"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 16 martie 2012

Generic principal - Moment istoric în politica românească - PRM ŞI PNG S-AU ALIAT PENTRU TOATE ALEGERILE DIN ANUL 2012!







Comunicat de Presă

Vineri, 16 martie a.c., Partidul România Mare şi Partidul Noua Generaţie au hotărît o alianţă istorică pentru alegerile locale, parlamentare şi, eventual, prezidenţiale din anul 2012. Într-un moment în care divergenţele din interiorul partidelor parlamentare, fie aflate la Putere, fie în Opoziţie, sau al alianţelor existente capătă forme din ce în ce mai scandaloase, gestul făcut de domnii Corneliu Vadim Tudor şi George Becali este unul al înaltei responsabilităţi faţă de soarta României, faţă de viitorul său, cei doi patrioţi dovedind încă o dată că sînt hotărîţi să-şi dedice toate forţele pentru salvarea ţării de la cea mai mare criză politică, economică şi morală pe care a cunoscut-o în Istoria sa modernă.

Cei doi lideri au anunţat alianţa după şedinţa Consiliului Naţional al Partidului Noua Generaţie, la care a fost prezent şi Tribunul. Forumul de conducere al partidului condus de Gigi Becali şi-a exprimat voinţa şi satisfacţia pentru realizarea acestei înţelegeri cruciale în stabilirea rezultatelor ce vor fi consemnate la confruntările electorale din acest an. 

Răspunzînd întrebărilor presei, domnul Corneliu Vadim Tudor a declarat că vor fi formate două echipe de lucru pentru negocieri, iar cei mai buni oameni din Partidul România Mare şi Partidul Noua Generaţie vor căpăta funcţii importante atît în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, cît şi în Parlamentul României. „Am răspuns apelului făcut de camaradul meu de arme. Să scăpăm ţara de Mafie, să depolitizăm Serviciile Secrete şi să modernizăm România. Acestea sînt cîteva dintre obiectivele alianţei noastre. Doi creştini şi patrioţi/ Vor scăpa ţara de hoţi”, a subliniat liderul PRM.

La rîndul său, domnul George Becali a declarat, în legătură cu alianţa care se va numi (provizoriu) „PRM+PNG”: „Este un pas important, care poate hotărî noua conducere a ţării. Aşa a vrut Dumnezeu, acest om mi-a întins o mînă cînd am fost în temniţă. Dacă nu era domnul Vadim, puteam să fiu condamnat. El hotărăşte cu cine vrea să meargă mai departe, el va decide tot. Eu sînt alături de dumnealui. Îl voi sprijini pe domnul Vadim din toate punctele de vedere”.
Întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei, domnul George Becali a spus că nu exclude această variantă, căreia îi va da curs numai la îndemnul domnului Corneliu Vadim Tudor. „Doamna Elena Udrea trebuie să înţeleagă faptul că nu pot lăsa un partid să dispară de pe scena politică doar pentru a sprijini PDL-ul”, a ţinut, de asemenea, să precizeze preşedintele PNG.

La întîlnirea dintre cei doi lideri, domnul Corneliu Vadim Tudor a fost însoţit de Cristian Stănescu, vicepreşedinte al PRM, consilier europarlamentar.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
16 martie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2418 / 17.03.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu