"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 20 ianuarie 2012

NOUA LEGE A SĂNĂTĂŢII = TENTATIVĂ DE GENOCID

În ultimii 22 de ani, după lovitura de Stat din decembrie 1989, în Regimurile alogenilor Iliescu, Constantinescu şi Băsescu s-a înregistrat o creştere continuă şi alarmantă a numărului deceselor şi al crucilor din cimitire. Pentru a nu se afla despre genocidul programat în România împotriva Poporului Român, niciodată în ultimii 22 de ani nu s-a prezentat de către autorităţile locale şi de către guvern situaţia comparativă a deceselor şi a naşterilor pe sate, comune, oraşe, municipii, judeţe şi la nivel naţional. Realitatea din România anului 2012 obligă la o asemenea analiză comparativă, inclusiv cu ocazia alegerilor anticipate locale, parlamentare şi prezidenţiale.
Cetăţenii români, mai ales alegătorii, care trebuie obligaţi prin lege să-şi exercite dreptul la vot, este necesar să afle de către cine şi de ce a fost programată şi susţinută acţiunea de răstignire a satului românesc, de depopulare a comunelor, oraşelor şi municipiilor, precum şi de deromânizare a României.
După 22 de ani, asasinii politici şi asasinii economici care au pus la cale şi au desfăşurat Holocaustul împotriva Poporului Român sperau ca, pînă în anul 2014, să-şi atingă cele trei mari obiective: exterminarea românilor; ştergerea României de pe harta Europei; finalizarea proiectului „Israel în România”, prin „mutarea” acestui stat în Grădina Maicii Domnului, în Dacia Edenică. Cei care au pus la cale şi au desfăşurat Holocaustul împotriva românilor, împreună cu alogenii puşi şi susţinuţi în conducerea Statului Român, trăiau cu convingerea că „mămăliga nu explodează”. Bunul Dumnezeu le-a stricat, din nou, socotelile urmaşilor „oamenilor în negru” din Miliţia Cristi, care au incendiat Biblioteca din Alexandria în anul 47 î.Chr., a celor care L-au răstignit pe Isus Christos, a celor care au interzis creştinismul arimin, a celor care i-au ucis în chinuri groaznice pe cei pe care îi cinstim ca sfinţi, dintre care amintim pe Sf. Apostol Ştefan, Sf. Mare Mucenic Gheorghe, Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Sf. Mare Mucenic Iacob, Sf. Mari Împăraţi Constantin şi maica sa, Elena, Sf. Varvara, Sf. Iacob şi mulţi alţii, a celor care au pus bazele comunismului şi l-au aplicat în lagărul socialist, a celor care au falsificat adevărata Istorie şi religie a strămoşilor noştri, a Neamului Ales de Ziditor, a geto-dacilor care au trăit în Dacia Edenică cu peste 10.000 ani î.Chr., a celor care au gîndit şi aplicat Holocaustul împotriva românilor. Cînd nu s-au aşteptat asasinii politici şi asasinii economici, străini şi autohtoni, „a explodat mămăliga”. Scînteia a pornit de la opinia corectă şi fermă a doctorului Raed Arafat în legătură cu proiectul noii Legi a Sănătăţii şi de la reacţia necontrolată şi neconstituţională a preşedintelui Băsescu. La începutul anului 2012, se repetă, la o scară mult mai mare, evenimentele de la sfîrşitul anului 1989. Atunci au început la Timişoara şi au continuat în cîteva oraşe-martir şi în Bucureşti. Acum, demonstraţiile paşnice ale multor mii de cetăţeni au început la Tîrgu-Mureş şi continuă în în peste 60 de municipii, cu tendinţa de extindere în toată ţara.
Speriat de consecinţele neprevăzute ale intervenţiilor sale, preşedintele Băsescu a cerut Guvernului să retragă din dezbatere publică proiectul de Lege privind organizare şi funcţionarea sistemului de sănătate din România, adică noua Lege a Sănătăţii. Cu toate că proiectul Legii Sănătăţii a fost retras, în fiecare zi iau o tot mai mare amploare manifestaţiile publice împotriva Regimului Băsescu-Boc, cerîndu-se demisia acestora şi alegeri anticipate. Nu mai contează gerul de afară, şi nici ninsoarea. Singurii care refuză să facă „băi de antipatie” sînt preşedintele Băsescu, premierul Boc, miniştii şi parlamentarii PDL, UNPR şi UDMR, precum şi deputaţii minorităţilor etnice. De ce s-a ajuns în această situaţie?
Autorii Holocaustului împotriva românilor au recurs la următoarea stratagemă: au lansat ideea reformei Statului Român şi, cu încălcarea Constituţiei, în complicitate cu preşedintele Băsescu, au format Comisii prezidenţiale, care să-şi însuşească proiectele de legi fabricate de experţi străini şi alogeni împotriva Poporului Român; proiectele de legi sînt însuşite de Guvern, care le trece prin Parlament prin procedura de angajare a răspunderii, astfel încît ele să nu fie dezbătute şi nici votate de către parlamentari. Aşa s-a procedat în cazul noii Legi a Educaţiei, impusă de FMI. Scopul urmărit a fost atins: se distruge Învăţămîntul românesc şi creşte analfabetismul.
După noua Lege a Sănătăţii, Legea nr.95/2006, promulgată de preşedintele Băsescu, acum acelaşi preşedinte înfiinţează o Comisie prezidenţială, care să elaboreze o altă nouă Lege a Sănătăţii, corespunzătoare cerinţelor FMI şi care să grăbească scădere numărului de români în România, cu cîteva milioane de oameni, în următorii cîţiva ani. Conform Constituţiei, preşedintele Băsescu nu are iniţiativă legislativă. Ocolind prevederile Constituţiei, el i-a numit pe d-nii Vlădescu, Păunescu şi Duţă (ultimii doi fiind şefi la Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate – CNAS) în Comisia prezidenţială care să-şi însuşească noua Lege a Sănătăţii, elaborată de experţi străini de Poporul Român. Se ştie că Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu au adus Poporul Român pe ultimul loc în Europa în ceea ce priveşte sănătatea cetăţenilor, iar speranţa de viaţă a fost redusă cu 10 ani din decembrie 1989 şi pînă acum. România a fost adusă pe ultimul loc în Europa şi în ceea ce priveşte numărul de medici la 1.000 de locuitori şi tot pe ultimul loc în Uniunea Europeană cu referire la ponderea din P.I.B. pentru Sănătate (de 3% - 4%). România este singura ţară din Europa unde, la cererea FMI şi a Băncii Mondiale, s-a trecut la închiderea a 200 de spitale şi la alungarea medicilor în străinătate. S-a ajuns, în timpul Regimului Băsescu-Boc, ca în sute de sate şi zeci de comune să nu mai existe medici. Cetăţenii care au probleme de sănătate sînt nevoiţi să se deplaseze zeci de kilometri, la spitalele din oraşe şi municipii, în condiţiile în care, în mod artificial, a crescut costul carburanţilor cu 84%. Pentru lichidarea fizică a românilor într-un timp cît mai scurt, în special a celor bolnavi şi a celor în vîrstă, stăpînii străini ai României şi alogenii care deţin funcţii importante în Statul Român nu au recurs la metodele folosite împotriva multor evrei în timpul lui Hitler, ci au transformat România într-un lagăr de exterminare în massă a peste 15 milioane de români rămaşi acasă. Împotriva Poporului Român a fost programat şi se desfăşoară cel mai mare Holocaust din istoria omenirii. Să nu uităm că în Regimul Băsescu-Tăriceanu, cu ministrul Nicolaescu (PNL) la Sănătate, a fost stabilită starea de sănătate a populaţiei, în urma unor investigaţii şi consultaţii gratuite pentru cetăţeni, care au fost suportate din Bugetul de Stat. Scopul real al acţiunii l-a constituit cunoaşterea bolilor de care suferă românii, pentru a găsi soluţii de exterminare a lor cît mai rapidă, pentru a-i omorî cu zile, prin mijloace moderne şi eficace. Ca urmare, cea mai mare mortalitate din Europa se înregistrează în România. Nu întîmplător, ci programat. Acesta este adevărul.
Fără să ţină seama de aceste realităţi din România, de la sfîrşitul anului 2011, stăpînii străini ai ţării noastre, împreună cu preşedintele Băsescu şi Guvernul Boc V, au vrut să impună Poporului Român o nouă Lege a Sănătăţii, împotriva voinţei cetăţenilor, cu scopul de a amplifica genocidul. Pentru susţinerea acestui proiect, preşedintele Băsescu a intervenit şi a argumentat public necesitatea şi urgenţa noii legi. Principalele prevederi ale Legii împotriva Sănătăţii Poporului Român sînt următoarele: spitalele vor fi privatizate în mod netransparent şi transformate în fundaţii sau societăţi comerciale, la propunerea actualilor directori numiţi de PDL, UDMR, şi UNPR; nu este precizat conţinutul pachetului de servicii de bază de care beneficiază gratuit asiguraţii, şi nici coplăţile pe care le vor plăti cetăţenii; oamenii au două obligaţii principale, respectiv să dea contribuţia la Sănătate şi să moară cît mai repede; se vor înfiinţa cel puţin 4 Case private  de asigurări de sănătate, agreate de CNAS, pînă în anul 2013, între care se va crea, chipurile, o piaţă concurenţială (de fapt, un nou monopol, ca la firmele petroliere); Casa privată de sănătate va avea reţea proprie de medici, de farmacii, de laboratoare şi de spitale, care va acoperi mai multe judeţe; se vor introduce servicii particulare de ambulanţă; pacienţii care au bani vor fi reprezentaţi de asiguratori în faţa furnizorilor de servicii medicale; cetăţenii vor plăti asigurări în funcţie de riscul de morbiditate; fiecare persoană asigurată/pacient va încheia un contract individual de asigurare; termenele stabilite de Fondul Monetar Internaţional (FMI) pentru implementarea prevederilor acestei Legi a Sănătăţii sînt de 60-90 de zile şi de maximum 1 an pentru Casele private de sănătate; pentru pachetul de servicii de bază se încheie asigurări obligatorii; pentru asigurările voluntare, Casele private evaluează riscul individual şi solicită prime diferite de la o persoană la alta, iar pentru anumiţi bolnavi pot refuza asigurarea, în funcţie de riscuri şi de profitul Casei; contribuţiile pentru Sănătate se colectează de CNAS care va aloca resursele pentru Casele private pe baza numărului de asiguraţi atraşi; Casele private vor încheia contracte cu furnizorii de servicii medicale (spitale, medici de familie, farmacii, laboratoare); populaţia va plăti separat, prin asigurări complementare şi suplimentare, serviciile medicale care nu sînt cuprinse în pachetul minim oferit asiguratului; dispar o serie de gratuităţi şi se reduce numărul celor scutiţi de plata serviciilor medicale; după ce multe miliarde de euro vor fi drenate de CNAS către Casele private de Sănătate, nimeni nu va răspunde de gestionarea actului medical. Ca urmare, în baza acestei Legi a Sănătăţii, se va ajunge la următorul rezultat: „Operaţia a reuşit, dar pacientul a murit”. Majoritatea pacienţilor vor muri cu zile. Cei care vor deveni patronii Caselor de sănătate, ai spitalelor şi laboratoarelor vor face un gheşeft de multe zeci de miliarde de euro. Regimul Băsescu-Boc s-a angajat faţă de FMI că le va da unor investitori străini şi unor alogeni cu nume româneşti toate spitalele din România, construite de Poporul Român prin multe sacrificii pînă în anul 1989.
Iniţiatorii noii Legi ai Sănătăţii, însuşită de Guvernul Boc V, au vizat următoarele obiective principale:
1) Genocidul şi exterminarea a milioane de români, care nu vor mai avea acces la asistenţă medicală, spitalizare şi medicamente;
2) Privatizarea netransparentă şi la preţuri derizorii a sistemului de Sănătate;
3) Obţinerea unor profituri uriaşe de către Casele private de asigurări de sănătate, care vor administra banii publici;
4) Închiderea spitalelor nerentabile şi alungarea din ţară a mii de medici şi asistente medicale;
5) Ocrotirea intereselor asiguratorilor şi dezinteres faţă de pacienţi, cărora li se asigură „dreptul” de a muri cu zile.
Se ştie că noua Lege a Sănătăţii, de fapt Legea exterminării în massă sau a genocidului în România, a fost impusă de către FMI şi agreată de Regimul Băsescu-Boc. Cui foloseşte această Lege? Poporului Român, sau celor care au declanşat şi susţin Holocaustul împotriva românilor?
Simţind pericolul Legii genocidului, în seara zilei de 12 ianuarie 2012, la manifestaţia publică de la Tîrgu Mureş, miile de cetăţeni scandau: „Ăla mic şi ăla chiorul/ Extermină poporul!”, „Pînă acum ne-aţi ciuruit,/ Iar acum ne omorîţi!” şi „Vrem să trăim,/ Nu vrem să murim!”.
 Practic, prin noua Lege a Sănătăţii va fi luat dreptul la viaţă al mai multor milioane de cetăţeni români. Un asemenea act criminal nu a existat în Istoria omenirii. Proiectul Legii Sănătăţii, retras din dezbatere publică de către Guvernul Boc V la presiunea străzii, constituie o dovadă clară de tentativă de genocid. Dacă Parchetul nu se autosesizează, are şanse Opoziţia (PSD, PNL şi PC) să facă un denunţ penal. Cu siguranţă, miile de protestatari ieşiţi în stradă vor cere Parchetului să-i cerceteze penal, în stare de arest, pe autorii şi susţinătorii proiectului de Lege a Sănătăţii care urmăreşte exterminarea rapidă, în perioada 2012-2014, a milioane de români.
Această nouă Lege a Sănătăţii, impusă de FMI împotriva Poporului Român, face parte din Holocaustul împotriva românilor. Cunoscînd adevăratul obiectiv impus de FMI, Guvernul Boc V, cu un ministru alogen la Sănătate, după ce a retras din dezbaterea publică proiectul de lege care a scos în stradă zeci de mii de români, a anunţat, în ziua de 17 ianuarie a.c., că va fi constituită o altă echipă de specialişti (prima a avut numai 3 membri). Aceasta va scrie rapid o nouă variantă a Legii Sănătăţii, dar va prelua cea mai mare parte din legea retrasă din dezbaterea publică. Apoi, Guvernul Boc V speră să-şi angajeze răspunderea în Parlament pe această lege, astfel încît să fie creat cadrul legal pentru genocid. Acelaşi Regim Băsescu-Boc nu îşi angajează, însă, răspunderea pe un proiect de lege care să interzică otrăvirea populaţiei cu aditivi alimentari cancerigeni. Complicitatea guvernanţilor la genocid a făcut ca, în România, cancerul să devină cea mai răspîndită şi cumplită boală. Cîţiva conducători alogeni din Ministerul Sănătăţii caută pretexte pentru închiderea Institutului Cantacuzino din Bucureşti şi pentru aducerea din străinătate a unor anumite „vaccinuri”, care să afecteze sănătatea românilor.
Se pare că în Holocaustul împotriva românilor sînt folosite şi unele „ajutoare”, respectiv pungile cu cîteva alimente date persoanelor foarte sărace din România, pachete „îmbunătăţite”cu aditivi alimentari cancerigeni. Nimeni nu face nici un control asupra conţinutului acestor alimente, date de pomană numai românilor bătrîni şi săraci. În Germania, Franţa, Marea Britanie, Italia, Spania şi alte ţări din Uniunea Europeană nu sînt date cetăţenilor săraci, prin intermediul primăriilor, ajutoare alimentare cu aditivi cancerigeni. De ce numai în România se acţionează pentru exterminarea rapidă a românilor săraci şi foarte săraci, aduşi în această stare de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu?
Liderii PDL, UNPR şi UDMR susţin că proiectul retras este de inspiraţie americană. Pentru a-l aplica în România, trebuie ca mai întîi Regimul Băsescu-Boc să asigure românilor locuri de muncă, salarii şi pensii la nivelul celor din S.U.A.
Mult mai simplu şi necesar pentru Poporul Român ar fi ca Parlamentul să adopte o Lege a Sănătăţii după modelul din Coreea de Sud. În această ţară capitalistă, fără resurse naturale, cu o suprafaţă de aproape 100.000 km², cu o populaţie de 50 milioane locuitori şi cu o creştere demografică de 1 milion de oameni pe an, este asigurată gratuitatea asistenţei medicale pentru toţi cetăţenii. Consultaţiile, medicamentele, transportul la spitale şi spitalizarea sînt gratuite. Mai mult, bolnavii internaţi au dreptul să invite să stea împreună cu ei în salon persoane apropiate, iar cazarea şi masa pentru acestea intră în cheltuielile spitalului. Exemplul Coreei de Sud trebuie urgent mediatizat în România, iar milioanele de români să ceară adoptarea unei Legi a Sănătăţii după modelul sud-coreean. În această ţară asiatică a dispărut, practic, corupţia. Cine este bănuit de acte de corupţie este arestat de procuror, iar dacă e găsit vinovat este aspru pedepsit cu închisoarea. La noi, în România, cei care au pus la cale şi susţinut genocidul împotriva Poporului Român se află în conducerea ţării şi se agaţă de Putere pentru a îndeplini ordinele primite de la asasinii politici şi asasinii economici din străinătate, de la călăii internaţionali.
Românii au tot răbdat, în ultimii 22 de ani, pînă cînd dictatura post-decembristă s-a atins de dreptul la viaţă. În plină iarnă, bulgărele de zăpadă a pornit la vale. Există pericol de avalanşă pentru cei aflaţi la Putere. Românii s-au trezit, iar înmormîntarea Poporului Român, via F.M.I., nu va mai avea loc. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, românii, urmaşii Poporului Primordial, vor zădărnici a doua tentativă a proiectului „Israel în România”, iar adevărurile, ascunse în ultimii 2000 de ani, despre Istoria şi religia Neamului Ales de Sîntu vor vedea lumina zilei.
Treziţi-vă, români, şi ieşiţi în stradă, la manifestaţii paşnice de protest, iar dacă va fi cazul - şi la grevă generală!


Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar general al PRM,
Preşedintele Filialei PRM Cluj



Ziarul TRICOLORUL, nr 2369 / 20.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu