"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 17 februarie 2012

Scrisoare Deschisă adresată domnilor europarlamentari George Becali şi Ciprian Tănăsescu


Noi, tinerii din filialele judeţene din Ardeal ale Partidului România Mare, venim în faţa domniilor-voastre şi vrem să vă amintim că, dacă azi staţi în fotoliile călduţe ale Parlamentului Europei, acest lucru ni se datorează şi nouă. Munca noastră din Campania Electorală a anului 2009 a fost una motivată.
Am crezut, şi credem, că trăirea noastră de români ardeleni, naţionalişti luminaţi, europeni şi creştini nu a dat greş şi că domniile-voastre veţi face minimul gest ca, pe banii Parlamentului European, să ne înlesniţi şi nouă o vizită la Bruxelles, în acest an. Un grup de 50 de tineri trimis de dl. Ciprian şi alţii 50 de dl. Gigi ar fi gestul minim de mulţumire şi răsplătire a activităţii noastre. Noi, PRM-iştii, v-am trimis acolo, şi nu alţii! Chiar dacă acum aveţi şi alte priorităţi, printre altele întrajutorarea celor afectaţi de înzăpeziri, să nu uitaţi nici o clipă că zile întregi, flămînzi şi plouaţi, am lipit afişele domniilor-voastre şi am umblat prin oraşe şi sate, cerînd votul pentru „ai noştri“. Dacă doar zăpezile umanizează, viaţa nu-şi mai are rostul. Credem că manifestarea credinţei şi recunoştinţa vor da roadele aşteptate, iar domniile-voastre ştiţi ce aveţi de făcut în acest sens. Colegii noştri de pe întreg cuprinsul ţării aşteaptă acest gest ca pe o binecuvîntare. Binecuvîntarea este mai bună ca blestemul!

Nota Redacţiei: Îi rugăm pe membrii Organizaţiilor de Tineret PRM din Ardeal să renunţe la „ajutorul” dat de cei doi, care sînt de o ingratitudine revoltătoare. Aşa cum a trimis, pînă acum, peste 200 de tineri din toată ţara, liderul PRM va mai trimite încă 100 – din Ardeal. Dumnezeu nu bate cu parul, iar cei doi profitori vor simţi ce înseamnă mînia Lui.

OTRM-IŞTII DIN ARDEAL

Ziarul TRICOLORUL, nr 2394 / 18.02.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu