"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 16 ianuarie 2012

Ambasadorul SUA la Bucureşti l-a avertizat pe Traian Băsescu că Washingtonul îi va cere să demisioneze!





Comunicat de Presă

În numele tuturor membrilor şi simpatizanţilor Partidului România Mare îi felicit călduros pe cetăţenii care protestează, în toată ţara, împotriva criminalului Regim Băsescu. Îndeosebi, tineretul trebuie lăudat, pentru comportamentul său de-a dreptul eroic. Este clar pentru toată lumea de bună-credinţă că actele de violenţă au fost provocate de „gorilele“ lui Băsescu, înarmate pînă în dinţi şi şantajate cu şomajul. Întotdeauna, în Istorie, violenţa a provocat riposte violente, poate disproporţionate uneori. Acum, România e zguduită de mişcări anarhice, care se vor coagula, foarte curînd, într-o adevărată Revoluţie de eliberare. Aşa acţionează psihologia mulţimilor. Rog să fie bine înţeleasă atitudinea mea, de prudenţă şi înţelepciune, întrucît Capitala e împînzită de agenţi provocatori, care abia aşteaptă ieşirea mea în public pentru a găsi un „ţap ispăşitor“ şi instigatori politici.
În acelaşi timp, îi invit pe oamenii noştri să dea dovadă de calm şi, dacă doresc să participe la proteste, să o facă în nume personal, evitînd speculaţiile şi acuzaţiile pescuitorilor în ape tulburi. În orice caz, greul luptei, de 7 ani încoace, l-am dus noi, cei de la PRM, fiindcă noi am fost prigoniţi, neîncetat: numai mie, şi nu altcuiva, a încercat Traian Băsescu să-mi retragă decoraţia Steaua României; pe mine mă hărţuieşte prin procese banda lui de răufăcători; PRM, şi nu alt partid, a fost scos din Parlament, printr-un furt neruşinat; PRM, şi nu alt partid, a fost evacuat din sediul central, prin desantul terorist ordonat de Traian Băsescu, Adriean Videanu, Elena Udrea şi Traian Igaş, cînd 140 de poliţişti i-au brutalizat pe membrii noştri; PRM, şi nu alt partid, e sufocat financiar, doar-doar se va da bătut şi se va dezintegra etc.
Astăzi, a venit ziua adevărului: Traian Băsescu e terminat. Tăvălugul s-a pornit şi nu mai poate fi oprit. „Aspru e Poporul cînd scapă de nenorocire“ – zicea Eschil. În urmă cu mai mulţi ani, am scris o reflecţie, pe care am inclus-o şi în ultimul meu volum, intitulat „Cele mai frumoase aforisme“: „În zilele noastre, singurele forţe patriotice sînt galeriile sportive “.
În aceste momente, asistăm la agonia urîtă unui regim muribund, care se agaţă, cu disperare, de Putere. Ironia sorţii face ca exact americanii, care au instalat în fruntea României, prin fraudă, o caricatură penală şi au susţinut-o la Putere timp de 7 ani blestemaţi, să-i ceară acum demisia. Iată ce s-a întîmplat, în mod concret. Duminică, 15 ianuarie, în jurul orelor 22, Traian Băsescu a fost sunat, la Vila Lac 2, de şeful delegaţiei FMI pentru România, Jeffrey Franks. Pe un ton extrem de grav, acesta i-a cerut aşa-zisului şef de Stat să facă tot posibilul ca tensiunile să se stingă pînă la începutul săptămînii. În caz contrar, reprezentantul marii finanţe mondiale i-a spus lui Băsescu că prezenţa delegaţiei FMI la Bucureşti, în perioada 25 ianuarie – 6 februarie 2012, este inoportună şi va fi amînată, iar ţara noastră nu va mai primi ultima tranşă a acordului, în valoare de cca. 5 miliarde de euro – bani cu care acest regim descreierat ar fi încercat să amîne deznodămîntul. A doua zi avea să se întîmple ceva şi mai alarmant pentru Chiriaşul de la Cotroceni: la orele 8,30 dimineaţa, el a fost sunat de ambasadorul SUA la Bucureşti! În mod concret, Mark Gitenstein i-a spus că superiorii săi din Departamentul de Stat sînt îngrijoraţi de situaţia existentă în România şi cer măsuri pentru restabilirea, de urgenţă, a calmului. Ambasadorul i-a cerut lui Băsescu să iasă, public, în faţa populaţiei, pentru a da un semnal că România este o ţară guvernată. Totodată, Mark Gitenstein l-a avertizat pe Traian Băsescu că prelungirea acestei situaţii conflictuale, cînd actualul regim este contestat în numeroase localităţi ale ţării, periclitează interesele americane în zonă. În caz contrar – atenţie! – SUA iau în calcul atît demisia lui Emil Boc, cît şi demisia lui Traian Băsescu, precum şi organizarea alegerilor anticipate, de către un guvern de tehnocraţi, care, după modelul Greciei, să scoată ţara din criză. Evident, în stilul său deplasat şi ridicol, Traian Băsescu i-a dat asigurări reprezentantului Înaltei Porţi de la Washington că situaţia e sub control (?!) şi că, în cîteva zile, totul va reintra în normal. Am mai aflat că discuţia dintre cei doi a durat cca. 15 minute, ei angajîndu-se, reciproc, că vor mai vorbi la telefon în măsura în care ambasadorul SUA va primi alte comunicări şi sarcini de la Departamentul de Stat.
Aşadar, soarta lui Traian Băsescu a fost pecetluită. În această situaţie, cînd ţara clocoteşte ca un vulcan, PRM propune:
1)    Convocarea Parlamentului în Sesiune Extraordinară, avînd ca subiect suspendarea, imediată, a lui Traian Băsescu.
2)    În eventualitatea că „maşina de vot“ a PDL–UDMR–UNPR se va opune, recomand Opoziţiei, formată din PSD–PNL-PC, să se retragă din Parlament şi să fie organizate, în primăvara acestui an, alegeri anticipate – parlamentare şi prezidenţiale.
3) Arestarea tuturor celor răspunzători de atmosfera de război din ţară, în frunte cu aşa-zisul ministru de Interne.
Aflat, acum, la lucrările Parlamentului European, eu voi informa cele mai înalte oficialităţi continentale cu privire la teroarea incalificabilă care s-a instaurat în ţara noastră de către nişte găşti mafiote deghizate în partide politice. Au fost 7 ani pierduţi pentru România, perioadă macabră, care acum s-a sfîrşit.
 Cu Dumnezeu înainte!


Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
Strasbourg, 16 ianuarie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2366 / 17.01.2012

2 comentarii:

  1. Stimate domnule presedinte
    "Romanii au o slaba memorie a raului".
    Drept urmare in caz de alegeri anticipate vor alege USL si binenteles omniprezentul UDMR.
    Deocamdata ei se razbuna numai pe actualul regim (si eu il detest) dar raul a inceput dupa 89 cand s-au pus bazele distrugerii tarii si a omului de rand. Ce libertate e asta in care ti se ia dreptul la munca? Ce drepturi are omul de rand? Dreptul la viata? Ce viata e aia daca dupa 38 de ani de munca in horticultura(12 ore/zi, frig, canicula, substante toxice) ai o pensie mizerabila de 740lei? Prin anii 80 ferma pomicola unde lucra sotul meu a luat locul doi pe tara in intrecerea socialista. Oare stiu acesti nemernici care ne conduc de 22 de ani (ptr ca sunt aceeasi) ca ei s-au ridicat pe umerii si sudoarea celor care au produs ceva in tara asta? Mainile sotului meu arata ca niste buturugi ca sa nu mai vorbim despre durerile pe care le indura.
    In Satu Mare am participat la un miting fara sa ma asociez cu nici un partid si mi-am pus of-urile pe o hartie format A3:
    1. NUMAI SISTEMUL REPRESIV FUNCTIONEAZA IN ROMANIA
    2. JOS TIRANII!
    3. PENSII SI SALARII RAPORT: 1-5
    4. RELANSAREA ECONOMIEI = LOCURI DE MUNCA
    5. AMENZI IN FUNCTIE DE VENITURI
    6. DESFIINTAREA SINDICATELOR (nu-si mai au rostul)
    Va doresc multa sanatate si succese.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ingrijorarea Americii mi se pare justificata. Intr-o tara NATO in care sunt amplasate doua baze militare (Deveselu si Kogalniceanu ) , strategic, cu acoperire de radar : Rusia- Orientul Mijlociu, sa ai o asemenea destabilizare politica este periculos. La toate acestea sa adaugam si multitudinea de comflicte militare provocate de Administratiile americane in numele si pentru instaurarea democratiei.La noi democratia este desfiintata. Se fura voturi in Parlament, se fura voturi in teritoriu, se dau zeci de ordonante si legi ne-constitutionale, se conduce Tara prin “asumare “ (!?), sau acaparat toate puterile in stat de catre un singur om si, foarte grav , institutia care mai putea stopa cite ceva, Curtea Constitutionala , a fost “ dobindita” prin frauda de vot intr-o noapte, tirziu.
    Pot americanii accepta aceasta situatie ? Nu cred .
    SNAIDER PAUL, fost deputat PRM de Neamt

    RăspundețiȘtergere