"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 11 ianuarie 2012

Liderul PRM a semnat, ieri, contractul cu Primăria Capitalei pentru noul sediu central al partidului

Marţi, 10 ianuarie 2012, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, a semnat contractul cu Primăria Capitalei pentru noul sediu central al partidului, din Str. Vasile Lascăr nr. 16, Sectorul 2. Evacuarea abuzivă şi ilegală a partidului de suflet al românilor, cu exact un an în urmă, din clădirea situată în Str. Emile Zola nr. 2, nu le-a servit la nimic derbedeilor portocalii, în frunte cu Traian Băsescu. Deşi au crezut că, în felul acesta, vor scăpa de cel mai temut adversar politic, singurul care nu conteneşte să spună adevărul despre ceea ce s-a întîmplat cu această ţară în ultimele două decenii de jaf şi corupţie, ei n-au scăpat.
PRM a ieşit şi mai întărit din această încercare, bucurîndu-se, alături de liderul său, de poziţii fruntaşe în sondajele de opinie ascunse publicului larg de actualul regim. Din partea Administraţiei Fondului Imobiliar, contractul a fost semnat de Mihai Enăchescu, director general, şi Elena Pîrlea, director adjunct. La semnare au fost de faţă colonelul (r) Dan Zamfirescu şi prof. Adrian Popescu, vicepreşedinţi ai PRM, Dorel Vulpoiu şi Gabriel Paraschiv.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2361 / 11.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu