"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Eveniment Editorial „EUROPA NAŢIUNILOR (I)”, de Corneliu Vadim Tudor



În aceste zile, a ieşit de sub tipar volumul I al lucrării „Europa Naţiunilor”, semnat de dr. Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, preşedintele Partidului România Mare. Este al 6-lea volum pe care cunoscutul om politic, scriitor şi istoric îl tipăreşte, în cei 2 ani şi jumătate de cînd este membru al celui mai înalt for al democraţiei parlamentare europene. Pe prima copertă este reprodusă o fotografie în care apar François Mitterand şi Helmut Kohl, o imagine sugestivă, care ilustrează reconcilierea istorică dintre Franţa şi Germania.
Pe coperta a IV-a apare autorul cărţii, la un Miting în Piaţa Victoriei din Bucureşti, protestînd paşnic, cu o floare în mînă. Iată numai cîteva capitole, ce recomandă această carte ca un adevărat eveniment editorial: „La Mulţi Ani, America, oriunde te-ai afla!”, „Regimul Băsescu pune la cale o crimă împotriva Europei”, „Aceasta e cauza principală a crizei mondiale: pe Planetă trăiesc cca. 1.500 de miliardari în dolari!”, „Aşa a murit şi a înviat Isus”, „Îngerul cu o carte în mînă”.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2370 / 21.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu