"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 2 februarie 2012

Un fluture pe lampa PDL, exclus din PRM: istericul sucevean Vasile Cerlincă


COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a afirmaţiilor sale, repetate, pe postul Bucovina TV, conform cărora va organiza un miting de sprijin pentru Gh. Flutur (?!), numitul Vasile Cerlincă a fost exclus din PRM. Trebuie să fie cineva nebun (sau cumpărat cu bani, ori diferite alte avantaje), să facă un miting în favoarea mafiotului Gh. Flutur, şeful PDL din jud. Suceava. Noi ştiam că acest absolvent de Şcoală Profesională, care a sufocat, pînă acum, conducerea partidului cu tot felul de mesaje de adeziune, este isteric - dar nu ne puteam imagina că e şi ticalos.
Aşadar, dacă vrea să facă mitinguri pentru Mafie, într-o vreme în care tot mai mulţi români strigă ,,Jos Mafia!", n-are decît, dar să le facă din PDL, nu din PRM.

BIROUL DE PRESĂ AL PRM
2 februarie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2381 / 03.02.2012

Un comentariu: