"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 16 ianuarie 2012

STATUL POLIŢIENESC ÎN ACŢIUNE

Cîteva voci întrebau, cu falsă mirare, unde este PRM zilele acestea şi de ce nu se află în mijlocul protestatarilor? Aveţi ceva tupeu, domnilor analişti-moderatori aserviţi politic celor care au distrus ţara, în formă continuată, de 22 de ani încoace! PRM a fost întotdeauna alături de românii năpăstuiţi, jefuiţi şi umiliţi de guvernările care au trecut peste ei, ca un tăvălug devastator, care părea că a redus la tăcere întreaga naţiune. Dar PRM nu participă la conspiraţii. PRM le demască, dacă aţi uitat. Şi, în nici un caz, nu se va lăsa tîrît în planul mizerabil al actualei Puteri de a discredita mişcările de stradă oneste, paşnice, care sînt în mod voit confundate cu actele huliganice ale unor provocatori, mai mult sau mai puţin legaţi de aşa-zisele galerii de fotbal.
Puterea trebuie să priceapă că, deja, cuţitul le-a ajuns românilor nu la os, ci la măduvă şi, în consecinţă, au dreptul să protesteze spontan, în urma sărăciei şi nedreptăţilor cu care se confruntă şi, mai ales, cînd văd că toate, dar absolut toate idealurile din decembrie 1989 le-au fost călcate în picioare. PRM a protestat cînd întreprinderile româneşti au fost aruncate la fier vechi. PRM a protestat cînd s-au desfiinţat milioane de locuri de muncă. PRM a protestat cînd s-a devalizat întregul sistem bancar românesc. PRM a protestat cînd s-a înstrăinat Petrom. PRM a protestat împotriva proiectului Roşia Montană. PRM a protestat cînd s-au fraudat alegerile, în mod repetat. PRM a protestat cînd s-au majorat taxele şi impozitele şi s-au tăiat salariile şi pensiile. Şi lista poate continua, dacă am avea spaţiul necesar, ca pentru un roman-fluviu. Dar, de multe ori, românii nu s-au prea sinchisit, dacă sîntem sinceri unii cu alţii. Acum, se pare că o parte a lor s-a trezit la realitate şi demonstrează în localităţile unde trăiesc, aşa cum i-am îndemnat de nenumărate ori. Nu trebuie să baţi drumul în Capitală, unde, eventual, să dansezi „Pinguinul” sub nasul lui Emil Boc. Vremurile acelea s-au dus. Nici mişcarea sindicală, nici politicienii Opoziţiei parlamentare nu mai au credibilitate. Ei vor alegeri anticipate. Perfect. Dar asta nu rezolvă problema. Este nevoie de alegeri libere, nefraudate, netrucate, transparente, pentru care PRM a oferit soluţii: camere de luat vederi instalate în secţiile de votare şi transmiterea on-line, în timp real, a  modului de numărare a voturilor şi a rezultatelor din procesele-verbale. Iar fraudele să fie sancţionate drastic, inclusiv cu mişcări de stradă şi cu închisoarea. Numai că statul de tip mafiot-represiv-poliţienesc n-a pierdut vremea, mulţumindu-se să şadă cu mîinile în sîn. S-a pregătit bine pentru aceste momente, sub ochii pasivi ai populaţiei. Cu structuri şi Servicii Secrete bine antrenate, bine dotate material şi bine remunerate. Cu planuri bine puse la punct de reprimare a manifestaţiilor paşnice, de iniţiere de diversiuni şi provocări, care să discrediteze orice fel de revoltă legitimă. Faţă de ele, Securitatea ceauşistă era mic copil. Mai întîi curg amenzile pe capul oamenilor. Vin, apoi, îmbrîncelile şi intimidările de la secţiile de Poliţie, gazele lacrimogene şi tunurile cu apă. Ce urmează? Glonţul?


RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare


Ziarul TRICOLORUL, nr 2366 / 17.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu