"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 10 februarie 2012

PRM, peste tot





Singuri împotriva tuturor!

- D-le preşedinte, ce înseamnă în aceste vremuri Partidul România Mare?
Vasile Popa, preşedintele PRM Olt: România se află într-un moment greu, în care capitalismul sălbatic generează crize economice, şomaj, mizerie şi foame. În astfel de momente, Partidul România Mare este mai mult decît necesar, pentru a da românilor un semnal că speranţa nu moare niciodată. Formaţiune politică de extracţie creştin-democrată, dar cu aplicaţii social-democrate, PRM promovează atitudini democratice şi transparente, avînd ca fundament Doctrina Naţională, care presupune următoarele obiective fundamentale: stoparea prăbuşirii economice şi sociale a ţării şi diminuarea coeficientului de risc de ţară; asigurarea condiţiilor pentru o creştere economică reală si durabilă; stabilizarea si relansarea producţiei; eliminarea treptată a blocajului financiar; relansarea exportului; realizarea unei protecţii sociale reale. Doctrina Naţională presupune, de asemenea, studierea, cunoaşterea şi popularizarea marilor valori naţionale româneşti, a poziţiei Naţiunii Române în lume, identificarea relaţiilor şi interdependenţelor în care este implicată ţara noastră. Pe scurt, aşa pot eu defini PRM, partid condus, la centru, de un patriot adevărat, intelectual de mare calibru, europarlamentarul Vadim Tudor. 

- Aţi preluat relativ recent conducerea acestei formaţiuni la Olt, într-o stare nu tocmai fericită. Ce aţi făcut pentru redarea vigorii de altădată a acestei filiale a PRM Olt?
V.P.: Mai întîi, am redesenat vechile structuri politice ale partidului care, deşi existau în realitate, nu erau însufleţite şi puse la treabă. Am refăcut organizaţiile partidului în aproape toate localităţile judeţului. Împreună cu fostul senator Gheorghe Zlăvog, dar şi cu alţi membri de nădejde ai PRM Olt, am colindat judeţul în lung şi în lat, arătîndu-le oamenilor că PRM Olt există şi reprezintă o alternativă la actuala Putere nepatriotică. Sîntem o echipă puternică, ne ascultăm unii pe alţii, ne informăm unii pe alţii cu respect şi înţelegere reciprocă, cu obiectivitate şi principii adevărate, clare. Majoritatea membrilor PRM Olt cred sincer că Vadim Tudor este un reprezentant autentic al românilor adevăraţi. Şi mai cred că anul acesta va fi anul revelaţiei acestui partid, care provine din seva acestui pămînt şi a acestui neam neîngenunchiat. 

- Care este mesajul dvs. către simpatizanţii PRM?
V.P.: Un lucru trebuie să fie ştiut: PRM Olt va încurca rău socotelile, atît ale celor de la Putere, cît şi ale aşa-zisei Opoziţii din judeţ. Şi asta datorită faptului că este singura formaţiune interesată de soarta românilor. Deviza noastră, „Singuri împotriva tuturor!”, va fi una cîştigătoare, iar PRM va redeveni iar ceea ce a fost, şi mai mult decît atît.

 (Interviu apărut în ziarul „Linia Întîi“, nr. din 5 februarie)

Ziarul TRICOLORUL, nr 2388 / 11.02.2012

Un comentariu: