"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 19 ianuarie 2012

Liderul PRM a votat ieri, în Parlamentul European, împotriva Rezoluţiei prin care România e forţată să recapitalizeze FMI-ul cu 500.000.000 de euro pe an - Europarlamentarii PDL, UDMR, PSD, PNL şi PC au votat, spre ruşinea lor, în favoarea acestui jaf!

Comunicat de Presă

Propunerea de Rezoluţie privind controversatul proiect de acord referitor la o uniune a stabilităţii fiscale, document asumat şi de Traian Băsescu la Consiliul European din decembrie 2011, prin care se stabileşte recapitalizarea FMI, din taxele şi impozitele cetăţenilor europeni a fost adoptată, miercuri, în plenul Parlamentului European. Aflat la lucrări, preşedintele PRM, dr. Corneliu Vadim Tudor, a votat împotriva viitorului act legislativ, în virtutea căruia România va fi nevoită să plătească, începînd cu anul 2013, o contribuţie anuală estimată (deocamdată) la o jumătate de miliard de euro, bani care vor fi încasaţi de mafia FMI. Cu alte cuvinte, liderii europeni au decis ca ţările bătrînului Continent să bage o parte semnificativă din banii contribuabililor, anual, în punga marii finanţe internaţionale, de unde aceleaşi ţări îi pot împrumuta cu dobînzi substanţiale. Menţionăm că această scandaloasă Rezoluţie a fost votată, cu inconştienţă, de europarlamentarii PDL, UDMR, PSD, PNL şi PC. Şi atunci, cum mai îndrăznesc aceste partide să vorbească, în ţară, de Interesul Naţional?


BIROUL DE PRESĂ AL PRM
18 ianuarie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2368 / 19.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu