"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 24 septembrie 2011

Joi seara la Antena 1 !

Emisiunea poate fi revazuta aici:

http://accesdirect.a1.ro/emisiune/Acces-Direct_7322.html

Strigoii de la miezul nopţii - VIDANJA OTV CONTINUĂ SĂ REVERSE ÎN CASELE OAMENILOR CELE MAI SCÎRBOASE DEJECŢII!

În spaima lui patologică faţă de o nouă arestare şi luat la întrebări de Dorin Cocoş cu privire la cheltuirea a 1,5 milioane de euro, sponsorizare băsistă - numitul Dan Diaconescu a pripăşit în latrina OTV cele mai sifilitice gîngănii. După ce curva îmbătrînită în rele Daniela Buruiană a delirat, miercuri, că eu aş bea pînă mă cară oamenii mei în spate, iar şoferul analfabet şi traficant de minori Cezar Marin a făcut spume la gură că eu aş avea o avere de 30.000.000 de euro - joi seară a fost rîndul altor handicapaţi să mă muşte de fund. În primul rînd, bătrînul impostor Voicu Zdrenghea, fost miliţian şi şef la Paşapoarte în Bucureşti, dat afară, prin 1985, fiindcă a falsificat documente, dementul care în urmă cu cîţiva ani, intrase în direct, telefonic, la emisiunea „Naşul", de la B1 TV, dîndu-se drept generalul de Securitate Aron Bordea; după cîteva minute a telefonat, însă, adevăratul general Bordea şi l-a demascat pe impostor, demontînd acuzaţiile lui stupide, cum că eu aş fi colaborat cu Securitatea. Ei, bine, acest dement cu nume care zgîrie timpanele, Zdrenghea, a debitat, joi, la OTV, aceeaşi porcărie, pretextînd că eu aş fi scris un Angajament la Securitate, cu numele „Vali". Minciuna a fost susţinută şi de un alt parazit din studio, Eduard Dumitraşcu. În realitate, aceea e o făcătură veche de vreo 14 ani (din 1997), fabricată din ordinul personal al lui Emil Constantinescu, în Laboratorul de plastografie al S.I.E., iar cel care a încercat (fără succes) să imite scrisul meu, locotenent-colonelul Petre Pavel, s-a prezentat ulterior la o Conferinţă de Presă a PRM şi a divulgat toată diversiunea.
Dar, nu acesta e lucrul cel mai important, ci delirul aceluiaşi psihopat incult, Voicu Zdrenghea, că eu aş fi trăit cu... Elena Ceauşescu (?!). Ştie el, un fost cadru de nădejde al Şcolii de Miliţie şi Securitate de la Băneasa! Ce idiot! Dar de ce s-a oprit aici? De ce nu a demascat şi „relaţiile amoroase" pe care le-am avut cu Doamna Chiajna, Mata Hari, Miţa Biciclista, Roza Luxemburg, Dolores Ibarruri, Ana Pauker, Olga Bancic, Gizela Vass?
Un alt descreierat este un oarecare Topală. Am înţeles că ar fi fost membru PRM, pe la un sector al Capitalei. Era, şi este, atît de obscur, încît nici numele complet nu i l-am ştiut. Acest dobitoc sinistru a pretins, tot joi, la OTV, că eu, Vadim Tudor, aş fi cerut sume de bani pentru a face senatori, deputaţi, consilieri. Trebuie să fie cineva nebun de legat să susţină o asemenea mizerie! Eu să cer bani candidaţilor, cînd aproape toată leafa mea - de senator şi, mai apoi, de parlamentar european - am pus-o la dispoziţia partidului? Acest golan pe nume Topală a mai făcut o porcărie: a citit un pasaj dintr-o aşa-zisă cărţulie de memorii ale lui Corneliu Coposu, din care reieşea că, la începutul anului 1990, eu aş fi fost molestat (?!) în sediul PNŢCD. Fie că bătrînul Coposu era foarte ramolit, fie că „ziarista" care i-a consemnat refulările, ţărănista talibană Doina Jela, a fabulat - lucrurile au stat cu totul altfel: eu m-am dus la sediul PNŢCD, însoţit de fratele meu, pe atunci colonel MApN., pentru a-i spune lui Coposu că sediul ţărănist de pe Str. Dr. Staicovici îmi fusese atribuit mie, în anul 1989, de către Primăria Capitalei, pentru a mă muta aproape de tatăl meu, după moartea mamei; cît despre pretinsa bătaie, e de rîsul curcilor! De altfel, diplomatul Pavel Suian a fost martor şi a restabilit adevărul, în paginile „României Mari".
În concluzie, am să-i dau în judecată şi pe cei trei imbecili, Voicu Zdrenghea, Ovidiu Topală şi Eduard Dumitraşcu, solicitîndu-le în instanţă (în solidar cu OTV) cîte 10 miliarde de lei vechi, daune morale. În ceea ce-l priveşte pe Dan Diaconescu, el a minţit ca un porc, zicînd că aşteaptă să intre şi preşedintele PRM, în direct, să explice - da, am încercat să intru, telefonic, în legătură cu strigoii cu pricina, am dat SMS-uri şi lui Dan Diaconescu, şi lui Florin Condurăţeanu, dar cei doi au făcut pe mortu-n păpuşoi. Aşa că l-am dat şi pe Dan Diaconescu în judecată, solicitînd aceleaşi daune. Încep să-i dau dreptate Dianei Voiculescu, adevărata stăpînă a OTV, care, nu demult, şi-a scos un pantof cu toc din picior, s-a repezit la partenerul ei şi a ţipat: „F...... morţii mă-tii, dacă-ţi trag una cu pantoful ăsta îţi scot ochiul!". Frumoasă scenă, realizată de o fată mititică, dar iute la mînie ca Diana, zeiţa vînătorii! Abia atunci ar fi semănat Diaconescu ci idolul lui, Pazvante Chiorul.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
23 sept. 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/strigoii-de-la-miezul-nopii-vidanja-otv-continu-s-reverse-n-casele-oamenilor-cele-mai-scrboase-dejecii.html

vineri, 23 septembrie 2011

În atenţia domnului Răsvan Popescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului

Domnule preşedinte,

Vă rog ca, în virtutea Legii de funcţionare a CNA, să-mi puneţi la dispoziţie o copie video a emisiunii Dan Diaconescu Direct, difuzată miercuri seara (21 septembrie a.c.) de postul OTV, la care au fost invitaţi doi foşti colaboratori ai mei – Daniela Buruiană-Aprodu şi Cezar Marin – care au debitat insulte şi minciuni delirante despre mine şi PRM.
Evident, voi suporta cheltuielile necesare efectuării acestei cópii.
Menţionez că acest material le este necesar avocaţilor mei la Tribunal, avînd în vedere că îi voi da în judecată pe cei doi calomniatori.

Cu mulţumiri,
CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
22 septembrie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/special/n-atenia-domnului-rsvan-popescu-preedintele-consiliului-naional-al-audiovizualului.html

Puradeii fără dinţi Vor s-ajungă preşedinţi DAN DIACONESCU STÎRNEŞTE MILĂ: N-A REUŞIT SĂ-ŞI FACĂ PARTID, DAR ŞI-A DISTRUS TELEVIZIUNEA!

Anunţ că, pentru minciunile şi abjecţiile pe care le-au debitat despre mine numiţii Daniela Buruiană-Aprodu şi Cezar Marin, în emisiunea difuzată de postul OTV, în seara zilei de 21 septembrie 2011, i-am dat în judecată pe cei doi escroci, solicitînd în instanţă de la fiecare (în solidar cu postul respectiv) cîte 10 miliarde de lei vechi, daune morale. Problema nu e a acestor infractori, care schelălăie pe la uşi fiindcă i-am dat afară ca pe nişte măsele stricate – Daniela Buruiană-Aprodu a dat o „ţeapă“ de 700.000 de euro, iar Cezar Marin e anchetat de Parchet pentru trafic de minori în Italia; ei sînt nişte păduchi dezgustători, pe care îi ocoleşte toată lumea. Problema e a lui Dan Diaconescu, care ce era, el, nebun înainte – dar iată cum a căpiat după ce a stat 3 zile la puşcărie, arestat, pentru şantaj, din ordinul lui Traian Băsescu! În capul lui mic şi prost s-a înşurubat o idee fixă: el nu mai vrea la Pîrnaie, vrea la Preşedinţie! Aşa că umblă, în prostie, ca ţiganul cu cortul, dintr-un judeţ în altul, însoţit de cca. 100 de aplaudaci anonimi, care vor să se vadă la televizor. Un puradel din Caracal, care a făcut din rahat bici, pretinde că salvează ţara, cînd el nu-i în stare să-şi repare dantura şi face o figură de babă ştirbă la uluci. Departe de a pune la suflet valul de lături pe care acest şoricel devenit şobolan îl revarsă în direcţia mea – după o campanie sterilă de 3 luni, contra lui Sorin Oprescu – eu îl compătimesc pe caracaleanul cu Rolls Royce, pe fruntea căruia scrie JILAVA. Iată ce SMS i-am trimis miercuri seară, după ce boschetarii D. Buruiană şi C. Marin şi-au făcut nevoile, în direct, la WC-ul public OTV (Oligofreni-Tîrfe-Vagabonzi): „Ascultă, Diaconescule, mergi tot aşa şi toată lumea va pricepe că eşti o slugă şantajată cu puşcăria de porcul de Băsescu. Îmi e milă de tine şi de familia ta. Te credeam ceva mai inteligent. VADIM TUDOR“.
Totuşi, cum de permite CNA-ul (altminteri foarte sever cu alte posturi!) asemenea campanii ordinare, pe un post TV? Sau împotriva adversarilor lui Băsescu e îngăduită orice fărădelege? Am să revin cu dezvăluiri, vorba aia, senzaţionale...

CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
22 sept. 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/puradeii-fr-dini-vor-s-ajung-preedini-dan-diaconescu-strnete-mil-n-a-reuit-s-i-fac-partid-dar-i-a-distrus-televiziunea.html

O ALTĂ CĂPUŞĂ BUGETIVORĂ: MINISTERUL AFACERILOR EUROPENE

O nouă căpuşă s-a înfipt în beregata Statului Român şi aşa vlăguit de sugativele de bani publici coordonate de clientii politici ai mafiei traspartinice. O căpuşă denumită Ministerul Afacerilor Europene, de fapt un fel de iad, pentru că e, teoretic, pavat cu intenţii bune. Nenumăratele guverne Boc, mici la stat şi tot atît de mici la sfat, au încercat să ne convingă de faptul că reducerea numărului de bugetari, dar şi de ministere, consumatoare de bani publici, va fi salvarea României din actuala criză economică (pe care o considerăm indusă artificial). După ce alte ministere s-au comasat pentru o mai bună „administrare şi cheltuire a bugetului de stat”, iată că, la spartul tîrgului, ameninţaţi de pierderea fondurilor europene alocate cu „generozitate” de fraţii din UE, o nouă vedetă intră în guvern: un minister cu atribuţii „serioase” în absorbţia fondurilor ce ni se cuvin, de drept. Pentru neştiutori sau pentru cei fără ţinere de minte, organisme similare au foat create şi în guvernările anterioare, care au lucrat pe principiul „Muşcă (din bani publici) şi fugi”. După care, cu mult tam-tam, cei implicaţi s-au ales cu nişte Dosare Penale de complezenţă şi pedepse penibile, cu suspendarea executării, pe principiul românesc că tot ce e furat rămîne bun furat. Revenind în actualitate, statisticile mediatizate intens în presă ne situează pe locul codaş în absorbţia fondurilor europene. Teoretic, trebuiau luate măsuri serioase în acest sens. Am adoptat, deocamdată, cifrele livrate, sub rezervă. Este posibil ca România să se află pe un loc codaş, în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene, situîndu-se undeva pe la 7% (sau mai puţin, mai contează?). În schimb, fruntaşele fostei Europei de Est, eliberate de „comunism” se situează undeva pe la 17%. Treziţi-vă, oameni buni! Nu vorbim de 80-90-99%, ci de grade de absorbţie minuscule, o idee doar mai mărişoare decît ale României, măcinată de corupţia generalizată. Semn că undeva e ceva putred şi infect în această „Danemarcă” extinsă la ditamai continentul. Ceea ce ne conduce spre două concluzii: ori UE ne prosteşte în faţă, inventînd proceduri birocratice fără nici cea mai mică intenţie de a ne acorda banii promişi, fie că gradul de corupţie din aceste ţări face imposibilă absorbţia acestor fonduri în interesul cetăţenilor. Ceea ce ştim deja este faptul că în jurul tuturor programelor de absorbţie a banilor europeni fiinţează, cu succes şi profitabil, numeroase firme de consultanţă, mici copile ale căpuşelor cu staif care „garantează” aprobarea programelor solicitate în schimbul unor comisioane care ating chiar şi 40% din banii de care virtualii beneficiari (IMM-uri, primării sau alte comunităţi locale) se vor folosi, de fapt, după lungi temenele şi umilinţe la uşile funcţionarilor proptiţi în funcţii de decizie pe criteriul aparteneţei la partidul aflat la Putere. Nu considerăm că acest minister este o idee rea, dar modul în care funcţionează instituţiile statului de 22 de ani ne conduce la suspiciunea ce este o altă entitate bugetivoră, menită să satisfacă o anumită clientelă de partid, iar ceva din fondurile europene, dacă vor fi absorbite, de bine, de rău, se vor îndrepta tot spre camarila care gravitează în jurul mafiei transpartinice, iar noua instituţie va fi populată de clienţi politici sau neamurile lor nevolnice, rămase pe dinafară după restructurările din ultimii ani. Cît despre Leonard Orban, decorat de Ion Iliescu, consilier al lui Traian Băsescu şi frăţior al lui Ludovic Orban, aflat în „opoziţie”, nu putem spune decît că a lucrat la Statul Român sau la „statul european”, plătit din bani publici, toată vieţişoara dumnealui, îndestulată, să trăiască! Ar trebui să ne dovedească, dacă poate, ce legătură are el cu economia românească reală, de piaţă, cu actualul context economic mondial şi, mai mult, cu “afacerile europene”. Cum va acorda dînsul girul absorbţiei unor fonduri despre gestionarea cărora nu prea ştie cu ce se mănîncă? Poate greşim, poate sîntem subiectivi şi poate prea păţiţi în cele 2 decenii de incompetenţă şi ignoranţă în guvernarea după ureche şi contra Interesului Naţional...

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/o-alt-cpu-bugetivor-ministerul-afacerilor-europene.html

joi, 22 septembrie 2011

Înmormîntarea marelui artist Johnny Răducanu

IN ZIARUL "TRICOLORUL" DE AZI, 22 SEPTEMBRIE 2011

"După slujba de înmormîntare oficiată la Biserica Sf. Silvestru din Capitală, marele artist Johnny Răducanu şi-a găsit odihna veşnică alături de soţia sa la Cimitirul Cernica. La catafalcul celui dispărut a fost depusă o coroană de flori cu panglică Tricoloră din partea domnului Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, preşedintele Partidului România Mare.
Între Corneliu Vadim Tudor şi Johnny Răducanu a existat o caldă şi statornică prietenie. Din partea Tribunului au fost prezentate condoleanţe familiei de către prof. Adrian Popescu, vicepreşedinte al PRM, Ruxandra Lungu, preşedinta OFRM, prof. Florin Beizadea şi Mihai Mirea, de la OTRM. Au mai trimis coroane de flori soprana Angela Gheorghiu, Traian Băsescu, Mugur Isărescu, Sorin Oprescu. Omagii au fost aduse şi din partea Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor şi a Uniunii Teatrale din România. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Johnny Răducanu."

Ieri pe doua posturi tv !

Cele doua emisiuni pot fi revazute aici:


http://dragameaprietena.kanald.ro/Editii/2011-09-21-28/




si:


 http://www.realitatea.net/ultimaora.html   - "Ultima oră - 2011-09-21"





marți, 20 septembrie 2011

PRM, PESTE TOT

Către,

Filiala Caraş-Severin a Partidului România Mare
În atenţia domnului preşedinte Tilică Pîrvulescu

Ca urmare a Deciziei Biroului Permanent al PRM din luna iunie a.c., Organizaţia Partidului Popular - Dan Diaconescu, în frunte cu preşedintele Viorel Bosnea, a fost primită în rîndurile Partidului România Mare. Pînă în prezent, am constatat că dvs. aţi refuzat şi refuzaţi în continuare integrarea membrilor acestui partid şi colaborarea cu domnul Viorel Bosnea, pentru a vă întări cît mai mult organizaţia şi a duce la îndeplinire sarcinile trasate de conducerea partidului.
Ca atare, vă atrag atenţia că, dacă nu veţi respecta sarcinile transmise de Biroul Permanent, voi fi nevoit să iau măsurile necesare, conform Statutului, pentru punerea în aplicare a deciziei de la nivel central.

     Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
    Membru al Parlamentului European,
    Preşedintele Partidului România Mare
    19 septembrie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/prm-peste-tot-32.html

PDL încearcă să ia, prin fraudă, funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit!





Către,
Parlamentul României,

În atenţia

D-lui Mircea Geoană – Preşedintele Senatului
D-nei Roberta Anastase – Preşedinta Camerei Deputaţilor

Doresc să vă aduc la cunoştinţă că, încă de acum cîteva luni, au început să-mi parvină informaţii cu privire la intenţia unor politicieni din partidul de guvernămînt de a impune desemnarea unei persoane apropiate intereselor lor în calitate de consilier de conturi şi, ulterior, plasarea acesteia, prin mijloace ilegale, în poziţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.
 
Poziţia vizată este deţinută în prezent legal - potrivit Hotărîrii Parlamentului României nr. 25/14 oct. 2008 privind numirea consilierilor de conturi, a preşedintelui şi a vicepreşedintelui Curţii de Conturi, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 702 din 15 octombrie 2008, rectificată prin Hotărîre a Parlamentului publicată în Monitorul Oficial Nr. 754 de vineri, 7 noiembrie 2008 - de prof. univ. dr. Petre Popeangă (fost secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor), pe perioada mandatului de consilier de conturi, adică pe 6 ani (2008-2014), conform rectificării menţionate, efectuată la solicitarea Partidului România Mare, care îl desemnase pentru această funcţie.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
19 septembrie 2011, Bucureşti

Explicaţie poză: Puterea portocalie încearcă să pună mîna, prin fraudă, şi pe funcţia deţinută, legal, de prof. univ. dr. Petre Popeangă

http://www.ziarultricolorul.ro/special/pdl-ncearc-s-ia-prin-fraud-funcia-de-vicepreedinte-al-autoritii-de-audit.html

CE VOR FACE ROMÂNII CU F16?

Teoretic, România nu are nevoie de avioane F 16. Nici nou-nouţe, nici second-hand. Nu le vedem rostul, în condiţiile în care războaiele „moderne” se produc în plan economic. Vremea tancurilor nemţeşti sau sovietice, a submarinelor sau a avioanelor englezeşti sau americane a cam trecut. Lasă în urmă prea multă mizerie, propagandă nefavorabilă şi distrug resursele naturale şi forţa de muncă. Mai ales acum, cînd ţările au atît de mare nevoie de toate acestea pentru a-şi susţine propriile economii devorate de sistemul capitalist, devenit din ce în ce mai inechitabil şi falimentar. Exemplul României este cel mai relevant. Ţara noastră a fost transformată într-un fel de colonie a întregii lumi, în care interesele americane, ruseşti, germane, franţuzeşti, greceşti, italieneşti, austriece, ungureşti, evreieşti, arabe, chinezeşti etc. se întrepătrund şi coexistă în scopul jefuirii ei de resursele care i-ar asigura nu numai supravieţuirea, ci şi o binemeritată prosperitate şi dreptate socială pentru toţi cetăţenii săi.
Din acest punct de vedere, România a pierdut războiul economic, cu sau fără F 16, fregate, elicoptere sau alte achiziţii pentru o  armată şi aşa decimată la ordin străin şi folosită să se jertfească la propriu şi să cheltuiască bani publici pentru satisfacerea intereselor economice ale altor state. De aceea, românii nu au de ce să se teamă, se află deja sub ocupaţie străină, doar dacă guvernanţii noştri nu au de gînd să ne tîrască în vreun război care nu ne priveşte, dar în scopul implementării vreunei „democracy”, fireşte, în cine ştie ce parte a lumii, mai puţin dispusă să-şi cedeze, fără luptă, petrolul, gazele naturale, aurul, uraniul, pădurile, băncile, avînd parte de conducători cu adevărată coloană vertebrală. Pe de altă parte, presupunem că nimeni de pe aceste meleaguri nu intenţionează să pornească vreun război de cucerire a altor naţiuni. Istoria a demonstrat, doar, că românii sînt un popor paşnic şi (prea) tolerant. A încerca să ne luăm înapoi bogăţiile furate ar însemna război cu jumătate de mapamond, ceea ce nu se poate realiza nici cu toată aviaţia NATO, a Rusiei şi a Chinei la un loc, darămite cu nişte amărîte de F16. Nu este imposibil să recuperam ce s-a jefuit, evident, dar nu prin metode de această natură... Ceea ce ne insultă inteligenţa este că noii stăpîni ai acestei părţi a Europei nu ne-au spus de la început că primirea noastră, pe preşul din vestibul, aproape de masa bogaţilor (atenţie, nu la masa lor!) se va face numai cu sacrificarea economiei româneşti şi transformarea a 90% din cetăţeni în sclavi moderni. Şi, din cînd în cînd, peşcheşul, birul, tainul, despăgubirile de război şi alte forme de jaf cu care Poporul Român s-a împăcat prea lesne, din nenorocire, s-au transformat în forme mai subtile, de regulă ascunse de opinia publică şi denumite „contracte” cu diverse companii străine strîns legate de interese politico-financiare care doresc „bunăstarea” românilor şi „modernizarea” statului nostru. Ziceţi care e „cotizaţia” şi lăsaţi-ne în pace, pentru că nu e nebun cel care cere, ci e nebun cel care dă. Iar cel care dă, are şi un nume: Mafia transpartinică, aceea care ne guvernează de 21 de ani cu susţinere străină, adică a celor care au tîlhărit acest popor şi care nu au interes să se schimbe această stare de lucruri. O Românie cu datorie externă uriaşă este la cheremul marii finanţe mondiale, iar suveranitatea ei atîrnă de un fir de păr. Unul dintre motivele pentru care a fost asasinat Nicolae Ceauşescu este faptul că a plătit datoriile externe, iar „păcatele“ pentru care au fost hăituiţi copiii săi nu ne sînt clare nici astăzi. Vedem însă că, mai nou, familia Ceauşescu face rating de dincolo de mormînt, altminteri nu înţelegem interesul subit al unor televiziuni pentru acest nou subiect. Chiar dacă e vorba numai de audienţă, chiar dacă se strecoară în rîndul populaţiei mesaje subliminale într-un anumit scop, un lucru este cert: graniţa dintre mărire şi decădere este extrem de fragilă, iar actualii potentaţi ai vremii şi beizadelele lor ar trebui să înveţe că bogăţia, libertatea sau chiar viaţa se pot pierde într-o clipită. Cu sau fără F 16 la îndemînă. Sînt suficiente un elicopter şi o mînă de trădători, „tovarăşi şi pretini”...

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/ce-vor-face-romnii-cu-f16.html