţele teribile ale evreilor: student fiind, am scris o parabolă teatrală intitulată „Absalom” (după drama fiului iubit, dar răzvrătit, al Regelui David), piesă pe care intenţiona să o pună în scenă minunatul om care a fost regizorul Mihai Dimiu ; în acelaşi timp, scriam poezii îndoliate în memoria victimelor atîrnate în cîrlige, la abatoare, minunîndu-mă cum de a fost posibil ca oamenii să facă altor semeni ai lor astfel de orori. Între timp, contururile faptelor aveau să se mai schimbe întrucîtva. Aveam acces la documente şi tratate de istorie, l-am descoperit pe Eminescu-gazetarul, am aflat cam ce făcuseră unii evrei mai pretutindeni pe unde îi vînzolise blestemul biblic: „În anul 70 după Christos, poporul evreu a fost împrăştiat în întreaga lume din cauza neascultării şi a lepădării lui Christos. În împrăştierea prin lumea largă, evreii au experimentat cu exactitate pedepsele prezise de Moise” (Capitolul „Teme Biblice”, din Biblia tipărită în Germania, în 1989, în limba română). Şi astfel am aflat că evreii nu erau chiar aşa mieluşei, iar creştinii nu erau chiar aşa criminali, cum încercase şi mai încearcă să ne intoxice o propagandă aflată în proporţie de 80% în mîna sionismului mondial. Şi am mai aflat că savanţi englezi şi americani contestă însuşi Holocaustul, susţinînd cu dovezi, probe şi argumente logice că nemţii nu puteau să gazeze 6 milioane de evrei, întrucît aşa ceva era o imposibilitate fizică şi tehnică. Avînd în vedere şi umflarea artificială, peste noapte, a celor cca. 1.200 de victime evreieşti din România pînă la fabuloasa cifră de 400.000 (?!) cîte ni se impută azi - înclin să cred că ar fi putut fi vorba de o stratagemă sionistă, pentru a stoarce Germania cam de 100 de miliarde de mărci, în 40 de ani, şi pentru a ţine sub teroare pe oricine nu e de acord cu jugul evreiesc. De altfel, în Parlamentul israelian s-au ridicat, în 1992, voci care au cerut României uriaşe despăgubiri în dolari, iar săptămînile trecute, pe adresa Parlamentului României, s-a primit o scrisoare de o neruşinare fără seamăn, de la o organizaţie din Israel, prin care se cer iarăşi despăgubiri, dar şi înapoierea tuturor proprietăţilor, bunurilor şi pămînturilor pe care evreii le-au deţinut la noi în ţară (voi publica incredibilul document în următorul număr al revistei „Politica”). Şi ce am mai aflat? Că evreii atît de mult i-au urît pe nazişti, încît, după 1949, cei mai zeloşi instructori ai armatei lor, ai poliţiei şi ai Mossadului erau... foşti ofiţeri de SS şi de Gestapo! Atîta cinism nu se poate explica doar prin atracţia victimei faţă de călău. E ceva mai mult. E pofta paranoică de dominare, de subjugare, de şantajare, de ilustrare a primului slogan fascist din istoria umanităţii: „Evreii sînt poporul ales de Dumnezeu”. Pentru ce merite sau misiuni o fi fost ales? Pentru a-L fi pălmuit, şi scuipat, şi biciuit, şi răstignit pe Mîntuitor? Şi cînd oare or fi avut loc alegerile astea, pe care le-au cîştigat evreii şi le-am pierdut noi, „neamurile”, „goimii”, „viermii”, cum ne tot numesc habotnicii hassidici? Evident, NU vorbesc de poporul evreu în ansamblul lui, popor pe care îl preţuiesc şi îl respect pentru geniul şi nobleţea lui. Eu vorbesc de o mentalitate, în virtutea căreia chiar fiii lui Israel se împart, ei între ei, în buni şi răi, iar presa din Israel e plină de această dichotomie. În revistele mele, cel puţin, am reprimat, întotdeauna, cuvîntul infamant cu care sînt insultaţi unii evrei. Aşadar, îi preţuiesc pe evrei, dar nu-mi plac speculanţii, teroriştii, şantajiştii, aroganţii care se încăpăţînează să creadă că cine nu e de acord, orbeşte, cu ei înseamnă că e fascist şi că restul umanităţii n-are altă menire pe pămînt decît să reprezinte o turmă de dobitoace mînate la abator de ei, autorii Deicidului.
Ei bine (de fapt, rău), un astfel de abator s-a inaugurat vinerea trecută la Mormîntul Patriarhilor din Ierusalimul de Est. Legenda spune că aici sînt îngropaţi înşişi Adam şi Eva, apoi Abraham, Isaac şi Iacob. O dată cu trecerea mileniilor, aici a fost nevoite de împrejurări să coexiste trei religii monoteiste importante, reprezentate de creştini, mozaici şi musulmani. Probabil că aceasta a fost voinţa lui Dumnezeu, Cel Unic şi Atotputernic. A încerca acum să separi aceste religii, să-i favorizezi pe unii şi să-i prigoneşti pe alţii, ar fi un sacrilegiu şi o tentativă primejdioasă, fiindcă toate cele trei credinţe sînt adînc încrustate în carnea Istoriei vii, adevărate, care freamătă de zbuciumul a milioane şi milioane de destine. Cel mai înţelept mod de abordare a problemei este toleranţa, prin urmare coexistenţa paşnică a tuturor, fiindcă în faţa lui Dumnezeu trebuie să fim nu numai smeriţi, ci şi egali. Din nenorocire, militariştii israelieni n-au înţeles nimic din lecţia dură a Istoriei. În acea vinere neagră ca smoala Iadului, în 25 februarie 1994, un maior şi cinci soldaţi echipaţi cu un blindaj de astronauţi au pătruns în lăcaşul sfînt, unde mai multe sute de palestinieni se rugau în genunchi, şi au descărcat mitralierele în ei. Au murit 64 de oameni nevinovaţi, în majoritate copii şi bătrîni, şi au fost răniţi peste 100. La scurtă vreme, ocupanţii israelieni au mai ucis aşa, ca desert în deşert, cîteva zeci de palestinieni, fiindcă ei nu se supun nici unei legi şi O.N.U. tremură de frică - de altfel, soţia d-lui Boutros Ghalli e evreică, asta şi explică alegerea acestui egiptean ca secretar general... Căţelele turbate ale celor mai moderne unelte ale morţii au scuipat gloanţe la întîmplare, unde s-a nimerit: în ochi, în frunte, în dinţi, în inimă, în ceafă, în gît, în nări, în spinare, în aura sfîntă, de raze, pe care orice om, oricît de păcătos ar fi o are, la rugăciune, în jurul capului. Acolo, printre aromele rodiilor din Hebron, despre care scria Nichifor Crainic în poezia „Isus prin grîu”, coasa morţii ieşise la secerişul de iarnă. Pînă acum, în statele totalitare, bisericile au fost transformate, uneori, în spitale, cazărmi, grajduri. Evreii au revoluţionat totul. Televiziunea română, dominată de evrei şi condusă de un activist modest, fără şira spinării, a difuzat imagini puţine şi sărăcăcioase. Bogdaproste, totuşi, că n-a fost convocat imediat Moses Rosen, ca să încerce a ne convinge că, de fapt, palestinienii au tras în evrei şi că, în orice caz, vinovaţi sînt cei care inaugurează statui de-ale Mareşalului Antonescu. În ceea ce mă priveşte, am văzut ceva mai mult decît ne-a servit cu linguriţa televiziunea antinaţională. Am privit pe canalul de satelit „Euro-News” şi, pe lîngă multe atrocităţi inimaginabile, care îmi încrîncenau inima, am reţinut ceva care m-a năucit: la cîteva ore de la masacru, o bătrînică în negru spăla pe jos în moschee, ştergea sîngele cu o cîrpă şi apoi o storcea în nişte găleţi! Ea era femeie de servici, amărîta de ea, asta ştia, asta făcea. Şi atunci mi-am dat seama că acolo nu mai era o biserică, ci un abator. Fiindcă numai la abator se spală sîngele cu furtunul şi găleţile, ca să se cureţe locul pentru sacrificarea altor vite. Care fusese vina acelor făpturi ale Domnului? Nici una. Sau, poate, era una: aceea de a îndrăzni să nu fie evrei. Aşa după cum îndrăzniseră şi cei 11.000 de ţărani români răsculaţi la 1907 din cauza jafului evreiesc şi vînaţi de slugile lui Carol de Hohenzollern. Ori, aşa după cum au „cutezat“ soldaţii români în 1940 şi 1941, cînd au fost ucişi, sau opăriţi, sau batjocoriţi de evreii din Basarabia şi Odessa. Sau, desigur, aşa cum, pentru aceeaşi vină de a fi români, iar nu evrei sau agenţi bolşevici, au fost arestaţi, schingiuiţi şi asasinaţi de torţionarii acestei rase atît de răzbunătoare, uneori, oameni de mare valoare ai Neamului Românesc, ca Ion Antonescu, Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Gheorghe Brătianu, Mircea Vulcănescu ş.a. Şi ce odios apare, în apele mlăştinoase ale acestei oglinzi poleite cu cei 30 de arginţi ai Mossadului, serialul „Problema evreiască”, publicat 5 săptămîni la rînd de Zigu Ornea, în revista „Dilema”, pe banii Guvernului României, care girează astfel macularea valorilor Neamului nostru!
Acum, faptele sînt consumate. Toate încercările guvernului israelian şi ale ocultei mondiale de a pune genocidul pe seama unui psihopat (de profesie medic!), care ba s-a sinucis, ba a fost linşat de populaţie, sînt tertipuri vechi şi mincinoase. Acel carnagiu nu putea fi „opera” unei singure bestii, ci, aşa după cum au declarat zeci de martori oculari, a fost săvîrşit de 6 măcelari ai Armatei de Stat, care din 1967, periodic, tot pocinoage de-astea a făcut! Şi e perfect plauzibil: de ani de zile, la pietrele cu care aruncă palestinienii în cadrul „Intifadei”, israelienii răspund cu mitraliere, obuze şi rachete. Inegală şi barbară luptă! Practic, e vorba de o operaţiune de exterminare a unui întreg neam. Normal că tratativele pentru pace, între Yasser Arafat şi Yitzak Rabin, au fost dinamitate. La vremea iniţierii lor, în urmă cu 3 luni, şi noi le-am salutat, în mod oficial, într-o Conferinţă de Presă a P.R.M., dar totul a eşuat, pentru că fanatismul nu recunoaşte calitatea de fiinţe umane a partenerilor de discuţie. Reacţia opiniei publice internaţionale a dat în clocot. În felul acesta, Israelul riscă să se excludă singur din comunitatea internaţională. Hitler şi Stalin au avut multe şi capitale păcate, pentru care i-a bătut Dumnezeu, dar n-au înroşit niciodată, pînă la incandescenţă, ţevile mitralierelor împotriva unor oameni îngenuncheaţi pentru rugăciune. Taina sfîntă a comuniunii cu Dumnezeu a fost ciuruită de gloanţe şi podidită de sînge. Mă-ntreb dacă ultimativul organism NATO se va uita iarăşi pe ceas şi se va pregăti să bombardeze Israelul, aşa cum a făcut-o recent în fosta Iugoslavie, împotriva sîrbilor, deşi vinovăţia acestora pentru masacrul din Piaţa Markala n-a fost dovedită. Din păcate, trebuie să repet ce-am mai scris: America e colonia Israelului, caz unic în lume. Păcat, mare păcat de glorioasa naţiune americană, alcătuită la origini din toţi răzvrătiţii şi cutezătorii, care au părăsit Irlanda, Anglia, Scoţia, Germania, Italia, Polonia, România, China, Rusia, Spania, Grecia, Armenia şi alte ţări, pentru a trăi liberi, dar uite că au intrat la stăpîn, care e Congresul Mondial Evreiesc. Lamentările preşedintelui Bill Clinton sînt omeneşti, desigur, dar tînărul om de stat e legat de mîini, fiindcă aproape toţi consilierii lui sînt evrei. Eşecul politicii americane în zonă este total. Toate apele mării nu vor spăla sîngele copiilor şi bătrînilor ucişi. Mai poate oare vreo „coadă de topor“ din România sau poate de peste hotare să ne acuze pe noi de antisemitism? Ce gură mai au să vorbească acum terorişti ai condeiului, ca Sorin Cunea, Iosif Petran, Nathan Rosenberg, Marius Godeanu, Nestor Rateş, Max Bănuş, Cornel Dumitrescu, Ana Halasz şi alţi agitatori sionişti? Evoluţia evenimentelor, atît în ţară cît şi în lume, arată limpede că noi avem dreptate şi că sionismul a intrat într-o fază periculoasă a vînătoarei de oameni, a răfuielilor sîngeroase, a neobrăzării scandaloase de a acapara totul, de la conştiinţe, mass-media şi Premiul Nobel, pînă la bănci, pămînturi, negoţ de arme, cinematografie etc. Dacă fanaticii evrei vor fi lăsaţi să calce în picioare omenirea, să nu ne mirăm că, în curînd, Planeta noastră nu se va mai numi Pămînt, ci Israel. Or asta va fi împotriva voinţei lui Dumnezeu. Ca să nu mai vorbim de imoralitatea înspăimîntătoare a politicienilor occidentali, care ne-au dovedit, încă o dată, dacă mai era nevoie, ce înseamnă „dublul standard” şi cine le răsuceşte cheiţa la spate, cine îi înalţă, cine îi doboară.
Eu, unul, voi rămîne creştin. E prea tîrziu şi prea dureros să mă mai taie cineva împrejur; ar fi trebuit să o facă pe cînd aveam numai 8 zile de viaţă. Fără să vreau, mă gîndesc la diferenţa dintre Vechiul Testament şi Noul Testament. Prima carte a Bibliei gîlgîie de sînge, fiindcă arată faptele antice ale unui neam sangvinar. A doua carte e plină de lumină, de miracole, de dragoste, de văpăile asfinţitului în care predica Isus pe Muntele Măslinilor - dar, deodată, ţîşneşte în final un izvor de sînge, datorat aceloraşi evrei, care L-au bătut în cuie, pe cruce, pe Fiul lui Dumnezeu! Ştiu că mi se va reproşa din nou că sînt antisemit. Eu, unul, nu mă simt deloc antisemit, din moment ce am buni prieteni evrei şi mi i-am aşezat la icoanele inimii pe unii creatori de geniu din neamul lui Israel: Spinoza. Heine, Mendelsohn-Bartholdy, Kafka, Trackl, Bernstein, Einstein, John Steinbeck, Isac Peltz... Totodată, m-am numărat printre puţinii intelectuali care au protestat faţă de tipărirea în România a cărţii „Mein Kampf”, de Hitler. Dar, pentru numele lui Dumnezeu, să înceteze crimele! Cine scoate sabia, de sabie va pieri şi cine seamănă vînt, culege furtună.
Închei, nu înainte de a semnala norocul pe care l-au avut compatrioţii noştri Niculae Spiroiu şi Adrian Severin, care au scăpat cu viaţă dintr-un teritoriu atît de frămîntat. Primul cumpărase recent 11.000 de obuze din Israel, deşi nu se potrivesc tancurilor româneşti (paguba adusă Statului Român e de 14 milioane de dolari, după cum scrie ziarul „Libertatea” de joia trecută), iar al doilea (însoţit de Victor Babiuc) se află chiar în aceste zile în vîjîială prin Israel, „într-o vizită de partid” (după cum ne anunţă ziarele), nu numai pe urmele strămoşilor, ci şi pentru a face agitaţie împotriva României şi a cere protecţia sionistă, ca să nu intre la zdup, pentru jefuirea ţării. Mai staţi pe-acasă, năzdrăvanilor, să nu vă nimerească vreun glonţ rătăcit. Ori poate că Israelul e casa voastră, aşa că rămîneţi acolo de tot, nu-i mai cinstit? N-aş putea trece cu vederea lista de vreo 60 de semnături, în frunte cu actriţa Maia Morgenstern, de sprijinire a lui Moses Rosen, care n-a greşit cu nimic, săracul, doar 1-a făcut pe Eminescu legionar, fascist şi huligan, iar pe români - criminali, în rest e curat ca lacrima.
Pun punct final, cu multă durere în suflet. Niciodată n-au răsărit florile păcii peste necropole. Viitorul nu prevesteşte nimic bun. Avem cea mai grăitoare dovadă că valurile de antisemitism din întreaga lume sînt provocate de intoleranţa brutală a unor evrei. Poetul de mare curăţenie şi isteţime ţărănească, Ion Gheorghe, zicea, în urmă cu vreo 15 ani, că evreii sînt adevăraţii antisemiţi, fiindcă îi prigonesc pe palestinieni, care sînt fraţii lor, de origine semită. Luminează-le, Doamne, mintea, şi călăuzeşte-le paşii la evrei, fiindcă toate atrocităţile astea ar putea avea  un nedorit deznodămînt: pieirea lor ca stat şi ca neam!

CORNELIU VADIM TUDOR
26 februarie 1994


http://www.ziarultricolorul.ro/pentru-improspatarea-memoriei/biseric-sau-abator.html

Loteria Română, puşculiţa de partid a lui Traian Băsescu?

Cetăţenii României se întrebau cînd va fi următorul cîştig politic la Loto 6/49? Oare la congresul PDL sau la alegeri? Dar, din cauza pierderilor suferite de Mafia vămilor din Arad, răspunsul a venit mult mai devreme. Se pare că la ordinul lui Traian Băsescu, marele premiu la Loto 6/49 a ajuns în curtea lui Gh. Falcă de la Arad.  Se ştie că Aradul este judeţul celebrului fin prezidenţial, Gheorghe Falcă, amicul Elenei Udrea. Celebrul Gheorghe Falcă este cel care l-a trimis la Bucureşti, ca şef al ANAF, pe Sorin Blejnar. Ultimul mare premiu al Loteriei Române la  6/49 a fost cîştigat, aşadar, de un miliardar aflat pe locul 39 în Top „Forbes România - 500 miliardari”, cu o avere minimă estimată la aproximativ 150 de milioane de euro, în persoana lui Vasile Blidaru, un vechi prieten de nădejde şi partener de nebunii politico-financiare al PDL şi al finului prezidenţial Ghiţă Falcă.
Comunicatul sec al  al Loteriei Române confirmă faptul că marele premiu la Loto 6/49, în valoare de aproximativ 10,3 milioane euro, a fost cîştigat de un arădean. El a ghicit toate cele 6 numere norocoase – informează Loteria Română. Biletul cîştigător a costat 26,5 lei. La jocul Loto 6/49 din 24 aprilie au avut loc două trageri: o tragere „principală“ şi una „suplimentară“. Astfel, cu acelaşi bilet, jucătorii la Loto 6/49 au participat la ambele trageri de Paşti. Acesta este al treilea mare premiu, ca valoare, din istoria Loteriei Române. Oare cine îi mai crede ? PDL ne arată, încă o dată, la fel ca la alegerile prezidenţiale din 2009, cît de bine este pus la punct acest sistem. Dracul (Traian Băsescu) şi-a băgat coada şi în jocurile de noroc. Acum se confirmă faptul că toate premiile mari ale Loteriei Române se cîştigă numai şi numai de sărbători (fapt dovedit statistic în guvernarea PDL- istă). Iar cireaşa de pe tort a fost ca numerele cîştigătoare de duminică, 24 aprilie 2011, să iasă ca din joben la o tragere suplimentară organizată în premieră de această instituţie! Filme ca MATRIX sau AVATAR sînt depăşite de această regie PDL!   
Apare din nou în acest scenariu demn de marile romanele de science-fiction, împreună cu Partidul-Stat (PDL) + Cîştigător marele premiu la loto 6/49, numele “Editec” (compania care produce suflanta, bilele şi softul aferent). Din informaţiile noastre reiese că în interiorul fiecărei bile din cele 49 există o tăbliţă de indentificare cu un cod format din 22 cifre, aşa-numitul ARS, cod ce este citit de suflantă şi apare automat în calculator. De asemenea, toate cele 49 de bile trebuie să aparţină aceluiaşi set. În caz că una sau mai multe bile aparţin unui alt set, acestea nu sînt recunoscute de suflantă. Alt element foarte important. Fiecare bilă, înainte de a fi introdusă în suflantă, trebuie să fie verificată cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie să treacă fiecare bilă. Primul inel citeşte bila, astfel încît aceasta să fie din acelaşi set cu celelalte, inelul al doilea verifică dimensiunile şi al treilea greutatea. De ce nu a prezentat Loteria Română aceste lucruri? Nu demult, mai multe televiziuni din România au arătat cum se cîntăresc bilele jocului 6/49 , cu un cîntar  mic, de bijutier. Şi atunci s-au născut multe întrebări. De ce aşa – şi nu cu un cîntar calibrat, un aparat al producătorului, care, evident, le-a fost livrat împreună cu suflanta? Se ştie cu certitudine că sistemul de bile livrat de firma „Editec“ foloseşte o tehnologie RFID, comună, de altfel (asemenea sistemului de identificare de la ieşirea din supermarket), astfel încît un bun inginer de IT poate identifica bilele din apropierea porţii de ieşire din suflantă. În acest fel, el poate controla bilele cu numere ce ar „cădea“. Este o chestie banală şi funcţională. De ce niciodată Loteria Română nu a prezentat şi acest sistem al producătorului „Editec“? De ce nu s-a menţionat niciodată că turbosuflanta jocului poate identifica orice bilă? Se pune astfel întrebarea: Are Loteria Română ceva de ascuns? Se pare că da.
Suspect este faptul că, duminică seara, Loteria Română a făcut o primă tragere la jocul 6/49, la care, culmea coincidenţei, miliardarul portocaliu  Vasile  Blidaru a cîştigat un premiu la categoria a 2-a. A urmat din nou o suspectă tragere suplimentară la jocul 6/49, la care au ieşit tocmai numerele jucate de magnatul de Arad, care este, din cîte am aflat, şi proprietar al Companiei Astra Vagoane Călători şi al altor două societăţi comerciale din Bucureşti. Coincidenţa este demnă de Cartea Recordurilor. Mai mult decît atît, miliardarul este bun prieten cu Gh. Falcă. Acesta, în urma unor donaţii consistente către partidul portocaliu, a fost salvat în 2009 de la faliment, comandîndu-i, pe timp de mare criză bugetară, 10 tramvaie făcute la Astra, cu 1,5 milioane de euro bucata. Tot Vasile  Blidaru a fost invitat de Gh. Falcă în Consiliul de conducere al Municipiului Arad şi a primit de la el, în calitate de primar, cheia oraşului şi  titlul de cetăţean de onoare al acestuia.
Din surse sigure, am aflat că în cartea tehnică a maşinăriei vîndute de firma „Editec“ Loteriei Române, producătorul precizează că softul sistemului poate controla jocul. Cu alte cuvinte, maşinăria asta poate juca corect sau nu, în funcţie de cum decide Loteria Naţională. Asta poate că explică mai bine de ce poturile mari din istoria Loteriei s-au cîştigat doar în momente de sărbătoare (alegeri, Paşte, Crăciun sau Revelion)! Totodată, solicitarea de către Traian Băsescu a unor sume atît de mari, cum este ultimul mare report la jocul 6/49, în numele şi pentru un „partid politic“, arată pînă unde poate să meargă un şef de stat pentru a se menţine la Putere. Se confirmă astfel faptul că acesta este încolţit de către SUA să plătească, cu orice preţ şi cu prioritate, datoriile firmelor americane; de aceea a avut nevoie de aceşti bani, pentru a plăti măcar o compensaţie către SUA şi a primi un respiro de 3 luni pînă la achitarea restanţelor datoriilor acumulate către firmele americane.
Rămîne să vedem în următoarele zile cine revendică biletul cîştigător. Dacă informaţia noastră se confirmă, este necesar ca DIICOT să se autosesizeze din oficiu şi să înceapă urmărirea penală împotriva directorului Loteriei Române şi a membrilor Consiliului de Administraţie, care sînt părtaşi la această fraudă. Se pare că motivul lui Traian Băsescu de a-i aduce acasă în preajma Sărbătorilor de Paşti pe Necolaiciuc şi Popa Nicolae este acela de a doborî Opoziţia şi a închide gura tuturor. Toţi şi-au luat partea, iar ceea ce se va afla vor fi doar fărîme... Dacă Traian Băsescu a ordonat într-adevăr această ţeapă de la Loteria Naţională, cîţi ani credeţi că va primi el închisoare? Ce fac Serviciile de Informaţii române, de nu reuşesc să-l doboare pe acest mare rechin din fruntea ţării? De ce nu apar în ziare şi alte informaţii despre acesta?

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/loteria-romn-puculia-de-partid-a-lui-traian-bsescu.html



UN SONDAJ IRES, ŢINUT ASCUNS TIMP DE 4 LUNI: Corneliu Vadim Tudor, cel mai patriot politician român

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, este considerat cel mai patriot politician român, arată un sondaj IRES, realizat în ianuarie (şi ţinut ascuns). Acesta este urmat, în viziunea repondenţilor, de Crin Antonescu şi de Ion Iliescu. Preşedintele Traian Băsescu se află pe poziţia a patra.

13% dintre persoanele care au participat la cercetarea Institutului Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES) consideră că Vadim Tudor este cel mai patriot om politic. Pe locul al doilea în topul „naţionaliştilor“ se află preşedintele PNL, Crin Antonescu (7%). Pe „podium“, dar pe poziţia a treia, urcă şi fostul preşedinte al României, Ion Iliescu (5%). 4% dinre participanţii la sondaj consideră că actualul preşedinte al ţării, Traian Băsescu, este cel mai patriot politician român. Acesta este urmat de Victor Ponta (3%) şi de Emil Boc (2%). Gigi Becali, Dan Diaconescu şi Adrian Năstase se află printre „codaşi“ (1%), dar Mircea Geoană (0,5%) şi Corneliu Coposu (0,4%) stau chiar mai rău la capitolul patriotism.

Cercetarea a fost realizată la 25 ianuarie, pe un eşantion de 1.036 de indivizi de 18 ani şi peste, avînd o eroare maximă de +/- 3,1%.

Referitor la liderul PRM, subiecţii sondajului au menţionat: acest om este cultivat, lucru ce nu se regăseşte la marea majoritate a parlamentarilor noştri. Ieşirile lui uneori ni se par normale, este furia unui om care vede atîta nedreptate în jurul lui şi care nu poate face nimic. Unii îl consideră un nebun, dar un nebun care ştie ce spune, care nu acceptă compromisuri atunci cînd este vorba de Naţiune şi Ţară.

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/un-sondaj-ires-inut-ascuns-timp-de-4-luni-corneliu-vadim-tudor-cel-mai-patriot-politician-romn.html

Ieri in emisiunea "100 de minute" de pe Antena 3 !

Emisiunea poate fi urmarita pe:

http://inregistrari.antena3.ro/view-26_Apr-2011-100_de_minute-32.html