"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 28 martie 2012

IERI, 27 MARTIE, LIDERUL P.R.M. A SĂRBĂTORIT ZIUA UNIRII BASARABIEI CU PATRIA-MAMĂ LA PITEŞTI Au fost depuse frumoase coroane de flori cu mătase Tricoloră la monumentele închinate regretaţilor artişti basarabeni Grigore Vieru şi Doina şi Ion Aldea Teodorovici













Comunicat de Presă

Domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a fost prezent, ieri, la Piteşti, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Unirii Basarabiei cu Patria-Mamă. La sosire, Tribunul a fost salutat cu deosebită cordialitate de către primarul Municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, precum şi de către oaspeţii din Basarabia care au luat parte la acest eveniment de suflet, între care prof. univ. Raisa Vieru, soţia regretatului poet Grigore Vieru, Cristofor Aldea Teodorovici, fiul marilor artişti Doina şi Ion Aldea Teodorovici, Florin Şandru, organizatorul principal al manifestării.

Luînd cuvîntul, domnul Corneliu Vadim Tudor a mulţumit călduros pentru invitaţia ce i-a fost adresată. Domnia-sa a evocat momente semnificative din lupta dusă de Partidul România Mare pentru reîntregirea ţării în hotarele ei fireşti, citindu-le celor prezenţi poezia sa „Basarabia, pămînt românesc", scrisă în anul 1982 şi retipărită în numărul din 27 martie a.c. al ziarului „Tricolorul".
În continuarea vizitei sale la Piteşti, domnul Corneliu Vadim Tudor a participat la dezvelirea bustului marelui poet basarabean Grigore Vieru şi a fost prezent la monumentul ridicat în memoria artiştilor Doina şi Ion Aldea Teodorovici. Liderul PRM a depus frumoase coroane de flori cu mătase Tricoloră la monumentele închinate regretaţilor artişti. Locuitorii Piteştilor i-au făcut Tribunului o primire deosebit de călduroasă, salutîndu-l cu respect şi urîndu-i multă putere de muncă şi de luptă pentru a salva România de la marele dezastru în care a adus-o îndeosebi regimul portocaliu. Oaspetele s-a întreţinut cu locuitorii oraşului din Trivale, oferindu-le ultimul său volum, „Cele mai frumoase aforisme", cu dedicaţie. Domnul Corneliu Vadim Tudor a adus, de asemenea, un omagiu marelui fotbalist şi prieten al său, Nicolae Dobrin, la mormîntul căruia a depus o coroană de flori cu panglică Tricoloră şi a aprins lumînări. Liderul PRM s-a întîlnit cu presa locală, atît scrisă, cît şi audio-vizuală, căreia i-au fost acordate ample interviuri. În încheierea vizitei sale, liderul PRM a participat, timp de 2 ore, la o emisiune a postului local Curier TV, patronat de Marilena Baraţă.

În vizita făcută la Piteşti, domnul Corneliu Vadim Tudor a fost însoţit de Constantin Bebe Ivanovici, preşedintele Federalei Naţionale a Revoluţionarilor din România, Ilie Miriţă, preşedintele Filialei PRM Argeş, Elena Pascu, generalul dr. Dănuţ Saulea şi Silviu Crăescu, consilier.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
27 martie 2012

Explicaţii poze: 
Poza 1: Alături de primarul Piteştilor, Tudor Pendiuc
Poza 2: Împreună cu soţia lui Grigore Vieru, Raisa, şi fiul lor Călin
Poza 3: Alături de îndrăgita interpretă Angela Similea
Poza 4: În mijlocul unui cor al rezerviştilor MapN
Poza 5: Tribunul depune o coroană de flori la Monumentul ridicat în memoria artiştilor Doina şi Ion Aldea Teodorovici
Poza 6: La mormîntul fostului mare fotbalist Nicolae Dobrin

Ziarul TRICOLORUL, nr 2427 / 28.03.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu